Canım benim annem de aynı senin annen gibi evde durmak istemiyor bir türlü hep bir bahaneyle kacmak istiyor hic bir problemimiz yok ne babamla ne kardeslerimle maddi durumumuz da allaha sükür ki iyi durumda .. Mesela cok fazla pazar alısverisi yapar cürüyen seyleri bozulan seyleri atmaz .. Sadece evde yemek yapar hatta bazen sadece yumurta yapar yemek diye ..
Eskiden cok temiz cok titizmis ama artık böyle bir kadın oldu iste evimiz esya dolu ne begense alıyor aldıklarını kullanmıyor,giymiyor eskileri atmıyor .. Ve annem de evde cicek bakar balkonda hangi cicek istersen var ve son zamanlarda onlarlada ilgilenmiyor her yer toprak kurumus yaparak doluu .. Mutfakta yemek yapılmaz mesela halısı yok masanın üstü tencereler aldıgı yeni seylerle doluu .. Yerde 5-10 tane 5 kg su siseleri cola siseleri haric ..
Su kesilirmis diye atmıyormus birde teyzemler hayvan baktıgından sise lazım oluyormus ona biriktiriyormus ona en fazla 3 tane veriyor gerisi evin icinde .. İstanbul gibi bi yerde ne kadar kesilecekki su .. =((
Kusura bakma konunu dagıtmak istemedim ama anneni anlatınca kendi annemi gördüm resmen anlatmadan gecemedim .. Ayrıca sana bol sans diliyorum tek basına ayaklarının üzerinde durmak zor olsa gerek ama istedikten sonra basarmak zor olmasa gerek .. yerimseniben
canım ne kadar bulantırsa bunaltsın onlar senin ailen..evet ayaklarının üstünde duruyor olabilirsin bu gayet güzel ancak insanın başına ne zaman ne gleceğide belli olmaz..başına bir şey gelse allah korusun yine derdine onlar koşar sen bakma..allah göstermesin bir hastalık durumu olsa gene en çok annen yanar,başına o gelir kıyamaz..o yüzden sen fevri hareket edip bağlarını koparma olurmu..neticede annelik zor bir iş..
yeni hayatın için başarılar diliyorum sana.bilceik küçük bir yer orada hayata tutunmakta zorlanmazsın eminim..
Kızlar teşekkür ederim. Bu arada ben kendim konu açtığımı unuttum, diğer konularda kızlarla yazışıyorduk. Son gelişmeleri yazmadım buraya. Tayinim çıktı, nakliye işini hallettim, haftasonu Bilecik'e gittim. Tam istediğim gibi hayallerimin evi diyebileceğim bir ev kiraladım, hem de iki saatte hallettim, orduevinde kaldım, oda arkadaşım sizden iyi olmasın çok iyi çok tatlı bir bayan. 3-4 gün önce Bilecik'de işe başlamış fakat iki ay denemesüresi var ve bu yüzden iki ay boyunca ev tutamıyor, işi garanti değil. Kafalarımız uydu, iki ay için ev arkadaşı omaya karar verdik, işi garanti olunca başka bir ev tutacak. Bilecik'i çok sevdim, ısındım. Hiç anlatamayacağım kadar mutluyum. Zaten burada son iki günüm. Perşembe buradan ayrılıyorum, yeni evim yen hayatıma başlıyorum. Eski eşimle şu anda sorunumuz yok, çok iyi arkadaş olduk. Hatta annemin de isteği üzerine beni Bilcik'e götürüp yerleştirecek, iyi olduğumdan emin olmak istiyorlar. Evin bütün eşyalarını bana veriyor, ben almak istemedim, gururuma dokundu esasında, ama orada hiçbir ekiğin olmamalıi sıkıntı çekmemelisin, senin benim için yaptıklarından sonra ben sana ne apsam az dedi. Ben de kabul ettim. Sadece özel eşyalarımı toplayacağım, İzmir'den çok uygun bir evden eve nakliye ile anlaştım. Geri kalan herşeyi onlar hazırlayıp taşıyacak. Sonunda kötü günlerim bitti. Darısı tüm zorda olanların başına. Hepiniz sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?