- 15 Nisan 2016
- 2.589
- 2.346
- 83
- 33
Kızlar iyi geceler eşim beni defalarca aldatmış,iki küçük çocuğumuzun olması,benim işimin olmaması ve ailemle aramda sorunların olmasından dolayı cesaret edememiştim ayrılmaya.Eşim beni ve çocuklarımı memleketime getirdi(gezip tozup kafamı dağıtmak için hoş işinede geldi yalnız kalacaktı evde)annemle bu sene görüşmeye başladık memleketimde 1+1 eşyalı bir ev tuttuk 1 aylığına(1aylık olmasından mütevellit ev sahibi 1750 TL istedi)Annem biz gelmeden kirayı ödemiş o yüzden benden kirayı almadı harçlık olsun dedi.Eşimde kira harici 900 TL verdi harçlık.Bunun üzerine cüzdanımı kaybettim şuan cebimde sadece 150 TL var ve daha 15 gün var 1 ayın dolmasına elektrik,su,doğalgaz faturalarıda ödenmedi.Birde bunun üzerine eşimle kavga ettik bende en son DEFOL O ZAMAN BİTTİ yazdım.Tam bir hafta oldu ne aradı nede sordu.Bende arayıp sormadım.Ama bundan sonrası için ne yapacağımı kara kara düşünüyorum birkaç yere iş başvurusunda bulundum ama pek umutlu değilim...Olacağı varsada benim çocuklarım çok yaramaz(3.5 ve 2.5 yaşlarındalar)Sabır taşını çatlatırlar o derece anneme bu konudada güvenemiyorum çarşıya gitmek için bıraksam bile aklım evde oluyor*annemi bunalttılarmı acaba,çocuklara çok kızdımı acaba diye*birde annem bizi hep döverdi o bakımdan güvenemiyorum anneme.Annemden daha kira parasıda alamam Kadın zaten zor denkleştirdi ilk kirayı.Şimdi ne yapayım sizce akıl akıldan üstündür bi akıl verin
(Arayıp para isteyemem kimsenin kıçını başını kaldıramam,o şuan o anı bekliyor çok eminim benim çaresizliğim ona güç veriyor ama kendiside düşünüp yollamazsa boşanmayı açar nafaka neyse onu alır çocuklarımın yüzünüde mahkemeye neye karar verdiyse o zaman aralıklarında görür)
(Arayıp para isteyemem kimsenin kıçını başını kaldıramam,o şuan o anı bekliyor çok eminim benim çaresizliğim ona güç veriyor ama kendiside düşünüp yollamazsa boşanmayı açar nafaka neyse onu alır çocuklarımın yüzünüde mahkemeye neye karar verdiyse o zaman aralıklarında görür)