Şimdi ne yapmalı?

Resmen sizi aldatmak için fon sağlatmış size.. Kafa toplamak için Ukrayna ne yahu bunu anlamak mümkün değil. Belli aranmaya başlamış oraya gittiğinde de yapacak. Daha fazla iyi niyetli olmayın sömürmesin sizi... Ekran fotoğrafı alın ve eşinize bir şey söylemeyin gördükleriniz hakkında.. Hemen bir avukatla görüşün... Bu kadar pişkinliği kabullenmeyin lütfen.. Asalak biri olmuş eşiniz

Başka biriymiş gibi mesajlaştım iğrençti gerçekten şimdi yüzleştik anlaşmalı boşanıyoruz hakkımızda hayırlısı umarım çocuğum için doğru olan budur

Bir Türk erkeği Ukrayna’ya neden gitmek ister ki ?

Başka biriymiş gibi mesajlaştım iğrençti gerçekten şimdi yüzleştik anlaşmalı boşanıyoruz hakkımızda hayırlısı umarım çocuğum için doğru olan budur

Hakkınızda hayırlısı olsun. Ukrayna’ya gitmedi deyin ne olur, yanına kâr kalmasın...

Ukrayna turu mu?
Arkadasimin abisi kavgaliyken kuzeniyle Ukrayna turu yapmisti.
Bir de gitmeden once orda aramamak icin internetten bir suru ukraynali kizla tanismis sonra gitmisti.
Kizlarla bulusmalar, konusmalar, barlar filan.
ALLAH yardimciniz olsun.

İşleri kötü gidip işin ayrılan bir erkeğe 2 3 sene anası babası bile bakmaz. Başka iş mi yok memlekette. Arkadasımın eşi ikinci iş olarak taksiye çıkıyor. Erkek adam şimdiden 2 3 sene çalışmamayı mı düşünmüş, karım cocugum ne yeriz ne içeriz diyeceğine yurtdısına mı gidiyor. Asla izin vermezdim çokk geniş bir davranış eşinizin ki az mahcubiyet yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…