eşin şimdiden senin kıymetini anlamış bence kendini tamir et yenilen bende arkandan geliyorum:)
Kızlar herkese selam.... Uzun zamandır sesim çıkmıyor değil mi? İznim bitti, işe başladım, hatta bir hafta geçti bile. İşyeri ile ilgili kaygılarım vardı, hepsi boş çıktı. Çok güzel bir ortam, amirlerim çok iyi, öyle bir konuştular ki çok gururlandım. En üst amirim daha ben gelmeden beni araştırdığını, tek başıma şubeyi parmağımda oynatacak kadar işlerime hakim olduğumu öğrendiğini, içinin çok rahat olduğunu söyledi iş konusunda. Tayinim konusunda da, mecburiyetten dolayı tayin istemişsin, burada çok mutluolman için limizden geleni yapacağız hepimiz, işyerinde sorun olmaz, dışarıda rahatsızlığın olursa da hemen bana gel dedi. Lojmanı boşaltıp benim lojmna geçmemi planlamaya çalıştı, ben de ev arkadaşım olduğunu, evimizde v komşularımızla çok rahat olduğumuzu, lojman ortamında huzursuz olacağımı, dedikodudançekindiğimi anlattım. Ev arkadaşın olması çok güzel, yalnız kalmamışsın, sen nasıl rahat edeceksen öyle yap, herzaman arkandayım dedi bana. Çok gurur duydum. Demek ki ben doğru bir insanım dedim. Bu arada her gün işyeri telefonum hiç susmuyor, eski işyerimden arıyorlar, amirim sen nasıl bir memursun, ne kadar çok sevenin var öyle diyor.
Hakkımda öğrendikleri gibi beş günde subeyi parmağımla idare etmeye başladım. Geldiğim yere göre buada işler üçte biri anca, çok az iş var, çok rahat kendimi zorlamadan çekip çeviriyorum. Hep her işte bir hayır vardır dedim. Allaha şükürler olsun ki artık hayatım rüymda bile göremeyeeğim kadar güzel ve yolunda.
Evlenirken medeni olup seviyorum, ölüyorum, bitiyorum deyip ayrılırken birbirnin gözünü oymak garip geliyor bana.
tebrik ediyorum seni gerçekten ne kadar olgun ve mantıklı bir insansın bence eski eşin bu yüzden senden kopamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?