Şimdi ne olacak????

Teşekkürler bacım... Herşey çok güzel olacak çünkü ben güzel olmasını istiyorum... Herkes hak ettiğini almalı diye düşünüyorum. Hak ettiğim bana verilmedi ise ben alırım. Hayat da ben de buna değerim...

eşin şimdiden senin kıymetini anlamış bence kendini tamir et yenilen bende arkandan geliyorum:)

Su akar yatağını bulur, elinden geleni yaptın, gece başını yastığa koyunca vicdanınla yapacak hesaplaşman yok, gerisi önemli değil. Şu an çok zor bir dönemdesin, geçecek, yavaş yavaş acıta acıta olsa da geçecek. Keşke karşındaki insan enin yaptığının yarısını yapsa idi ama yok, yapmadı. Sen sağlam dur, önemli olan sensin.

Kızlar herkese selam.... Uzun zamandır sesim çıkmıyor değil mi? ıznim bitti, işe başladım, hatta bir hafta geçti bile. ışyeri ile ilgili kaygılarım vardı, hepsi boş çıktı. Çok güzel bir ortam, amirlerim çok iyi, öyle bir konuştular ki çok gururlandım. En üst amirim daha ben gelmeden beni araştırdığını, tek başıma şubeyi parmağımda oynatacak kadar işlerime hakim olduğumu öğrendiğini, içinin çok rahat olduğunu söyledi iş konusunda. Tayinim konusunda da, mecburiyetten dolayı tayin istemişsin, burada çok mutluolman için limizden geleni yapacağız hepimiz, işyerinde sorun olmaz, dışarıda rahatsızlığın olursa da hemen bana gel dedi. Lojmanı boşaltıp benim lojmna geçmemi planlamaya çalıştı, ben de ev arkadaşım olduğunu, evimizde v komşularımızla çok rahat olduğumuzu, lojman ortamında huzursuz olacağımı, dedikodudançekindiğimi anlattım. Ev arkadaşın olması çok güzel, yalnız kalmamışsın, sen nasıl rahat edeceksen öyle yap, herzaman arkandayım dedi bana. Çok gurur duydum. Demek ki ben doğru bir insanım dedim. Bu arada her gün işyeri telefonum hiç susmuyor, eski işyerimden arıyorlar, amirim sen nasıl bir memursun, ne kadar çok sevenin var öyle diyor.
Hakkımda öğrendikleri gibi beş günde subeyi parmağımla idare etmeye başladım. Geldiğim yere göre buada işler üçte biri anca, çok az iş var, çok rahat kendimi zorlamadan çekip çeviriyorum. Hep her işte bir hayır vardır dedim. Allaha şükürler olsun ki artık hayatım rüymda bile göremeyeeğim kadar güzel ve yolunda.

cnm çok sevindim adına. inş herşey çok dha güzel olurr..

asla arkana bakma. geçmiş geçmişte kalsn. eşini yen hayatına sokma
müdahale etmeye başlar sana
nasl başlarsa öyle gider
kadınız, güçlüyüz:lepi:

Kızlar, az önce ex kocişim aradı. Beni aramadan annemi aramış, anneler gününü kutlamış, sonra da beni aradı, kendi anasını aramamış. Bu konuda beni hassas olduğumu bilir, atlamaz, hatta biliyorum ki imkanı olsa hediiye alıp giderdi de. Ama herşey karşılıklı. Ben yıllarca annesini özel günlerde hiç ihmal etmedim, gidemediğimde ble hediyesini aldım, gittiğim zaman verdim ki eşimin ne aldığımdan bile haberi olmazdı. Hoş aldım da ne oldu, kadın her seferinde aldığımı beğenmedi, bir daha alırken şöyle şöyle bişey var ondan al diye sipariş verdi, bırak teşekkür etmeyi. Hiç cevap vermedim tamam anne dedim hep, ex eşimin anneme bağlılığı da bu yüzden, benim annem hep teşekkür etti, gözleri doldu. Benim annem de bizim özel hiçbir günümüz atlamadı, ya bişeyler ldı, ya ördü ama mutlaka hatırladı, özel bişeyler yaptı. Ex kocişim bu yüzden benim ailemden vaz geçemiyor. Keni ailesinde görmediği değeri benim ailemde gördü. Geç oldu ama neyin ne olduğunu anladı, gene de böyle olması, kavga döüş nefretle ayrılmaktan iyidir diye düşünüyorum. En azından şundan eminim ki ex kocişim de olsa, arkamda güvenebileceğim, karşılıksız yardım edecek bir insan var. Bu yüzden onun asla kötü olmasını istemem, hep iyi olsun, iyi günler yaşasın. Kötülüken kimseye fayda gelmez.

