Şimdi ne olacak????

Canım benim annem de aynı senin annen gibi evde durmak istemiyor bir türlü hep bir bahaneyle kacmak istiyor hic bir problemimiz yok ne babamla ne kardeslerimle maddi durumumuz da allaha sükür ki iyi durumda .. Mesela cok fazla pazar alısverisi yapar cürüyen seyleri bozulan seyleri atmaz .. Sadece evde yemek yapar hatta bazen sadece yumurta yapar yemek diye ..

Eskiden cok temiz cok titizmis ama artık böyle bir kadın oldu iste evimiz esya dolu ne begense alıyor aldıklarını kullanmıyor,giymiyor eskileri atmıyor .. Ve annem de evde cicek bakar balkonda hangi cicek istersen var ve son zamanlarda onlarlada ilgilenmiyor her yer toprak kurumus yaparak doluu .. Mutfakta yemek yapılmaz mesela halısı yok masanın üstü tencereler aldıgı yeni seylerle doluu .. Yerde 5-10 tane 5 kg su siseleri cola siseleri haric ..

Su kesilirmis diye atmıyormus birde teyzemler hayvan baktıgından sise lazım oluyormus ona biriktiriyormus ona en fazla 3 tane veriyor gerisi evin icinde .. ıstanbul gibi bi yerde ne kadar kesilecekki su .. =((

Kusura bakma konunu dagıtmak istemedim ama anneni anlatınca kendi annemi gördüm resmen anlatmadan gecemedim .. Ayrıca sana bol sans diliyorum tek basına ayaklarının üzerinde durmak zor olsa gerek ama istedikten sonra basarmak zor olmasa gerek .. yerimseniben

Allah senin de yardımcın olsun. Böyle bir anne ile işin pek kolay değil. Ben herşeyi üstüste yaşaım ve hiç destek göremedim, herşeyi yalnız yaşadım,destek istemiyorum, herşeyi kaldırabilirim ama artık üstüme gelmesinler. Sakinleştirici ilaç kullandığım halde bazen o bile yeterli olmuyor. Sadece iki hafta kaldı, iki hafta sonra Bilecik de yeni bir hayat kurcağım, sırf bunun için sabrediyorum.

KIzlar bana bol bol dua edin, sadece 17 gün kaldı buradan ayrılıp yeni hayatımı kurmaya. Bu arada artık sakin olmak istiyorum, daha fazla üstüme gelinsin istemiyorum. Kendi hayatımı yoluna koymaya çalıştıkça hala daha müdahale de bulunuyorlar, bence çok saçma ve ihtiyacım olmayan bir şekilde. Ben buradan bu adamdan boşandım diye tayin istedim gidiyorum, Gittiğim yere bu adam beni götürüp yerleştirecekse ve bunu annem istiyorsa bu kimin hayatı acaba? ışin daha da garibi ben bu adamla evlendim diye annem 9 ay benimle konuşmadı, görüşmedi, evi taşıdı, telefonu değiştirdi, kardeşimi göstermedi. Şimdi adam kıymete bindi oğlum diyor başka bişey demiyor.

bakın,neden kendiniz gitmiyorsunuz.
ben tek başıma geldim istanbuldan tek başıma evimi buldum, satın aldım, yerleştim.
tek başımada tanımadığım bir şehirde yaşıyorum ..
haa geri dönmeyi düşünmüyormuyum evet.
ama burayada alışıyorum sanki..
olmazsa eğer kalırımda..
güçlü olun.
ve kendim hallederim deyin.
ayrılmışsınız artık.
eski eşin sizle gelmesi ,yerleştirmesi bence doğru değil.
bana göre boşandıysanız ,çok çok önemli şeyler dışında( buda ne bileyim belki büyük bir rahatsızlık olabilir belki,,) eski eşlerin görüşmesine karşıyım.
ha,çocuk varsa tamam .
görüşülür.
ama ne gerek var bileciğe gelecekte sizi yerleştirecek...yeni bir hayata başlıyorsanız,eskiye sünger çekeceksiniz.
eski eşede ben kendim giderim diyeceksiniz.
biten bitmiştir.
eğer dönmek istemiyorsanız bu görüşmeler bence gereksiz..
annenizede olmazsa söyleyin,eski eşle iletişimi kessin kardeşinizde öyle.
boşanmışsınız artık.
eğer onu hayatınızdan çıkaramazsınız,ilerde sizin bir özeliniz asla olmaz.yeni bir erkek arkadaşınız da.
şimdiden , araya mesafe koyun.

yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.
ilk başta zorlansanız bile insanoğlu alışıyor ,bir dönem sonra...
nelere alışmadıkki bu hayatta..

