Şimdi olay şöyle oldu

Afrogul Bahar

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2022
352
304
18
35
Selam kızlar. Direkt konuya gireyim.İşten geldim yorgundum ama eşim dedi ki ben annemgildeyim sende gel.Eve geçecegim yorgunum dedim.Gel işte buraz otururuz dedi.Haftada bir de gidiyorum kaynanamgile.Peki dedim nasilsa bir haftadır ugramamiştim.Neyse yemek hazirlamislar ama evde cok fazla kara sinek olunca pek yiyemedim belli de etmedim ayip olur diye birkac lokma yedim.topladik sofrayi tam kalkcaz kucuk kiz uyuyakalmis.Neyse biraz daha oturalim derken kaynim geldi .esimle muhabbet ediyolar iste kumar oynatiyomus.oynatip para kazaniyormus komisyon gibi.kayinavlidemde baktim pek mutlu oh para gelcek gibisine.Ben de esime kizdim ya sen ne karisiyorsun pek heveslisin bu islere diye.bu tarz pis isleri ben sevmiyorum dedim zaten.Ayrıca öğretmen oldugum icin zaten dogal olarak takdir edersiniz ki böyle islere karşi da olmam pek dogal.Ordan esim sein adin bayan kaos olsun bundan sonra dedi.Ben şoke oldum.Kaynımda yilbaşında gelme bize istemiyorum seni filan dedi ben de çok meraklı degilim ki zaten size gelmeye dedim. :) neyse kaynanam sen ona bakma o oyle konuşur sen gelceksin tabii ki dedi.Su an eve geldik.Ortam sessiz ...

Selam kızlar. Direkt konuya gireyim.İşten geldim yorgundum ama eşim dedi ki ben annemgildeyim sende gel.Eve geçecegim yorgunum dedim.Gel işte buraz otururuz dedi.Haftada bir de gidiyorum kaynanamgile.Peki dedim nasilsa bir haftadır ugramamiştim.Neyse yemek hazirlamislar ama evde cok fazla kara sinek olunca pek yiyemedim belli de etmedim ayip olur diye birkac lokma yedim.topladik sofrayi tam kalkcaz kucuk kiz uyuyakalmis.Neyse biraz daha oturalim derken kaynim geldi .esimle muhabbet ediyolar iste kumar oynatiyomus.oynatip para kazaniyormus komisyon gibi.kayinavlidemde baktim pek mutlu oh para gelcek gibisine.Ben de esime kizdim ya sen ne karisiyorsun pek heveslisin bu islere diye.bu tarz pis isleri ben sevmiyorum dedim zaten.Ayrıca öğretmen oldugum icin zaten dogal olarak takdir edersiniz ki böyle islere karşi da olmam pek dogal.Ordan esim sein adin bayan kaos olsun bundan sonra dedi.Ben şoke oldum.Kaynımda yilbaşında gelme bize istemiyorum seni filan dedi ben de çok meraklı degilim ki zaten size gelmeye dedim. :) neyse kaynanam sen ona bakma o oyle konuşur sen gelceksin tabii ki dedi.Su an eve geldik.Ortam sessiz ...
Yazım hatalari yapmışım.Kusura bakmayın lütfen.Biraz hızlı yazdım.

O anda kayninizla esinizin konusmasina karismaniz dogru olmamis ama esinizin dedigi de sacma kayninizin sizi istememesi daha sacma sonucta ona hitaben birsey soylememissiniz. Yilbasinda ben olsam gitmezdim. Esinizle de acikca konusun kumar oynatmanin dogru olmadigini dusundugunuzu orda bayan kaos diyerek kalbinizi kirdigini soyleyin.

Neyse biraz daha oturalim derken kaynim geldi .esimle muhabbet ediyolar iste kumar oynatiyomus.oynatip para kazaniyormus komisyon gibi.kayinavlidemde baktim pek mutlu oh para gelcek gibisine.Ben de esime kizdim ya sen ne karisiyorsun pek heveslisin bu islere diye.bu tarz pis isleri ben sevmiyorum dedim zaten.Ayrıca öğretmen oldugum icin zaten dogal olarak takdir edersiniz ki böyle islere karşi da olmam pek dogal.Ordan esim sein adin bayan kaos olsun bundan sonra dedi.Ben şoke oldum.Kaynımda yilbaşında gelme bize istemiyorum seni filan dedi ben de çok meraklı degilim ki zaten size gelmeye dedim. :) neyse kaynanam sen ona bakma o oyle konuşur sen gelceksin tabii ki dedi.Su an eve geldik.Ortam sessiz ...
Bu paragraf ile başlasaydınız, burayı detaylandırsanız keşke. Giriş paragrafı gereksiz gelişmede ise çok kapalı konu..