Edanaz alışmana ve mutlu olmana çok sevindim gerçekten inşallah karşına eski eşinin kırdıklarını yapıştıracak biri çıkar belki daha hazır deilsindir ama ben zamanı geldiğinde yeni bir başlangıç yapmanı bir bebeğinin olmasını canı gönülden isterim kara gün kararıp kalmaz der annem bak yoluna giriyor işte herşey inş.çok mutlu olursun

Teşekkür ederim, çok erken yeni bir ilişki düşünmek için, bebek düşünmek içinse çok geç. Artık birine yada bişeye bağlanmak istemiyorum. ıçimden gelmiyr, bugün ehliyet kursuna da yazıldım, 17 mayıs da başlayacak, azartesiye de motorsikleti alacağım. Bütün planlarım kendi üstüme, şansım döndü, mükemmel uyumlu olduumuz bir ev arkadaşım var. Hem arkadaş hem kardeş olduk birbirimize, yaralarımızı görüyoruz, sarıyoruz, çok iyi bir ikili olduk, en azından mutluyuz

herşeyin gönlünce olmasını bütün kalbimle istiyorum ablacım....

Hey kızlar, bugün resmi tatil evdeyim... Ve sonunda oldu, dün akşamüstü motorsikletimi aldım. Bugün servise kontrole gidecek birazdn gidip teslim alcağım

uvv bu nasıl bir ilişkidir bu nasıl bir medeniyettir tebrik ederim tozsuz dumansız birbirinizin hayatından çıkmıssınız ilginç

Evlenirken medeni olup seviyorum, ölüyorum, bitiyorum deyip ayrılırken birbirnin gözünü oymak garip geliyor bana.

tebrik ediyorum seni gerçekten ne kadar olgun ve mantıklı bir insansın bence eski eşin bu yüzden senden kopamıyor

Konunu okudum, biraz sakin olmaya çalışsan iyi olur. Anladığım kadarı ile evliliğiniz onarılamayacak şekilde hasar almış. En azından birbirinizden şikayetçi olmasınız, kırgınlıkla küslükle bitirmeseniz evliliğinizi. Hem belki de atacağın adım pek çok şeyi değiştirebilir.

canım bence biz saygıyı da sevgiyi de yitirdik ben de yeterince yalvardığımı düşünüyorum ama karşı taraf bu şikayetten dolayı güven ve gurur bunalımında bilemiyorum zaman ne gösterecek ara ara geliyor bana bir şeyler ama senin konumun gayet güzel hataların ve yanlışların anlaşılabilmesi için harika ortam yaratmışsın

Hiç sevmem bağırış çağırış yüksek ses. Anlaşamadığımız zamanlarda bile birbirimize bırak şiddet uygulamayı hakaret etmeyi sesimizi bile yükseltmedik. Saygıyı kaybetmedik, çok sinirlendiğim zamanlarda ise konuşmadım, sakinleşmeyi bekledim. Olmadı evliliğimiz, bitti ama hala görüşüyoruz. Kötü bişey olunca, konuşmak dertleşmek ihtiyacı hissedince ilk birbirmizi arıyoruz. O benim çok sağlam bir dostum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…