Şimdi ne olacak????

yazında kendimi buldum canım çok teşekkür ederim paylaşım için,gerçekten kadın olmak çok zor ve çok değerli,görüyorum ki sen de çok güçlüsün maaşallah harşey çok güzel olur inşallah umutlu ol,sarıl hayata ve asla hayallerinden vazgeçme inşallah ilerde mutlu bir yuva kurabileceğin harika bir insanla karşılaşırsın ve çocukların olur:Saruboceq:a.s.

Günaydın kızlar, yeni bir hafta bakalım neler getirecek biz..... Benim çok büyük ümitlerim var...

ilk zamanlar zor geçer sonra zamanla alışırsın yaşadığın bu korku gayet normal hayatından birini çıkarıyorsun kolaymı yeni bir başlangıç yapıcaksın ama hayatında herşey istediğin gibi olur inşallah

Alıştım sayılır bile...
Kızlar halılarım temizlendi geldi bugün, yeni perdelerimde akşama gelecek...
Dokunmayın keyfime.....

canım daha yolun başındasın ve hayatında belirsizlikler var. sende bu belirsizlikleri kontrol altında tutamıyorsun elinden bişey gelmiyor ve bu durum seni çok yoruyor. sen güçlü bir kadınsın ve hayatını kendin yönlendirmek istiyorsun şuanda bunu yapamadığın için bunalıma giriyorsun. ihtiyacın olan biraz sabır ve zaman. bol bol dua et eve kapanıp kalma çık dolaş gez. kafanı dağıt. sürekli yaşadığın olaylara kilitlenip kalma.

tabi ben bunları yazarken konunun tarihine ve son durumun ne olduğuna bakmadan yazmışım )))) mutlu olmana keyfinin yerinde olmasına sevindim edanaz )))

Son düzenleme:
Teşekkürler kızlar.... Konuya başlaığımda bunalımdaydım galiba, şimdi ise gayet iyiyim, sadece yeni bir hayatın koşuşturması var. Alışmaya çalışıyorum buraya hatta alıştım da denebilir.

Seni gibi hisseden bir arkadasin daha var burada ama ne mutlu ki bize yeniden hayatimiza yon verebiliyoruz...Sana bu cizdigin yeni yolda mutluluklar dilerim canim,umarim bundan sonra mutlulugu yakalarsin...
Orada ki gunlerini bize aktarmayi unutma,inaniyorum ki hepimizin hayati birgun yoluna girecek,kizlar beni buna inandirdi bi kere a.s

Buraya geleli daha çok kısa bir süre olmasana rağmen o bunalım psikolojisinden kurtuldum. Sevdiğim şeyleri yapıyorum, evimi zevkime göre düzenledim, zaten pazartesi işe başlayınca haftasonları için yapacak planlarım olur diye düşünüyorum. Ehliyet kursuna gideceğim, almayı istediğim bir motorsiklet var, önümüzdeki hafta o işi halledeceğim, yakındaki illere gitmek isiyorum hafta sonları, daha o kadar çok planım var ki, şimdi aklıma gelenler sadece bunlar. Senin durumun ne peki? Önceki konularına bakmadım. Anlatmak istersen buradayım

Senin adina cok sevindim canim hep biz bayanlar bunalim yasamamali.Hayat devam ediyor evet, ben de senin gibi planlar yapmistim ve hepsini gerceklestirdim emin ol...Esimle 2008 yilinda ayrildik biz,sozde severek evlenmistik...1 yil kendi evimde kaldim,son 1 yildir ailemleyim.Alismaya calisiyorum hala,yeniden hayat kurmamiz gerekiyor bende bunun temelleri icin ugrasiyorum.Hayatimiz sil bastan oldu canim bizim maalesef.
Git gez takil,seni uzecek insanlardan uzak dur...Buralara yolun duserse bize de haber ver.

Motorsikletimi bir alayım, hiç şansınız yok, hepinizin başına musallat olacağım. Normalda ben pozitif, hareketli ve çok neşeli bir insanım. Eşimde çok sessi sakin bir insandı, nerede ise adam içinden kahkaha atıyordu, öyle olması suç değil tabi de ben yanında öyle ürekli konuşan ve hareket halinde bir kadın olunca bir müddet sonra kendimi garip hissetmeye başladım ve ona uyum sağladım aklımca. Kısacası kendimi içime kapatmıştım. Yaşadığım herşeyi sonuna kadar yaşamaktan yanayım, ama acı yaşamak konusunda öyle değilim, canımı acıtan şeylerden hoşlanmıyorum ve yaklaştırmıyorum kendime. Artık hayatını yoluna koy, gerisini boşver, önemli olan sensin.... Ne yapayım içimden depresyona girmek gelmiyor, 10 dk depresyon bana yetiyor, gülmeyi hayatı seviyorum, sende sev, hayat en güzel şey...

edenaz dogrun değil belki bu sorum sen yeni bir hayat kurmaya calısırken ama merak ettim..

sen tasındıktan sonra eski eşinle akıbetin ne tel de felan görüşüyor musunuz?
yada herhangi bir yaklasımı var mı sana?

sadece meraktan soruyorumm

Eski eşim İzmir'de yaşamaya devam ediyor, her gün telefonda görüşüyoruz. Hatta ben eşyalarımla buraya gelirken beraber geldik, her yeri inceleyeip anneme rapor verdi. Biz boşandık ama o hala annemin oğlu, kardeşimin abisi. Hatta üç gündür filan çok özledim diye telefonda mızıldanıyor. Ona çok kızgındım, çok kırgındım ama geçti. Affettim onu. Anladım ki onu affetmezsem hiçbir zaman mutlu olamayacağım. Şimdi mutluyum ben ama o okluğumu yeni yeni fark etmeye başladı...

Hmm..şimdiden özlediğini söylüyorsa cok acı cekecek yada mutlka ayanına gelecektir..
hakkında hayırlısı olsun..
belki bundan sonra hayatın cok daha güzel gececek..

Bilmiyorum, bir daha o riske girer miyim onu da bilmiyorum... belki zamanla alışacak, belki alışamayacak ama şu anda hayatımda onu istemediğimi biliyorum. En azından eş yada sevgili olarak değil.

Allah yardımcın olsun..zaman çizecek herseyi..hayatın hangi yöne kayarsa kaysın hep mutlu olursun inş..

Canım bacım tabiki kendini riske atma sen suan ondan uzaktasın daha iyi bu kafanı toparla dinlen oraları tanı gez değişik insanlar değişik yerler sonra onu gözlemlersin bakarsın gidişata
Amannnnn erkek milleti işde al birini vur ötekine
Bozarlar herşeyi sonrada elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi oluveririler mız mız binpişman
Bence biz en azından içimize atabiliyoruz dertlerimizi söyleyemediklerimizi hep biriktiriyoruz kan kusup kızılcık şerbeti misali..
Ama onlar daha bi savruluyorlar düzenleri bozuluyor alışıklar ya düzene(yemek ütü hazır düzülü ev evde bekleyen bir hatun)
Umarım artık hayatında keşkelere yer olmaz.. mutluluk yakanı bırakmasın kelebekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…