korkma niye korkuyosun güçlü bi kadınsın sakin zayı yönlerini belli etme helede kortuğunu
Bilmiyorum bugün iyi değilim, çok ağladım gözlerim kan çanağı gibi oldu. Bugün korkuyorum, annemi istiyorum... O ise kendi dünyasında yaşıyor, çok yalnızım
annemle bir aydır görüşmüyoruz, konuşmuyoruz, kendi hayaına öyle dalmışki ne ben ne kardeşim umrunda değil. Ben aramzsam aramzdı, şimdi ben aramıyorum o da aramıyor
Annemin yanımda olması beim sırtıma bir yük daha almam olur. Zaten annem pek yanımda olmayacak. Boşandığımız bilmiyor ama sorunlar olduğunu zaten biliyordu. Mayısda boşanacağız diye biliyordu buna rağmen ne aradı ne sordu, o kedileri ile mutlu.Sen ara o aramıyorsa hiç olmazsa annen yanında olur
Kızlar teşekkür ederim. Ama ben çok düşünüp kara verdim, öfle ile kalkan zarar ile oturur olmasın diye çok bekledim. Dayanacak halim kalmadı, aynada kendime baktım kandimi tanıyamadım. Ben bu değilim dedim, sadece eşimin istediği bir kadın olmuştum. Benim hayattan daha farklı beklentilerim isteklerim vardı, ama bırakın ertelemeyi eşim için hepsini iptal etmiştim. Şimdi hepsini sıraya koydum. Madem benim hayatım, madem dünyaya bir kere geliyorum, istediğim gibi yaşamalı ve mutlu olmalıyım. Benc hayatta herkes mutlu olmayı hak ediyor. Cumartesi kötü idim, duygusaldım, pazar günü kendime geldim. İzmir'den 70 km uzakta bir sahil ilçesinde yaşıyorum. Dün motorsiklete atladığım gibi İzmir'e kardeşime gittim. Kardeşimi bir aydır görmüyordum, çok özledim. Bana çok iyi geldi. Tabi uzun yola gittiğim için eski eşim yalnız bırakmadı motorun arkasında o vardı, beraber yolculuk yaptık, ama şöfor bendim ve bütün kontrol bende idi. Bu muhteşem bir his. Kardeşim ise benim için yaşam kaynağı, aramızda çok farklı bir ilişki var belki de 12 yaş küçük olduğu için benden. Bugün çok enerji dolu, özgüvenim mükemmel durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?