Şimdi ne olacak????

edanaz

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Mart 2007
4.676
5.210
723
İzmir
Kızlar, herşey tamam. Eşimle anlaşamadık, ayrıldık, boşandık. Tayinim çıkmadı daha bekliyorum. 1,5 ay oldu. Tayinimin imzalandığını öğrensem gidip ev tutacağım, daha eşyalarımı toplamadım, hiçbişey yapmak gelmiyor içimden. Üstelik boşanınca eşim çok değişti, şimdi tam benim hayatımın erkeği tavırları var. Aklım karıştı, korkuyorum olacaklardan. Sanki bütün yaşadıklarım bir rüya gibi geliyor. Çok büyük bir güçle cesaretle yola çıktım ama vakit geçtikçe korkmaya başladım. Yeni ve küçük bir şehir, bir iki tanıdık, onun dışında herkes herşey yabancı. Allahım bana güç versin, yılmak yada korktuğumu kimseye belli etmek istmiyorum. Galiba beklemek sinirlerimi bozdu. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum.... Sadece dua ediyorum

Bugün kendimi kötü hissediyorum, bir anda gitmek garip geliyor. Haftaiçi tamam da akşamları ve haftasonu ne apacağım diye düşünüyorum. Şimdiden yalnızlık çöktü üstüme. O kadar kararlı idim ki, o kadar güçlü idim ki ne oldu bana anlamıyorum. Çok korkuyorum ya yapamazsam, ya sandığım kadar kolay olmazsa. Artık ağlamak üzülmek istemiyorum. Yalnız kalmak, boşanmak için evlenmedim ki ben. Sadece mutlu olmak istedim, şimdi elimdeki herşeyi kaybetmişim gibi hissediyorum. Herşeye çok geç kalmışım gibi hissediyorum.

korkma niye korkuyosun güçlü bi kadınsın sakin zayı yönlerini belli etme helede kortuğunu

Su anki kaygilarinizda tabiki haklisiniz...daha herseyin basindasiniz...ama unutmayin ki insan isteyince basaramiyacagi hic bir sey yok...öyle insanlar varki hic tanimadiklari,dilini,kültürünü hic birseyini bilmedikleri ülkeler de yasamak zorunda kaliyorlar...onlar basarabiliyor da siz neden basaramiysiniz ki...

Umarim her sey istediginiz gibi olura.s

korkacak birşey yok ki sakin ol.

istersen eşine dönebilirsin. belki atamayı durdurabilirsin. yada yine bir cesaretle herşeye ilk düşünceyle sarılabilirsin. herşey senin elinde.

kontrol sende:)

Yeni bir hayata yelken açıyorsun

Herşey senin istediğin gibi olacak.

Yeni bir çevren yeni arkadaşların olacak,boş vakitlerinde onlarla alışverişe sinemaya gideceksiniz boshayallersmile

Olumlu düşünmeye çalış lütfen kendini bırakma..

Tamam ilk bakışta zor gözükebilir .Her işte vardır bir hayır bunu unutma

ilk başta çok cesurdum, şimdi neden böyleyim anlayamıyorum. Atamamı durdurma gibi bir ihtimalim yok. Yeni bir şehir, yeni bir ev, yeni bir çevre ama yeni arkadaşlar konusu çok zor. ış yerimde %99 erkek çalışıyor.

Tamam ilk başta zor olduğunu biliyorum ama böyle zor çok zor diyerek daha da zorlaştırırsın durumu.

Kendinden emin ol

Bilmiyorum bugün iyi değilim, çok ağladım gözlerim kan çanağı gibi oldu. Bugün korkuyorum, annemi istiyorum... O ise kendi dünyasında yaşıyor, çok yalnızım

Artık bir an önce gitmek istiyorum, yarın ne olacak onu bile bilmiyorum. Neden herşeyi yalnız yaşamak zorundayım? Neden benim kol kanat geren bir annem yok? Güçlü, becerikli gözüküyorum ama artık yaslanacak birini istiyorum. Çok yoruldum, artı doyasıya ağlamak istiyorum

annemle bir aydır görüşmüyoruz, konuşmuyoruz, kendi hayaına öyle dalmışki ne ben ne kardeşim umrunda değil. Ben aramzsam aramzdı, şimdi ben aramıyorum o da aramıyor

Sen ara o aramıyorsa hiç olmazsa annen yanında olur
Annemin yanımda olması beim sırtıma bir yük daha almam olur. Zaten annem pek yanımda olmayacak. Boşandığımız bilmiyor ama sorunlar olduğunu zaten biliyordu. Mayısda boşanacağız diye biliyordu buna rağmen ne aradı ne sordu, o kedileri ile mutlu.

