Şimdi ne yapmalı?

safoz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
6
2
16
38
Eşimle uzun süreli bi birlikteliğimiz 8 yıllık da evliliğimiz var tüp bebek yöntemiyle çok isteyerek çocuğumuz oldu daha 2 yaşında ancak eşimin işle ilgili bazı sorunları oldu işi bırakmak için hazırlanıyor bu sürede 2-3 yıl evi ben geçindirecem. Bu arada tabi psikolojisi de bozuldu alkol eve devamlı geç gelme bizimle ilgilenmeme gibi sorunlarımız başladı ben hiçbirini önemsemedim olabilir geçer dedim. Ancak dün telefonunda bi arkadaşlık sitesine üye olduğunu fark ettim açtım baktım oradaki kızlara mesaj da göndermiş ama cevap yazan Yok henüz. Bide ben bu mesajları görmeden önce bekar bi arkadaşıyla Ukrayna’ya gitmek istemişti bende kafası düzelsin diye olur dedim biletini falan aldı. Ama ben şu an ne yapacağımı bilmiyorum benim bütün güvenimi yıktı böyle biri için çabalamaya değer mi siZce Ukrayna ya gitme maksadı da belliymiş demek ki. Konuşup boşanmak istediğimi söylemeyi düşünüyorum madem niyeti başka baksın herkes başının çaresine ben ona hiç bi şekilde destek olamam bu saatten sonra ama çocuğum çok küçük aileden destek olacak kimsem Yok tek başıma baş edebilir miyim zaten oda bundan cesaret alıyo demek ki hiç bizi kaybetme korkusu yok adamda resmen.

Utanmaz adam, böyle bir durumda eşim destek oluyor deyip kıymet bileceğine yaptığına bak. Nefret ediyorum böyle nankör insanlardan. Aldatmaya teşebbüs etmiş zaten, def edin bence. Göz yummayın onun da beklediği bu, boşanamam bebek küçük demenizi bekliyor. Bebeğinizle güzel bir hayat kurarsınız umarım.

Isin stressine dayanamayip 2-3 ay evde kalmayi anlayabiliyorum. O süreçte tekrar is bakmayi anlayabiliyorum. Ancak 2-3 yil nedir ya?

Böyle herseye evet dersen, tabiki sonuç bu olur. Ha hak ettin demiyorum elbette. Hiç bir kadin huzursuz yada mutsuz bir evliligi hak etmiyor. Ancak kendinize deger verin ya. Sen "ben 2-3 yil evde kalmak istiyorum arti arkadaslar ile yunanistana gidiyoruz tatile, çoçuklara sen bakarsin" deseydi, olacaklari tahmin edebiliyormusun?

Bu adam ile ömür geçmez. Maddi manevi sizi düsündügü yok, çoçuklari düsündügü yok. Üstüne aldatiyor seni. Elbette bosanmalisin. Neticede simdide tek basina yapiyorsun. En azindan yükün azalir.

Kesinlikle tek başınıza da idare edebilirsiniz. Ruhunuzu daha fazla yıpratmasına izin vermeyin. Ukrayna ya gitme nedeni yeteri kadar açık zaten. Sitelere de üye olmuş. Cevap gelip gelmemesi önemli değil sonuç da üye olup mesaj atan da kendisi. Bir de mesaj gelse yapacağı şey ortada. Psikolojik sebepler aldatmaya sebep değil asla. Gidip psikolojik destek almak yerine saçma sapan şeylere meyletmesi size verdiği değeri önemi göz önüne seriyor. Ben kabul edemezdim bunları. Bir de bu evliliğe kalan sabrımı, geleceğimi, emeğimi feda etmezdim. Hakkınızda hayırlısı olsun

İsten ayrılınca adam olsun is bulsun, neden iki uc yıl yatacak? Sanalda kadın arayacak kadar ıyıymıs halbuse psikolojisi bozuk degılmıs, ne tatiline gönderiyorsunuz morali super olan adamı?
Evi gecındirecek kadar kazanıyorsunuz madem neden evladınız la tadını cıkarmak varken bu adama bakasınız kı?
Insallah affetmezsınız.

Oo.. işten cıkılcak bide karimda beni ukraynaya yollasin bilmem ne.
Bi adamda bu kadar dusünulürmü bilemedim.
Niyetide bozmuş..
Niyetini bozmaya bol bol vakti olmuş.. aldatmaya da bulur belki.

Bak sen zamparaya bir de ukrayna he. Maaşınız ev geçindirmeye yetiyor madem bakıcı tutmaya da yeter.

Neden 2-3 yılmış?? İş bulmadan işi bırakmasın, bulunca direk geçsin yani...Ukrayna direkt aldatma izin verme

saçmalık üstüne saçmalık..
bu rahatlığı siz vermişsiniz..
kahır çekmeye geldiyseniz dünyaya siz bilirsiniz..

Kesinlikle hemen belli etmeyin gördüğünüzü mahkemede ispatlayabileceğiniz bir şeyler olsun en azından çocuğunuz için boşanma sonrası size para vermek zorunda kalsın pis zampara. İşsiz kaldıysa benim hem eşime hem evladıma bakabilmem için yeniden iş aramam ve biran önce bulmam lazım diye düşünmesi gerekir normal bir insan böyle düşünür bekar arkadaşlarıyla ukrayna da tatil peşlerinde koşmaz sorumsuz adama bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…