Pardon siz niye demogoji yapıyorsunuz? Öğretmen değilsiniz, veli değilsiniz ama her öğretmen ve okul konusunda varsınız maşallah. Geçen sefer sizin yüzündüzden banlanmışım, bu hırs niye? Malesef yine alacağız maaşımızı, buradaki öğretmenleri rahat bırakıp, gerekli yerleri şikayet edin, meb gibi. Bize maaş veriyorlar diye. Ay hiç susmadan yazıyorsunuz, bırakın da kaygılanan velilere biraz yol yordam gösterelim, öğretmenlerle fikir alışverişi yapalım. Sizin dalga geçmelerinizle bütün öğretmen konuları güme gidiyor ya..eğitim fakültesi okusaydın demişim sana, ben zaten elimin tersiyle ittim yazmışsın, o zaman bizim konularımızı da elinin tersiyle iter misin? Senin seviyen daha yüksek ya hani? Öğretmenlerle muhatap olma artık. Millet öğretmenlere soru soruyor, yok niye stok yapmadınız, sanane kardeşim, benim maaşım seni ne ilgilendirir, sen yap velinin vermediği sabunu sen al. Yazıp da banlanmayacağım valla, susmak da bilmiyorsun çünkü. Ama maaşımızı almaya devam ediyoruz ve canlı ders yapıyoruz, bunu bi kabul et artık.