Şimdi ne olacak????

Evet resmen boşandık. Ama yalnız gidemem çünkü ehliyetim yok kaçak kullanıyorum motorsikleti. Gerçi bir sorun çıkmadı da, Bir de motorsiklet biraz büyük, nrmalde burada pek çok bayan motorsiklet kullanıyorda ben abarttim galiba, onların kullandıkları küçük. Zaten almak için motorsiklet de araştırıyorum, gidince ilk işim ehliyet almak olacak. Beni o kadar bunaltan galiba eski eşimin tavrı oldu. Kendi kendime adam madem değişebilecektin niye boşanana kadar değişmedin dedim bunu düşündükçe de kendimi suçlu hissettim. Ama eski eşim sadece bir müddet mi değişti, bu değişim sürekli mi bilmiyorum, yani onun bu haline güvenmiyorum, bana güven vermiyor. Bunlar aklıma gelince silkelendim ve kendime geldim. Üzülmesi gereken ben değilim ki o dedim. Ben kaybetmemek için herşeyi yaptım, o ise kaybettikten sonra yapmaya başladı. Düşünme sırası onda......

Değerini evliyken bilmesi gerekirdi iş işten geçince bilse kaç yazar...

Boşver hiç umursama bile ne yaparsa yapsın sen hayatını yaşamaya bak.

Herşeye iyi yönünden bakmak lazım.

Hadi bir işin olmasaydı, ne yapacaktın. Boşansam param yok diye düşünüp duracaktın çekecektin çekmemen gerekenleri daha çok mutsuz olacaktın. Tabi ilk anlarda çok zor gelecek herşey sana kendini yalnız hissedeceksin boşandığın için onuna kavgalarınız olmadığı için eski eşin daha bir hoş gözükecek gözüne ama yaşadıklarını unutma geriye dönüp bakma.

Bu yza güzel bir tatile çık. ohhh deniz kum güneş. Yeni bir güneş gözlüğü almak için hemen bir gözlükçüye git şimdiden tatil planlarını yap, bol koruma faktörlü kremlerini bornzlaştırıcı kremlerini al hatta hafta sonları ve akşam netten tatil bölgelerini bir araştır bakalım nereye gideceğine karar ver.

Kısacası seni mutlu edecek tatil planını yap. yanına da bir kız arkadaşını almayı unutma. bol bol alışveriş yap gez toz

Hiç yapmaz mıyım? Bu yaz için gerçekten çok farklı düşünceler var kafamda, önce ehliyet işini halletmeliyim ki rahat rahat gezeyim. Herşy çok güzel olacak benim için, şimdiye kadar hep ne yaptım ki bunları yaşamayı hak ettim diye düşündüm ama artık cevabı biliyorum. Salaklık yaptım. Çok daha önce boşanmam gerekirdi. Artık kendi hayatımı yaşayacağım. Hak ettiğim şekilde, mutlu bir hayat yaşayacağım...

bu erkeklerde boşanınca melek moduna girerler evliyken düzgün dursana dimi?boşver canım denenmişi deneme zatende korkma insanoğlu nelere alışmıyoki? hakkında hayırlısı inşallah ...

bence boşanmışşın neden bpşandığını evliliğin süresince ne zorluklar yaşadığını düşün bu sana yeniden cesaret verir benim aradığım adam oldu deme çünkü o kendi gibi davranmıyor normalde öyle biri olsa ondan boşanmazdın değil mi geçmiş defterleri tamamen kapatıp geleceğe bekmalı yolunu çizmelisin yapamıyorum edemiyorum diyerek kendi yolunu kapatma

evet doğru söylemişsin.

arkadaşın eski eşi şimdi melek modunda ve şimdi ağına kimbilir kimin el bebek gül bebek büyüttüğü kızını düşürecek. Allah böylelerinden kızlarımızı korusun.

Kızlar hayatımda bir adım daha gerçekleşti. Bugün 16:50'de atamamın onaylandığı yazısı geldi. 15 Nisanda Bilecik'deyim. Yeni hayat, yeni şehir, yeni çevre, yeni iş, yeni ev..... Yaşasın hayat....

