Önceki konumda buyduMerhaba arkadaşlar. Bugünlerde beni rahatsız eden bir durum oldu. Kimseye anlatamadım. Olay 2 ay önce geçiyor . Bir kız arkadaşım vardı onu bütün sene yks sinavi olduğu için motive ettim dertlestim. Ama zaman geçti sürekli dertlenmeye başladı. Sürekli ailevi problemini anlatıyordu psikoloğu gibi olmuştum ve soğudum kızdan. Ama asıl soğumam. Sınavı bitince oldu. Sınavı bitince buluşalım dedi. Bende olur dedim. Işte buluşmaya yakın sürekli gün ve yer değiştirdi. Ta ki buluşacağımız günden 1 gün öncesine kadar. Aradım konuştuk mutluymuş. Yarın buluşuruz dedi tamam dedim bende. Yarim saat sonra mesaj attı. Yok babasıyla kavga etmiş gelemicem dedi. Ona da tamam dedim. 1 gun sonra bana mesaj atti seni ozledim knk buluşalım mi. Ben çok sinirlendim. Oyuncak etti beni. Bende soğuk bir şekilde olmaz dedim. Sonra bayramda bayramını kutladim grupta cevap vermeyince hem haksız olup hemde güçlü gibi davranması çok kızdırdı beni. Bende hayirdir bayramda mi kutlamıyorsun dedim. Bir konuşmamız oldu. Ailevi problemlerim var dedi. Bir sürü şey söyledi. Dedim tamam hadi bir daha yazmam. Bende köye gidicem dedim . Muhabbet bitmişti. Üniversite tercihleri oldu. Benim gittiğim universiteyi küçümsemişti tercih listesine yazmis aldigi puanla da benim üniversite çıkabilir. Bu bana yazmaya ayrı eve cikariz gibi seyler soylemeye başladı. Ben evdeyim ama buna köydeyim diyorum. Çünkü benimle buluşmak isticek. Hiçte buluşmak görmek istemiyorum. Aynı şehirde bile onunla okumak istemiyorum şahsen. Çünkü sadece kendi ailevi derdi kendi şeyleri var. Benimde var benimde bir hayatim var. Bu arkadaşımla nasıl konuşmayı keserim benden beklentisini yok edebilirim.
Madem bu yolu seçtiniz cevap yazmamaya devamÖnceden toxic bir arkadaşım olduğunu söylemiştim. Beni güzin ablası olarak görüyor demiştim. Sizin dediğiniz tavsiyeleri uyguluyordum. Işte mesajına cevap vermiyorum. Bugünde şey yazmış hep böyle mi olucaz küs müyüz niye bana cevap vermiyorsun demiş. Ne yazmalıyım. Cirkinlesmek istemiyorum ama anlasın istiyorum.
Benimle aynı üniversiteyi kazandı bu arada. Nezaketen tebrik ettim ama hiç içimden gelmedi.Madem bu yolu seçtiniz cevap yazmamaya devam
E zaten aynı eve çıkmak istemiyordunuz, muhtemelen sizden geçinecekti. Sallayın gitsin.Benimle aynı üniversiteyi kazandı bu arada. Nezaketen tebrik ettim ama hiç içimden gelmedi.
Canım öyle istiyor deyin. Negatif insanları hayatımdan çıkarmaya karar verdim deyin. Seninle görüşmek istemiyorum deyin. Küslük değil arkadaşlığını tercih etmiyorum deyin. Biraz da kendi dertlerimle ilgilenmek istiyorum, seninkilerle yeterince ilgilendim deyin. Bir sürü cevap var işte verilecek.Önceden toxic bir arkadaşım olduğunu söylemiştim. Beni güzin ablası olarak görüyor demiştim. Sizin dediğiniz tavsiyeleri uyguluyordum. Işte mesajına cevap vermiyorum. Bugünde şey yazmış hep böyle mi olucaz küs müyüz niye bana cevap vermiyorsun demiş. Ne yazmalıyım. Cirkinlesmek istemiyorum ama anlasın istiyorum.
Özel bir sırrını vermiş kıza kavga etmek istemiyormuş Yani usulca kızdan uzaklaşmak istiyor ben öyle hatırlıyorum eski konusundan.neden açık açık söylemiyorsunuz derdinizi.
Babamın annemi aldattığını söylemiştim sonrada pişman oldum aile meselemi anlattım diye.Özel bir sırrını vermiş kıza kavga etmek istemiyormuş Yani usulca kızdan uzaklaşmak istiyor ben öyle hatırlıyorum eski konusundan.
Ayni üniversiteyi kazandıysa illa denk geleceksiniz. Canım sıkkın ailevi problemler falan deyip kısa kısa seyelr yazın. Yani sorun onda değil sizde imajı yaratın. Bu kişiye özel bir sırrınızı mi vermiştiniz?Benimle aynı üniversiteyi kazandı bu arada. Nezaketen tebrik ettim ama hiç içimden gelmedi.
Ayni üniversiteyi kazandıysa illa denk geleceksiniz. Canım sıkkın ailevi problemler falan deyip kısa kısa seyelr yazın. Yani sorun onda değil sizde imajı yaratın. Bu kişiye özel bir sırrınızı mi vermiştiniz?
Bunu demiştim o dönem çok kötüydüm ruhen. Genelde sorunlarımı kendim çözerdim ama bi an boşlukta bulundum.Babamın annemi aldattığını söylemiştim sonrada pişman oldum aile meselemi anlattım diye.
Eee ne var bunda. Gerçekse sıkıntı yok değilse fena tabi, ortalık karışır.Babamın annemi aldattığını söylemiştim sonrada pişman oldum aile meselemi anlattım diye.