sen çok cesaretlisin edanaz öncelikle bunu söylemem gerekli...
ben konularını az çok biliyorum ama hakkında bilmediklerimde var tabiki..ama suanda annenin boşanmandan haberinin olmaması bile bana çok garip geldi...
sen bu hayatta herşeyi tek başına göğüslemeye çalışmışsın ve buda suan seni çok yormuş iyice yalnızsın bunu çok ii anlayabiliyorum...
sende benim koınumu az çok biliyosun...ama aile desteği çok önemli bu gibi durumlarda..annene hiç yakıştıramadım bu davranışı ama en azından sen ara onu...

boşanmadan sonra eşinin büyük değişimi senin böyle olmana sebep oldu...
düşünmeden yada düzeltiyim cümleyi ani karar verilerek yapılan olaylar zaman geçtikçe keşkelere dönüşebilişyor ne yazıkki...
sende o anın vermiş olduğı psiklolji ile hemen burdan gitmek ve bi
an öçnce uzaklaşmak istedin...yani keskin sirke küpüne zarar hesabıu yaptın...
zaten su günlerde içten içe duygusalsın ve bu konumda yeni bi hayat yeni bi çevre arkadaşlar ortam vs vs gibi şeyler seni iyice bunaltıcak...
keşke suan bu durumu durdurabilme sansın olsa diyorum...
ama mesajını çok güzel şekilde noktalamışsın...dua ediyorum hep demişsin...
çok doğru bu..suan hayatında başını yaslayabileceğin birinin olmadığını düşünsende senin her daim yanında olan bi RABBıN var...
bol bol dua et...sana en çok yardımcı olabilecek allahtır...

hiçbi zaman derdim büyük deme...çünki derdinden büyük allahın var....

allah yar ve yardımcın olsun güzel kardeşim....dualrım her daim seninle olucak..samimiyetine güven...
ne zaman yazmak ve dertleşmek istersen ben burdayım...
herşeyin en güzeli seninle olsun...
gecenin bu saatinde burda yoksun ama mesajımı okuduğunda yüzünde gülücük olsun işallah...
allaha emanet ol...

Korkman cok normal.Ben de hic bilmedigim bir ulkede, hic bilmedigim insanlarla yasamaya basladigimda ve turkce iki laf edecek tek bir kisi bile yokken zor bir donem gecirmistim. ama 6 ay sonra hersey cok olagan ve guzeldi. Ama kendine zaman ver. Her sey zamanla duzene giriyor. Mumkun oldugunca gittigin yerde sosyal ol kurslara yazil, yeni arkadaslar bulmaya calis. Bak simdi ben Turkiye ye donus yapacagim ve ayni korkulari tekrar yasiyorum. Ki ana dilim turkce, ailem Turkiyede. Ama ne olursa olsun benim icin yeni bir hayat olacak kendi memleketime geri donsemde...Guclu ol, her sey yoluna girecektir.

Kızlar teşekkür ederim. Ama ben çok düşünüp kara verdim, öfle ile kalkan zarar ile oturur olmasın diye çok bekledim. Dayanacak halim kalmadı, aynada kendime baktım kandimi tanıyamadım. Ben bu değilim dedim, sadece eşimin istediği bir kadın olmuştum. Benim hayattan daha farklı beklentilerim isteklerim vardı, ama bırakın ertelemeyi eşim için hepsini iptal etmiştim. Şimdi hepsini sıraya koydum. Madem benim hayatım, madem dünyaya bir kere geliyorum, istediğim gibi yaşamalı ve mutlu olmalıyım. Benc hayatta herkes mutlu olmayı hak ediyor. Cumartesi kötü idim, duygusaldım, pazar günü kendime geldim. ızmir'den 70 km uzakta bir sahil ilçesinde yaşıyorum. Dün motorsiklete atladığım gibi ızmir'e kardeşime gittim. Kardeşimi bir aydır görmüyordum, çok özledim. Bana çok iyi geldi. Tabi uzun yola gittiğim için eski eşim yalnız bırakmadı motorun arkasında o vardı, beraber yolculuk yaptık, ama şöfor bendim ve bütün kontrol bende idi. Bu muhteşem bir his. Kardeşim ise benim için yaşam kaynağı, aramızda çok farklı bir ilişki var belki de 12 yaş küçük olduğu için benden. Bugün çok enerji dolu, özgüvenim mükemmel durumda.

Aaaa bu çok iyi bir haber...

Tebrik ediyorum seni kendine zaman ayırdığın için,ne güzel görebilmişsin artık herşeyi.

Hep böyle vakit ayır kendine,keşke eski eşin gelmeseydi de rahat rahat gitseydin boshayallersmile

Şimdi boşandınız dimi resmen siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…