Son yazdığımdan bu yana bir kaç saat geçti ve ex eşim sağolsun neden ondan boşandığımı bir kez daha hatırlattı. Yıllardır motorikleti bana vermeyen yalvartan adam yanındaki üç günlük işçilere motorsikleti veriyor. O kadar sinirlendim ki, bir de işçiler akşam bizde kalsın motorsiklet diyorlar. Kalsın haklısınız, benimle birlikte ödediniz ya parasını, hatta ev lazımsa evin anahatarını da vereyim dedim, sonra da ex eşime iyice çemkirdim. Çarşının ortasında onu bıakıp sinirimi boşaltana kadar yüdüm. Şükürler olsun ki gene yaptı yapacağını kendimi suçlama moduna girmekten kurtuldum. Maske düştü gerçek yüz gözüktü.....

Kızlar hayatımda bir adım daha gerçekleşti. Bugün 16:50'de atamamın onaylandığı yazısı geldi. 15 Nisanda Bilecik'deyim. Yeni hayat, yeni şehir, yeni çevre, yeni iş, yeni ev..... Yaşasın hayat....

Çok mutlu oldum senin adına canım... :lepi:
Herşey beklediğinden ve sandığından iyi olacak buna emin ol.

Pardon,bilmediğim için soruyorum eşiniz ne iş yapıyor ve o işçiler ne işçisi?
Birde eşiniz motosikleti daha önceden neden vermiyordu?
Birde ben sizi ayrıldınız diye biliyordum,son durumunuz ne oldu?
Ay çok soru sordum kaydirigubbakcemile3

Pimapen işi yapıyor. Başkasının yanında çalışıyordu, 2008 sonunda kendi işimi kuracağım diye tutturdu, bir sürü dil döktüm vaz geçirmek için. Toplu paramız yok, ciddi bir ekonomik kriz yaşanırken iş kurmak pek mantıklı değil vb bir sürü şey dedim, aylarca konuştum anlattım. İkna edemedim, borç yiğidin kamçısıdır, borçsuz iş olmaz gibi bir sürü mazeret söyledi, en sonunda canıma tak etti pes ettim. Tabi o kredi çekemedi ve ben memur olduğum için gayet rahat kredi çekiyordum. 10.000 lira kredi çektim, yetmedi, annem 5.000 lira kredi çekti, yetmedi özel emeklilik vardı benim üstümden çok gzel getirisi vardı, onu bozdu 5.200 lra. Yetmedi gene malzeme alacakdı nakit parası yokmuş ve kredi kartlarından almış, limitleri dolmuş ben sonradan öğrendim çıldırdım. Buna benzer bir sürü şey yaşadım. Şimdiye kadar neden bilmiyorum motosikleti vermedi, ikna edemedim, Düşersem bişey olurmuş diye vermiyormuş bu da bahanesi. Evet ayrıldık resmen boşandık 1,5 ay oldu. Geçen hafta kendi kredi çekti bnim kredi borcumu kapattı, anneme olan borcu her ay ödeyecek, kredi kartlarımı da yavaş yavaş kapatıyor. Boşandıktan sonra yorgan bitti kavga bitti hiçbir sorunumuz kalmadı, hatta nerede ise flört bile edecektik. Ama bugünkü olaya çok bozuldum. Nerede ise adamı boğacakdım. Bir de üstüne bana şimdiye kadar sana motoru vermedim işçiler verdim diye sinirlendin demez mi? Motoru alıp denize atasım geldi. Anahtarlığımdan çıkarıp motorun ikinci anahtarını verdim, bir daha bu motora el sürersem şerefsizim ben gidiyorum dedim, beraber gideriz dedi, sen motorunu bekle ben artık bırak kullanmayı binmeyeceğim bile o motora dedim geldim.

