sen ne kadar değerli bi insansın ya...yazdığın yazı ile beni büyüledin....
ilk zamanlar zor geçer sonra zamanla alışırsın yaşadığın bu korku gayet normal hayatından birini çıkarıyorsun kolaymı yeni bir başlangıç yapıcaksın ama hayatında herşey istediğin gibi olur inşallah
Bugün kendimi kötü hissediyorum, bir anda gitmek garip geliyor. Haftaiçi tamam da akşamları ve haftasonu ne apacağım diye düşünüyorum. Şimdiden yalnızlık çöktü üstüme. O kadar kararlı idim ki, o kadar güçlü idim ki ne oldu bana anlamıyorum. Çok korkuyorum ya yapamazsam, ya sandığım kadar kolay olmazsa. Artık ağlamak üzülmek istemiyorum. Yalnız kalmak, boşanmak için evlenmedim ki ben. Sadece mutlu olmak istedim, şimdi elimdeki herşeyi kaybetmişim gibi hissediyorum. Herşeye çok geç kalmışım gibi hissediyorum.
Seni gibi hisseden bir arkadasin daha var burada ama ne mutlu ki bize yeniden hayatimiza yon verebiliyoruz...Sana bu cizdigin yeni yolda mutluluklar dilerim canim,umarim bundan sonra mutlulugu yakalarsin...
Orada ki gunlerini bize aktarmayi unutma,inaniyorum ki hepimizin hayati birgun yoluna girecek,kizlar beni buna inandirdi bi kere a.s
Buraya geleli daha çok kısa bir süre olmasana rağmen o bunalım psikolojisinden kurtuldum. Sevdiğim şeyleri yapıyorum, evimi zevkime göre düzenledim, zaten pazartesi işe başlayınca haftasonları için yapacak planlarım olur diye düşünüyorum. Ehliyet kursuna gideceğim, almayı istediğim bir motorsiklet var, önümüzdeki hafta o işi halledeceğim, yakındaki illere gitmek isiyorum hafta sonları, daha o kadar çok planım var ki, şimdi aklıma gelenler sadece bunlar. Senin durumun ne peki? Önceki konularına bakmadım. Anlatmak istersen buradayım
Senin adina cok sevindim canim hep biz bayanlar bunalim yasamamali.Hayat devam ediyor evet, ben de senin gibi planlar yapmistim ve hepsini gerceklestirdim emin ol...Esimle 2008 yilinda ayrildik biz,sozde severek evlenmistik...1 yil kendi evimde kaldim,son 1 yildir ailemleyim.Alismaya calisiyorum hala,yeniden hayat kurmamiz gerekiyor bende bunun temelleri icin ugrasiyorum.Hayatimiz sil bastan oldu canim bizim maalesef.
Git gez takil,seni uzecek insanlardan uzak dur...Buralara yolun duserse bize de haber ver.
motorsikleti kullanirken dikkatli ol ama, her zaman bekleriz canim :)
edenaz dogrun değil belki bu sorum sen yeni bir hayat kurmaya calısırken ama merak ettim..
sen tasındıktan sonra eski eşinle akıbetin ne tel de felan görüşüyor musunuz?
yada herhangi bir yaklasımı var mı sana?
sadece meraktan soruyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?