Aaaa bu çok iyi bir haber...
Tebrik ediyorum seni kendine zaman ayırdığın için,ne güzel görebilmişsin artık herşeyi.
Hep böyle vakit ayır kendine,keşke eski eşin gelmeseydi de rahat rahat gitseydin boshayallersmile
Şimdi boşandınız dimi resmen siz.
Evet resmen boşandık. Ama yalnız gidemem çünkü ehliyetim yok kaçak kullanıyorum motorsikleti. Gerçi bir sorun çıkmadı da, Bir de motorsiklet biraz büyük, nrmalde burada pek çok bayan motorsiklet kullanıyorda ben abarttim galiba, onların kullandıkları küçük. Zaten almak için motorsiklet de araştırıyorum, gidince ilk işim ehliyet almak olacak. Beni o kadar bunaltan galiba eski eşimin tavrı oldu. Kendi kendime adam madem değişebilecektin niye boşanana kadar değişmedin dedim bunu düşündükçe de kendimi suçlu hissettim. Ama eski eşim sadece bir müddet mi değişti, bu değişim sürekli mi bilmiyorum, yani onun bu haline güvenmiyorum, bana güven vermiyor. Bunlar aklıma gelince silkelendim ve kendime geldim. Üzülmesi gereken ben değilim ki o dedim. Ben kaybetmemek için herşeyi yaptım, o ise kaybettikten sonra yapmaya başladı. Düşünme sırası onda......
Değerini evliyken bilmesi gerekirdi iş işten geçince bilse kaç yazar...
Boşver hiç umursama bile ne yaparsa yapsın sen hayatını yaşamaya bak.
Herşeye iyi yönünden bakmak lazım.
Hadi bir işin olmasaydı, ne yapacaktın. Boşansam param yok diye düşünüp duracaktın çekecektin çekmemen gerekenleri daha çok mutsuz olacaktın. Tabi ilk anlarda çok zor gelecek herşey sana kendini yalnız hissedeceksin boşandığın için onuna kavgalarınız olmadığı için eski eşin daha bir hoş gözükecek gözüne ama yaşadıklarını unutma geriye dönüp bakma.
Bu yza güzel bir tatile çık. ohhh deniz kum güneş. Yeni bir güneş gözlüğü almak için hemen bir gözlükçüye git şimdiden tatil planlarını yap, bol koruma faktörlü kremlerini bornzlaştırıcı kremlerini al hatta hafta sonları ve akşam netten tatil bölgelerini bir araştır bakalım nereye gideceğine karar ver.
Kısacası seni mutlu edecek tatil planını yap. yanına da bir kız arkadaşını almayı unutma. bol bol alışveriş yap gez toz
evet doğru söylemişsin.bence boşanmışşın neden bpşandığını evliliğin süresince ne zorluklar yaşadığını düşün bu sana yeniden cesaret verir benim aradığım adam oldu deme çünkü o kendi gibi davranmıyor normalde öyle biri olsa ondan boşanmazdın değil mi geçmiş defterleri tamamen kapatıp geleceğe bekmalı yolunu çizmelisin yapamıyorum edemiyorum diyerek kendi yolunu kapatma
Kızlar hayatımda bir adım daha gerçekleşti. Bugün 16:50'de atamamın onaylandığı yazısı geldi. 15 Nisanda Bilecik'deyim. Yeni hayat, yeni şehir, yeni çevre, yeni iş, yeni ev..... Yaşasın hayat....
Son yazdığımdan bu yana bir kaç saat geçti ve ex eşim sağolsun neden ondan boşandığımı bir kez daha hatırlattı. Yıllardır motorikleti bana vermeyen yalvartan adam yanındaki üç günlük işçilere motorsikleti veriyor. O kadar sinirlendim ki, bir de işçiler akşam bizde kalsın motorsiklet diyorlar. Kalsın haklısınız, benimle birlikte ödediniz ya parasını, hatta ev lazımsa evin anahatarını da vereyim dedim, sonra da ex eşime iyice çemkirdim. Çarşının ortasında onu bıakıp sinirimi boşaltana kadar yüdüm. Şükürler olsun ki gene yaptı yapacağını kendimi suçlama moduna girmekten kurtuldum. Maske düştü gerçek yüz gözüktü.....
Pardon,bilmediğim için soruyorum eşiniz ne iş yapıyor ve o işçiler ne işçisi?
Birde eşiniz motosikleti daha önceden neden vermiyordu?
Birde ben sizi ayrıldınız diye biliyordum,son durumunuz ne oldu?
Ay çok soru sordum kaydirigubbakcemile3
Benim kızdığım bana vermeyip başkalarına vermesi, parasını ben ödedim. benden başka herkes sefasını sürdü. Bugün bankaya gittim, krediye başvurdum. 2.500 lira kredi kartı borcu var, en fazla 500 lirası benim harcamamdır, gerisi onun borcu. Bu saatten sonra ona minnet etmektense kredi çekip borcu kapatacağım. Çünkü kartlarda benim üstüme, onda ek kartlar var, sonra da kartları iptal ettireceğim. Bir kullanmaya kalsın da anlasın bensiz hayat nasılmış. Çektiğim krediden geri kalanını da bankada bekleteceğim daha ev tutma işi, eşyaları taşıma işi avr, yabancı bir yere gideceğim, kimseye muhtaç olmak yada zorda kalmak istemiyorum. İyi ki şimdi çemkirdi, ya ben gittikten sonra beni ziyarete gelip orada yapsa idi. Zaten küçük bir ile gideceğim, iş çevrem çok farklı bir ortam, iyi niyetli davranıp onun yüzünden dedikodum yapılırdı.Şu iş-para konularında haklısın tabi.
Ama bu motor olayında açıkcası vermeme nedeni seni düşünmesinden başka birşey olduğunu sanmıyorum.
Çünkü bende motor ehliyeti almak istiyordum ezelden beri...
Benim eşimde istemiyor almamı.
Aynı seninkinin dediği gibi gerekçe sunuyor...
O yüzden motor mevzusunu çok takma derim,emin ol aracınız araba olsaydı daha olumlu tepki verirdi.
Demişsin ya nerdeyse flört edecektik diye,çok güldüm :)) Alemsiniz...
Neyse,az kalmış,olumlu haberlerine sevindim gerçekten.
Hayırlısı olsun...
Benim kızdığım bana vermeyip başkalarına vermesi, parasını ben ödedim. benden başka herkes sefasını sürdü. Bugün bankaya gittim, krediye başvurdum. 2.500 lira kredi kartı borcu var, en fazla 500 lirası benim harcamamdır, gerisi onun borcu. Bu saatten sonra ona minnet etmektense kredi çekip borcu kapatacağım. Çünkü kartlarda benim üstüme, onda ek kartlar var, sonra da kartları iptal ettireceğim. Bir kullanmaya kalsın da anlasın bensiz hayat nasılmış. Çektiğim krediden geri kalanını da bankada bekleteceğim daha ev tutma işi, eşyaları taşıma işi avr, yabancı bir yere gideceğim, kimseye muhtaç olmak yada zorda kalmak istemiyorum. İyi ki şimdi çemkirdi, ya ben gittikten sonra beni ziyarete gelip orada yapsa idi. Zaten küçük bir ile gideceğim, iş çevrem çok farklı bir ortam, iyi niyetli davranıp onun yüzünden dedikodum yapılırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?