Şu iş-para konularında haklısın tabi.
Ama bu motor olayında açıkcası vermeme nedeni seni düşünmesinden başka birşey olduğunu sanmıyorum.
Çünkü bende motor ehliyeti almak istiyordum ezelden beri...
Benim eşimde istemiyor almamı.
Aynı seninkinin dediği gibi gerekçe sunuyor...
O yüzden motor mevzusunu çok takma derim,emin ol aracınız araba olsaydı daha olumlu tepki verirdi.
Demişsin ya nerdeyse flört edecektik diye,çok güldüm :)) Alemsiniz...

Neyse,az kalmış,olumlu haberlerine sevindim gerçekten.
Hayırlısı olsun...

Benim kızdığım bana vermeyip başkalarına vermesi, parasını ben ödedim. benden başka herkes sefasını sürdü. Bugün bankaya gittim, krediye başvurdum. 2.500 lira kredi kartı borcu var, en fazla 500 lirası benim harcamamdır, gerisi onun borcu. Bu saatten sonra ona minnet etmektense kredi çekip borcu kapatacağım. Çünkü kartlarda benim üstüme, onda ek kartlar var, sonra da kartları iptal ettireceğim. Bir kullanmaya kalsın da anlasın bensiz hayat nasılmış. Çektiğim krediden geri kalanını da bankada bekleteceğim daha ev tutma işi, eşyaları taşıma işi avr, yabancı bir yere gideceğim, kimseye muhtaç olmak yada zorda kalmak istemiyorum. İyi ki şimdi çemkirdi, ya ben gittikten sonra beni ziyarete gelip orada yapsa idi. Zaten küçük bir ile gideceğim, iş çevrem çok farklı bir ortam, iyi niyetli davranıp onun yüzünden dedikodum yapılırdı.

Hımmm...Detaylara girince konu farklı hal alıyor CADIARZU Haklısın canım.
Ne istediğini bilen,kendinden emin birisin. Bunun için gerekeni yapacağından şüphem yok,buna dayalı olarak kimseye muhtaç olacağını falan sanmıyorum...
Aman Allah korusun...:Saruboceq:

