- 7 Haziran 2017
- 2.837
- 3.162
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Ya annesi biraz dominant birisi. Bir de çok affedersiniz ama sanki ben kızının ev arkadaşı değilim de “evlenmişiz” de ben evin hanımıymışım kendisi de kayınvalideymiş gibi davranıyor. aramız kötü değil ama bana bu kadar karışılması da tabii ki sinirime dokunuyor.O kadar kötü müydü annesiyle aranız? Annesiyle çok takılmayın girin çıkın eve merhaba merhaba odanızda oturun?
Ya annesi biraz dominant birisi. Bir de çok affedersiniz ama sanki ben kızının ev arkadaşı değilim de “evlenmişiz” de ben evin hanımıymışım kendisi de kayınvalideymiş gibi davranıyor. aramız kötü değil ama bana bu kadar karışılması da tabii ki sinirime dokunuyor.
Bizde böyle maalesef. Hani bir iki gün kalsa bir şey demem ama bir hafta geliyor geldiği zaman. Hani hafta içi yurda geç gelebilirim bir şey değil haftasonu ne yapacağım yaSiz de cok pasifsiniz. Kendinize biraz guvenin neden, kimden bu kadar cekiniyorsunuz ki? Hayat boyle kaçarak geçmez. Orası sizin ve arkadasinizin ikamet ettigi yer annesi misafir. Yurt yonetimiyle konusun ben odamda misafir agirlamak istemiyorum diye. Ne sacma is bizim yurdumuzda ebeveyn kalmasina asla musade edilmezdi.
Ya mesela bir öğrenciye neden yemek yapmadığı konusunda hesap sorulmamalı veya makarna sosu kullanmaması gerektiği çünkü katkı maddesi olduğu söylenmemeli. Çünkü o kişi daha öğrencice yaşamak istiyor olabilir. Öğrencinin tek derdi ev yemeği yapmak olmamalı. Ayrıca yurt müdürü bana onun ailesinden gürültü sebebiyle tek oda talebi geldiğini söylemişti. Babasını tanıyorum benim hakkımda böyle düşünemez ama bu işin içinde kesin annesi var. Normal davranabileceğimi hiç düşünmüyorum
Diğer konuyu naptın halledebildin mi konuştun muYa mesela bir öğrenciye neden yemek yapmadığı konusunda hesap sorulmamalı veya makarna sosu kullanmaması gerektiği çünkü katkı maddesi olduğu söylenmemeli. Çünkü o kişi daha öğrencice yaşamak istiyor olabilir. Öğrencinin tek derdi ev yemeği yapmak olmamalı. Ayrıca yurt müdürü bana onun ailesinden gürültü sebebiyle tek oda talebi geldiğini söylemişti. Babasını tanıyorum benim hakkımda böyle düşünemez ama bu işin içinde kesin annesi var. Normal davranabileceğimi hiç düşünmüyorum
Hanfendi bana çok sert davranıyor. Ben baya salondan faydalanıyorum ama. Yemek de yiyorum oturup bazen tv de izliyorum. Tabii daha kızın dersleri başlamadı. Sonra ne olacak bilmiyorum.Diğer konuyu naptın halledebildin mi konuştun mu
Çok kızgınım ben her ikisine de. Kadın resmen arkamdan konuşmuş. Ben sanmam babası bunu yapsın. Şimdi kızı her türlü bencilliği yapacak bir şey demeyecek. Kadın yine gelecek dolabı dolduracak ben yine bir şey alamayacağım. Bir şeyi unutmuş olacağım dolapta kadın diyecek e annen yemek yapmayı biliyor demişti ?size istemediğiniz biçimde davranmasına izin vermeyin. ne demek evi terketmek?
Okulun yurdu böyle değildi ya. Ayrı bir ziyaretçi evi vardı ki bu daha mantıklı bence.Siz de cok pasifsiniz. Kendinize biraz guvenin neden, kimden bu kadar cekiniyorsunuz ki? Hayat boyle kaçarak geçmez. Orası sizin ve arkadasinizin ikamet ettigi yer annesi misafir. Yurt yonetimiyle konusun ben odamda misafir agirlamak istemiyorum diye. Ne sacma is bizim yurdumuzda ebeveyn kalmasina asla musade edilmezdi.
İlk kısmı pek anlayamadımyahu canım istemiyo buraya kadar gelmişsiniz bize anne yemekleri yapında öğrenci menüsünü bırakalım de az hazır cevap ol madem misafirliğe geliyor sizi rahatsız edemez ne münasebet.
İlk kısmı pek anlayamadım
bunu okuyup yazdım eski mevzularınızı çok bilmediğimden okuduğuma göre bir yorum yaptım :)Çok kızgınım ben her ikisine de. Kadın resmen arkamdan konuşmuş. Ben sanmam babası bunu yapsın. Şimdi kızı her türlü bencilliği yapacak bir şey demeyecek. Kadın yine gelecek dolabı dolduracak ben yine bir şey alamayacağım. Bir şeyi unutmuş olacağım dolapta kadın diyecek e annen yemek yapmayı biliyor demişti ?
idare ile görüştün mü bak ailene söyle arasınlar orayı faydası olurHanfendi bana çok sert davranıyor. Ben baya salondan faydalanıyorum ama. Yemek de yiyorum oturup bazen tv de izliyorum. Tabii daha kızın dersleri başlamadı. Sonra ne olacak bilmiyorum.
Mesela benim dersim öğleden sonra ama annesi sabah kahvaltı hazırlayıp uyandırıyor daha dokuz bile değil. Benim annem gelse otuz defa bana sorar kızım arkadaşının uyku düzeni nasıl rahatsız etmeyeyim diye.bunu okuyup yazdım eski mevzularınızı çok bilmediğimden okuduğuma göre bir yorum yaptım :)
Bu arada öğrenci evine bir aile geliyorsa huzur kaçırmamak iiçin uğraşır hatta diğer arkadaşada ailedenmiş gibi davranılır davranmıyorlarsa ters insan olmak en iyisi yada annesi gelmeden önce oda arkadaşına de şu sıralar çok gerginim napıcam bilmiyorum bomba gibiyim birine ters çıkmaktan korkuyorum vs gibi kötü sinyaller verirseniz annesi gelince belki hiç bulaşma der :)
Tabii ki görüştüm. Boş oda olmadığı için bir değişiklik yapamıyorlar. Tek oda olsa kız çıkacak zaten. Bir de oda arkadaşını biz seçiyoruz aslında. Yani bu kız da oda arıyormuş tesadüfen tanıştık. Bu yüzden sorumluluk kabul etmiyorlar.idare ile görüştün mü bak ailene söyle arasınlar orayı faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?