- 10 Mayıs 2022
- 352
- 304
- 18
- 35
- Konu Sahibi Afrogul Bahar
Selam kızlar. Direkt konuya gireyim.İşten geldim yorgundum ama eşim dedi ki ben annemgildeyim sende gel.Eve geçecegim yorgunum dedim.Gel işte buraz otururuz dedi.Haftada bir de gidiyorum kaynanamgile.Peki dedim nasilsa bir haftadır ugramamiştim.Neyse yemek hazirlamislar ama evde cok fazla kara sinek olunca pek yiyemedim belli de etmedim ayip olur diye birkac lokma yedim.topladik sofrayi tam kalkcaz kucuk kiz uyuyakalmis.Neyse biraz daha oturalim derken kaynim geldi .esimle muhabbet ediyolar iste kumar oynatiyomus.oynatip para kazaniyormus komisyon gibi.kayinavlidemde baktim pek mutlu oh para gelcek gibisine.Ben de esime kizdim ya sen ne karisiyorsun pek heveslisin bu islere diye.bu tarz pis isleri ben sevmiyorum dedim zaten.Ayrıca öğretmen oldugum icin zaten dogal olarak takdir edersiniz ki böyle islere karşi da olmam pek dogal.Ordan esim sein adin bayan kaos olsun bundan sonra dedi.Ben şoke oldum.Kaynımda yilbaşında gelme bize istemiyorum seni filan dedi ben de çok meraklı degilim ki zaten size gelmeye dedim. :) neyse kaynanam sen ona bakma o oyle konuşur sen gelceksin tabii ki dedi.Su an eve geldik.Ortam sessiz ...