Evet ben de öyle düşünüyorum. Zaten çocuk yok. Sadece benim kredi kartlarımda onun borçları vardı, onlarıda kredi çekip kapattım. ESki eşim kötü bir insan değil. Başıma gelene kadar fikir ayrılığının ne olduğunu bilmiyordum. Ama evet biz fikir ayrılığından dolayı boşandık. ıyi insan olmak iyi eş olmak için yeterli değil. Boşanmak için ille de ihanet, dayak, alkol yada başka sebepler olması gerektiğine inanmıyorum. Bu benim tercihimdi. ışin garip yanı boşandıktan sonra aramızda hiçbir sorun kalmaması, sadece geçen salı kızdırdı beni, sinirmi çıkarana kadar söylendim. Gene kuzu oldu, ama ben bu adamla bir gelecek düşünmüyorum. Tekara denemek gibi bir niyetim asla yok. Mutsuzdum ve mutsuz olmak için ona ihtiyacım yokdu. Şimdi mutlu olmak istiyorum.

sanırım eşin onu kaybettiğin için pişman olmanı istiyor cesaretini kırmak yapamazsın demek istiyor olabilir.bu uyum belki onun göstergesi olabilir.yani sana yakın davranıyor iyi hoş da ne gerek var artık biten bitmiş zor bir durum ama eğer birşey bitmişse bitmesi gerekiyordu demek ki diye düşünenlerden olmuşumdur ben hep.olaylar yaşanıldığı zaman çerçevesinde tekrar gözden geçirilmeli. tabi ki sevgi dvam ediyorsa katı kurallar bir kenara konabilir o da kişisel bir tercih ama. demek ki ayrılmayı isteyecek kadar bunaldığınız zamanlar olmuş.bundan sonra görüşmeye gerek görmüyorum ben.
eminim ki kendi başınızın çaresine bakabilecek güçtesiniz. ben antepten kastamonuya tek başıma taşınıp her işimi halletim ve uyum sağladım. herşey zamanla halloluyor.

Son düzenleme:
Herşeyi hallettim zaten. Bilecik'de arkadaşlarım var, ev işini ayarlıyorlar, buradan da nakliye işini araştırdım, çok uygun bi evden eve nakliye buldum tavsiye üstüne. Kamyon tutup hamal ayarlamakla arada 200-300 lira fark var. Sıkıntıya girip birilerine muhtaç olmaktansa, biraz fazla para veririm, kendi başıma hallederim diye düşündüm. Eşimi çok sevdim, hala daha benim için değerli ama bu eş sevgisi değil. Beni o kadar çok kırdı ki. Sadece artık huzurlu bir şekilde hayatıma devam etmek istiyorsam onu affetmem gerektiğini anladım ve onu affettim. Onu affederken de eş olarak yaşadığımız herşeyi terk ettim. Onunla bir gelecek tekrar birlikte olmak gibi bir fikrim yok, bu bana çok saçma ve gereksiz geliyor. Sadece annemin tavırları beni çok bunalttı. Zaten her ne kadar annem olsa da çok ciddi bir şekilde tavır koydum, bir aydan fazla oldu görüşmüyor, konuşmuyoruz. Kimseyi giderken kırmak istmiyorum. Ama korkarım ki bu şekilde üstüme gelirlerse kırıcı olacağım.

canım ne kadar bulantırsa bunaltsın onlar senin ailen..evet ayaklarının üstünde duruyor olabilirsin bu gayet güzel ancak insanın başına ne zaman ne gleceğide belli olmaz..başına bir şey gelse allah korusun yine derdine onlar koşar sen bakma..allah göstermesin bir hastalık durumu olsa gene en çok annen yanar,başına o gelir kıyamaz..o yüzden sen fevri hareket edip bağlarını koparma olurmu..neticede annelik zor bir iş..

yeni hayatın için başarılar diliyorum sana.bilceik küçük bir yer orada hayata tutunmakta zorlanmazsın eminim..

Ben eşimden ayrılmışım, başka bir şehre gitme hazırlığı içindeyim annem beni arayıp, yada yanımda olup destek olacağına eski eşimi arayıp beni ona emanet ediyor ve gene kedilerinin yanına gidiyor. Ne zaman anneme ihtiyacım olsa hep bir bahane ile uzak durdu. Bazen annemi iyigün dostu gibi hissediyorum. Hatta aklımdan eşimden boşandığım için benden utandığı bile geçiyor.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Güçlüsünüz, başaracaksınız ve kimseye muhtaç değilsiniz.
Hiç geriye bakmayın bence. Anneniz kendi yardımcı olmaktan kaçındığı için ona havale etmek istiyordur.

Dpğru söylüyorsunuz, bu aklıma gelmemişti. Bir de eski eşim iş kuracağım dediğinde ben bankadan kredi çekmiştim, yetmemişti biraz da annem çekip borç olarak bize vermişti. Boşandıktan sonra eski eşim artık patron (eski kayınvalidemin tabiri) olduğu için kredi çekebiliyor, çekti ve benim çektiğim krediyi kapattı, anneme olanın da taksitlerini ödemeye devam ediyor. Acaba annem para yüzünden mi bizi bir arada tutmaya, ya da görüşmeye devam ettirmeye çalışıyor diye düşünüyorum. Çünkü annem benim kredi borcumun kapandığından haberi yok.