Herşeyi yalmız yaşıyorum, tamam bn kabullendim, ama bari destek olmayan annem köstek olmasa. Annem ameliyat olacakdı, öğrenip üzülmesin diye boşandığımız söylemdimi biraz iyileşssin söylerim dedim. Bu arada annem kış ortası olmasına rağmne yazlıkda kalmaya devam ediyor. Nedeni de orada üç tane kedi bulmuş evde onları besliyor. Daha önce bir kedisi vardı yaz başında öldü. 14 yıl bizimle idi, annem kedinin temizliğini, bakımını yapmadığı için ev berbat durumda idi. Oturduğun heryerden üstüne kedi tüyü yapışıyordu. Kedi kızınca her yere tuvaletini yapıyordu. Bu arada annemin ev işi olarak yek yaptığı yemek pişirmek, çamaşır yıkayıp asmak, Diğer ev işlerine elini bile sürmez. Anneme gttiğimde ben yapardım, üniversite öğrencisi erkek kardeşim annesizlikten bütün yemekleri ve ev işlerini gayet güzel yapıyor artık. Herneyse biz annemi ameliyat olacak diye hazırlanırken, annem kardeşime kedileri eve getireceğini söylüyor kardeşimde evde 3 kedi istemeyince annem kızıyor ve ameliyattan vaz geçiyor. Aynı gün annem beni aradı kardeşimi şikayet etti bende anne çocuk kedi istemiyor evde zorlama dedim. Annem bana da küstü birkaçgün ne benimle ne kardeşimle konuşmadı, telefonlarımız açmadı, Bu arada ben eşimle boşanmışdım, tayin bekliyordum, maddi çaresizlikden aynı evde kalıyorduk ve stresden çıldırmak üzere idim. Ama annem ameliyat olacak üzülmesin diye söylemedim. Annemin durumunun iyi olmadığını yıllardır anneme söylüyorum, onu bir psikoloğa götürmeye çalışıyorum ama bir türlü ikna edemiyorum. Kuzenimi annem çok sever kıramaz. Kuzenimden yardım istedim, bu arada dertleşmek için kendi hayatımda olanları anlattım. ıki hafta içinde bir psikiyatrist buldum randevu aldım. Hftasonu ex eşim kardeşim ve ben psikiyatriste gittik. Annem ile ilgili danışdık, ben esas kendim için gitmiştim. Dr pazartesiye ikna edin hastaneye getirin dedi. Bana ilaç yazdı, ex eşime ilaç yazdı ve ex eşime biraz da laf soktu. Pazar günü ex eşim, kuzenim, kuzenimin eşi, ben birlikte yazlığa gidip annemle konuşup ikna edip eve götürecek pazartesi de dr a götürecektik. Cumartesi akşamı aradık annem yazlıkta olduğunu söyledi, pazar yazlığa gittik kapı duvar. Annem çarşamba günü kedileri de almış ızmir deki diğer eve gitmiş, ama bizden saklıyormuş. Sebebi de yazlıkdaki komşularla kediler yüzünden kavga etmesi. ızmire geri döndük anneme gittik. Yalvardık yakardık, esasında annemi ikna edemedik sadece bizi başından atma için kardeşimin yanına gitmeyi kabul etti. Ama kediler gene evde komşuya anahtar bıraktı birkaç gün komşu bakacakdı. Biz ertesi gün döndük. Annem iki üç günde bir kedilerin yanına gidiyordu, bu arada kardeşime de uyguladığı psikolojik işkenceler cabası, kardeşim dayanamadı, psikoloğa gitti şu anda o da ilaç kullanyor, annem hariç hepimiz psikiyatriste gittik ve ilaç kullanıyoruz. Annem daha çok kedilein yanında kalmaya başladı, 5 gün kedileri ile, 2 gün kardeşimin yanında. Kuzenim anneme boşandığımı ve tayin olacğımı anlatmış, annem de beni aramıyor ex eşimi arıyor,ona ağlıyor, oğlum kızım sana emanet, gideceği yere götür onu yerleştir, iyi olduğundan emin ol filan diyor. Dün akşamüstü ex eşim annemi aradı benim yanında olduğumu söylemeden konuştu, annem gene sen kızımı yalnız bırakma diyor. Kedileri artık bırakmaya kendine düzenli bir hayat kurmaya kardeşime sahip çıkmaya kara vermiş. Bu arada bir ayı geçti ben annemi görmedim ve konuşmadım. Ex eşime sakın sende beni bırakma senden başka kimsem yok dedi. Bir an üzüldüm ama sonra anladım ki benim anneme koyduğum sert tavır yüzünden kendini toparlamaya karar verdi. Tavrımı o düzelene kadar devam ettireceğim. Geçen çarşamba günü annem cep tlf faturasını yatırmayı unuttuğu için telefonu kapanmış, ama o konu komşu herkese kızım kapattırdı diye anlatıyormuş. Kardeşime de söylemiş, kardeşim kızmı gidip faturayı yatırmış, tlf açılmış. Gördün mü ablam kapattırmadı tlf sen faturanı yatırmamışsın demiş. Herşeyi o kdar yoğun, üstüste ve yalnız yaşadım ki Hiçbir desteğim olmadı, artık düzlüğe çıkmak soluklanmak istiyorum. Çok yorgunum....

Bugün de annem kardeşime soruş beni, kardeşim de dün akşam konuştuk, alamın tayini Bilecike çıkmış, orada arkadaşları varmış ev arıyorlarmış, zaten eniştem ablamı götürüp yerleşticekmiş demiş. Annemde telefon numaramı sormuş, kardeşim eniştemin telefonundan aradı demiş. Bu arada kardeşim eski eşimi eski eşim krdşimi çok seviyor. Birbilerine enişte ve kardeşim demekten vazgeçemiyorlar. Annem de her gün eski eşimi arıyor. Galiba benim hayatımda herşey normalmiş tk anormal olan benmişim. Kör ölür badem gözlü olur dedikleri bu mu acaba?

haklısınız gerçkten. bir anda herşey uyum içine girivermiş.
garip ve zor bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…