Kayın kumarı nerde oynatıyor da komisyon alıyor kahvesi falan mı var?
Öğretmen olmanızın bunu kötülemekle ilgisi ne? (Öğretmen olmasanız da kötülersiniz bunu)

Eşiniz bişey yapmamış ki ne alaka ona laf ettiniz? Öğretmen olmayanlar kumara çanak mı tutuyor? Öğretmen olarak biraz daha kitap okuyun yazımınız kötü.

Her doğru her yerde söylenmez diye bir laf vardır çok severim. Kayınvalidenizin evinde eşiniz kardeşiyle konuşurken araya girmeniz hoş olmamış. Üslubunuz da yanlış üstelik çocuk azarlar gibi. Giderdiniz evinize konuşurdunuz kocanızla ne istiyorsanız. Yorgun olabilirsiniz o zaman hiç gitmeyecektiniz neticede kimse kafanıza silah dayamadı. Öğretmen olmanızla kumara karşı olmanızın alakasını zaten hiç anlamadım.

Eşiniz bişey yapmamış ki ne alaka ona laf ettiniz? Öğretmen olmayanlar kumara çanak mı tutuyor? Öğretmen olarak biraz daha kitap okuyun yazımınız kötü.
Yok estağfurullah hiç öyle şey olur mu?Elbette öğretmen olmayan kisilerde karsı olacak.
Demek istediğim öğretmen olan biri doğal olarak karşı olmalı manasında idi.

Her doğru her yerde söylenmez diye bir laf vardır çok severim. Kayınvalidenizin evinde eşiniz kardeşiyle konuşurken araya girmeniz hoş olmamış. Üslubunuz da yanlış üstelik çocuk azarlar gibi. Giderdiniz evinize konuşurdunuz kocanızla ne istiyorsanız. Yorgun olabilirsiniz o zaman hiç gitmeyecektiniz neticede kimse kafanıza silah dayamadı. Öğretmen olmanızla kumara karşı olmanızın alakasını zaten hiç anlamadım.
Evet, dün konuşmustum bu mevzuyu.Sen bu işlerle ilgili yorum dahi yapma hani kotu alışkanlıklar oldugu için.Sende gidersin maazallah sonucta kardeşi hiç ayrılmıyorlar ya ister istemez o tarz ortamlara girmesi korkutuyor.Kumar işinden çok çektik pek sevmediğim işler

Eşiniz bende oynayacağım dememiş ki konuşmuslar sadece, çok fazla yükselmişsiniz. Ama aynı şekilde kaynınızda fazla yükselmiş, çocuk gibi gelme istemiyorum denmez kimseye, saygısızlık. Bu lafın üstüne gel diye çağırsa bile gitmem sonradan.

Öğretmen değilim,kumara karşıyım ama bunu uluorta söyleyip de üç kuruşluk adama “sin gilmi yilbişindi” dedirtmem kendime. Kumar oynattığı yeri güzelce öğrenirim bilmiyorsam,sonra da bir ihbara bakar. Ana haber bültenlerinde kahvelerde kumar oynarken basılıp da wc pencerelerinden kaçmaya çalışan dayılar gibi oluşlarını izlerdim elimde çekirdekle. Mis gibi yılbaşı eğlencesi,bedava.

Azıcık akıllı ve politik davranın insanlara karşı. Kimse normal laftan bir cacık anlamıyor nasıl olsa.

Öğretmen değilim ama inanın ki bende kumara çok karşıyım 😅 buradaki tek sıkıntı kayninizin densizligi onada cevap vermişsnz.

yani orada ikisi muhabbet ediyor, konu evet hoş değil fakat eşinizle bunu eve gelince konuşabilirdiniz. sonuçta ne yaparsa yapsın kaynımın yaptığı beni ilgilendirmez, aklı var fikri var. onun yaptığı bir şey için orada eşime çıkışırsam kaynımın tepkisiz kalmasını bekleyemem açıkçası. kendime orada yükselip laf söyletmem. "orada" boşu boşuna yükselmişsiniz gibi geldi.

Eşiniz bende oynayacağım dememiş ki konuşmuslar sadece, çok fazla yükselmişsiniz. Ama aynı şekilde kaynınızda fazla yükselmiş, çocuk gibi gelme istemiyorum denmez kimseye, saygısızlık. Bu lafın üstüne gel diye çağırsa bile gitmem sonradan.
Evet ,daha önce oynadığı için pek bi heveslenince uyardım .Sanırım ben biraz fazla endişe ettim.

Back
X