Biraz önce nakliye işini hallettim. Daha evi tutmadım ama Bilecik'de arkadaşlar arıyor, önümüzdeki haftasonu gidip tutacağım. Bir haftadır çok araştırdım, nakliyeceler, hamallar filan. En uygun ve bana eziyet çekmeden halledecek bir evden eve nakliye ile anlaştım. Sözleşmemi yaptım. 15 nisanda buradan ayrılıyorum.

erkekler nıe bole hep kaybedınce bıseylerı degerlerını anlıolarr nedense

Edanaz cım öncelikl gecmiş olsun ve hakkında hayırlısı olsun. Senin de benim gibi boyle bir donemde olduğunu bilmiyordum. bana buyuk desteğin oldu bosanma surecinde, ve malesef ki senin yzdıklarını okuyunca simdi buyuk benzerlikler farkettim. benim eski esimle boşanalı henuz 11 gun oldu ama, son 11 gundur bambaska biri oldu, 4 4luk, mukemmel bir beyaz atlı prens edaları.. oyle mağdur, oyle alçakgonullu.. ama kesinlikle inanmıyorum ve surekli kaçıyorum, 11 gunde 2 kez telimi değistirdim.sen de onun değistiğini duşunup (su anda inanmasan bile bir sure sonra inanabilirsin) aklında yer etme. sen cok guclu , basarılı ve geleceği ışıl ışıl olan birisin eminim. annelerimiz de malesef kostek... umarım senin annen farklı dusunup boyle davranıyordur. boyle bir durumda annene olan bağını kırmıs olman benim için guzel bir ornek olsun inşallah. guzel gunler seni bekliyor, mutluluklar....

belirsizlik yorar insanı,defalarca da çelişkiye sokar
seninde sanırım en büyük zararın şuan bu
ama yılma...

Kızlar teşekkür ederim. Bu arada ben kendim konu açtığımı unuttum, diğer konularda kızlarla yazışıyorduk. Son gelişmeleri yazmadım buraya. Tayinim çıktı, nakliye işini hallettim, haftasonu Bilecik'e gittim. Tam istediğim gibi hayallerimin evi diyebileceğim bir ev kiraladım, hem de iki saatte hallettim, orduevinde kaldım, oda arkadaşım sizden iyi olmasın çok iyi çok tatlı bir bayan. 3-4 gün önce Bilecik'de işe başlamış fakat iki ay denemesüresi var ve bu yüzden iki ay boyunca ev tutamıyor, işi garanti değil. Kafalarımız uydu, iki ay için ev arkadaşı omaya karar verdik, işi garanti olunca başka bir ev tutacak. Bilecik'i çok sevdim, ısındım. Hiç anlatamayacağım kadar mutluyum. Zaten burada son iki günüm. Perşembe buradan ayrılıyorum, yeni evim yen hayatıma başlıyorum. Eski eşimle şu anda sorunumuz yok, çok iyi arkadaş olduk. Hatta annemin de isteği üzerine beni Bilcik'e götürüp yerleştirecek, iyi olduğumdan emin olmak istiyorlar. Evin bütün eşyalarını bana veriyor, ben almak istemedim, gururuma dokundu esasında, ama orada hiçbir ekiğin olmamalıi sıkıntı çekmemelisin, senin benim için yaptıklarından sonra ben sana ne apsam az dedi. Ben de kabul ettim. Sadece özel eşyalarımı toplayacağım, ızmir'den çok uygun bir evden eve nakliye ile anlaştım. Geri kalan herşeyi onlar hazırlayıp taşıyacak. Sonunda kötü günlerim bitti. Darısı tüm zorda olanların başına. Hepiniz sağolun

Oh oh çok sevindim canım... opuyorumnanaktan
Yeni hayatın hayırlı olsun...Bol mutluluklar kaydirigubbakcemile5

Daha dur iyi günlerin yeni başlıyor
Daha bissürü güzellik olacak hayatında
Ayrıca yapamam yalnızım gibi fikirlere kapılma
Hiç boşanmadım hiç eski eşim olmadı ama
Eski eşten arkadaş olmaz gibime geliyor
Bence bunda sonra sana yapabileceği en büyük iyilik karşına çıkmamak olmalı
Bilecik'e yalnız gitmelisin evini yerini öğrenmemeli diye düşünüyorum
Ama tabi yine de sen bilirsin

Merak etme, o artık ınırlarımı çok iyi öğrendi. Umutsuzluğu kaybettim hükümsüzdür, galiba ex eşime geçti umutsuzluk. Adam beni kızdırmaya kalktığında bende motoru denize atmaya kalktım, son kızdırdığında suratına yumruk attım, kelebek gibi uçup arı gibi soktum. Şimdi sadece benim yanımda geçirdiği her ana dua ediyor. Kadına şiddete hayırrrr böyle adamlara şiddete evetttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…