Şimdi senden vaz mı geçmeli?

Bence iki durum var ikisininde kapısı yalana çıkıyor.İlk olarak ciddi fikirde olmadan siteye üye olmuşki yanlış bilgiler girmiş.İkincisi insan neden olmadığı biri gibi yansıtır kendini içinde ego,kompleks sahibi olmak belki bastırılmış duygular falan.Yalan tolere edilebilirmi?Açıkcası kötü bir başlangıç olmuş 1-0 yenik başlamak gibi..ne gerek var evlenip boşanmış biri olarak deneyimlemeye.Tabi son söz sizindir.Yalan beni hep ürkütür.Dilerim kararlarınız size iyilik getirsin.

Kompleks sahibi olduğu zaten belli. Baştan insan böyle bir yalan söylüyorsa ileride de muhakkak eğitim seviyesi ve meslek konusunda sorun çıkar diye düşünüyorum. Baştan kendini belli etmiş en azından

Bir öğretmenın siteden buldugu birine 1 ayda güvenip evlenmek istemesi bunu ailesine de demesi cok tuhaf. 1 ayda ne evlenmesi. Bıde yalan demıs eee siteden bulunan aday cok normal. Bence cok yanlıs. Cevrnden mutlaka bulursun.

O tip sitelerde dürüst insan bulmanız çok zor.
Zaten kendisi de dürüst davranmamış.
O sitede kimbilir kaç kadına yazdı ama tesadüf siz denk gelmişsiniz.
Başka neler saklıyordur kimbilir?
1 ayda evlenmek istediğine nasıl emin olmuş?
Ne kadar fazla soru işareti o kadar uzaklaşmak için sebep..

O kadar haklısınız ki..

En güzeli vazgeçmek..

Zaten ona kesin bir dille bittiğini söyledim, o yüzden "tolere edilebilir miydi" diye geçmiş zaman kipinde söyledim. Sizlerin fikirleri de benim için çok değerli, o yüzden sizlere de danışmak istedim. Çünkü şimdiye kadar bu forumu üye olmadan hep takip eder okurdum. Buradaki fikir veren arkadaşların yorumları bu yüzden çok değerli benim için.. iyi ki varsınız ne diyeyim..

Adam aşkınızdan emin olunca gerçeği söylemiş.Arkanıza bakmadan kaçın. İçinizde en ufak bir şüpheniz bile varsa asla evlilik yoluna girilmemesi gerektiğini tecrübe etmeniz lazımdı. Çevrenizde o kadar talibiniz varken evlilik sitesinden biriyle tanışmanız ilginç olmuş.

yilandan korkmam yalandan korktugum kadar.
yalanin bende affi yok beyazi pembesi yok yalan yalandir.
niyeti ciddi degil kadin dusurmekmis ki meslegi hakkinda yalan soylemis.
helal sut emmis birini bulup basim baglansin diye dusunen insan durust olur.

Size haddim olmayarak belki de şunu sormam lazım. Çevresi tarafından beğenilen güzel bakımlı bir kadın reel tanışma sevme fırsatlarını neden değerlendirmeyip de sanala güvenir?
Kısmet olmadı diyelim..
Şöyle ki; OK diyebileceğim biri çıksa karşıma bu sefer de yaş farkı gibi, eski eşle iletişimin devam etmesi gibi, eski evliliğinde yaşadığı aldatılmanın acısından kıskançlık krizleri yaşayan kişilikler gibi durumlar olabiliyor. Bu yüzden sanala da güvenilmeyeceğini bilmeme rağmen bir anlık bir boşluğuma denk geldi üye oldum.. Daha da asla güvenmem o tür yerlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…