Ne yapacak ki o bilgiyle? Böyle bir şeyi size koz olarak kullanacak kadar çirkef biri mi? Aslında birkaç kez yazısıp konuyu oraya getirip öyle bir şey olmadığını boşuna babanızın günahını aldığınızı söyleyebilirsinizBunu demiştim o dönem çok kötüydüm ruhen. Genelde sorunlarımı kendim çözerdim ama bi an boşlukta bulundum.
Kullanır mi bilmiyorum ki o zamanlar ruhen çok kötüydüm babamın ailesi de bize çok kötü davranıyorlardı. Anlatmamak lazımdı ama anlatmış bulundum. Ben neden anlattım inanın bilmiyorum. Hani o kadar dolmuştum ki beynimin içi sürekli farklı düşünceler vardı. Sürekli anksiyete halimdeydim. Kronik hastalıklarla bogusuyordum . Neye güvendim anlattım bilmiyorum.Ne yapacak ki o bilgiyle? Böyle bir şeyi size koz olarak kullanacak kadar çirkef biri mi? Aslında birkaç kez yazısıp konuyu oraya getirip öyle bir şey olmadığını boşuna babanızın günahını aldığınızı söyleyebilirsiniz
Nasıl kullanacak ki babanıza mi anlatacak ne yapacak akrabanız değil ki. Aynı okulda karşılaşınca belki yanındaki diğer kızlara babası annesini aldatmış diye anlatabilir ama öyle boş boğazlar çok. Ben olsam dediğm gibi yaparım. Yalandan bir iki muhabbet ederim. Hiç bozuntuya vermeden dertlesir gibi babayla anne mevzusunu değiştirerek anlatırım. Yanlış anlaşılma olmuş neler oldu diye bir hikaye yazarım konuyu temizlerim sonra da kızı ufak ufak hayatımdan çıkarırım. Zaten yeni üniversite yeni arkadaşlıklar yeni ortamlar bir şekilde sizin yakanızdan düşer emin olunKullanır mi bilmiyorum ki o zamanlar ruhen çok kötüydüm babamın ailesi de bize çok kötü davranıyorlardı. Anlatmamak lazımdı ama anlatmış bulundum. Ben neden anlattım inanın bilmiyorum. Hani o kadar dolmuştum ki beynimin içi sürekli farklı düşünceler vardı. Sürekli anksiyete halimdeydim. Kronik hastalıklarla bogusuyordum . Neye güvendim anlattım bilmiyorum.
Ya ben gerçekten arkadaş olmak istemiyorum. Çok bencil bir kişiliği var. Mesela annesi ameliyat olucak sınav vakti ameliyat neden oluyor ben bakmalıyım diye sizlanmisti. Annesi de zavallı kanser hastası.Ben olsam oturur konuşurum ciddi ciddi. Belki kız farkında değil,belki arkadaşlığın dinamiğini bu sanıyor. Aynı üniversite olmasa boşver diyeceğim de mutlaka denk gelirsiniz. Karşına al bana dert anlatıyorsun sürekli ama hiç güzel anı paylaşmıyoruz, oyuncak ediyorsun bi buluşalım bi buluşmayalım diye falan güzel güzel konuş. Arkadaşlığına yeni çizgi çiz. Toparlanırsa ne ala aynı devam ederse ilişkini kestiğinde bu onun suçu olur, arkandan iş çevirmez.
Arkadaş olmak istemiyorsan tamam o zaman. Ya bu şekilde görmezden gelmeye devam edeceksin,bir süre sonra vazgeçecek zaten. Yada kavga dövüş kıyamet koparacaksın ilişkini. Başka yol yok.Ya ben gerçekten arkadaş olmak istemiyorum. Çok bencil bir kişiliği var. Mesela annesi ameliyat olucak sınav vakti ameliyat neden oluyor ben bakmalıyım diye sizlanmisti. Annesi de zavallı kanser hastası.
Bunu değiştiremem çok uzun zaman oldu. Anlattıktan sonra aldatılmış fobim oluştu. Sonra bu siteyi gördüm. Sonra zaten bu siteyle azıcık kendimi toparladım. Babam 10 sene önce aldatmıştı annemi. Zaten bölümüz aynı değil. Onun fakültesi farklı. Belki yurtta karşılaşırız o da cok az bir ihtimal.Nasıl kullanacak ki babanıza mi anlatacak ne yapacak akrabanız değil ki. Aynı okulda karşılaşınca belki yanındaki diğer kızlara babası annesini aldatmış diye anlatabilir ama öyle boş boğazlar çok. Ben olsam dediğm gibi yaparım. Yalandan bir iki muhabbet ederim. Hiç bozuntuya vermeden dertlesir gibi babayla anne mevzusunu değiştirerek anlatırım. Yanlış anlaşılma olmuş neler oldu diye bir hikaye yazarım konuyu temizlerim sonra da kızı ufak ufak hayatımdan çıkarırım. Zaten yeni üniversite yeni arkadaşlıklar yeni ortamlar bir şekilde sizin yakanızdan düşer emin olun
Boşverin o zaman yazmayın. Yurtta karsılasırsanız meşguldüm işim vardı vs yazın atın basınızdan. Bahane bularak uzaklaşın. Siz galiba bu sırrı etrafa yaymasından korkuyorsunuz, yapacak başka bi şey yok.Bunu değiştiremem çok uzun zaman oldu. Anlattıktan sonra aldatılmış fobim oluştu. Sonra bu siteyi gördüm. Sonra zaten bu siteyle azıcık kendimi toparladım. Babam 10 sene önce aldatmıştı annemi. Zaten bölümüz aynı değil. Onun fakültesi farklı. Belki yurtta karşılaşırız o da cok az bir ihtimal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?