- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Ilk yegnım dogdugunda annesı emzırıp gece benım yanıma bırakırdıki ben pışpışlıyım dıe, yatak odasına gıder uyurdu. Ben sabaha kadar uyuyamadıgımı bilirim aman battanıyesını ustune cekermı, aman agzını yuzunu kapatırmı, nefes almasını engellermı. cocuk bu kendı kendını koruyor bır sekılde ama işte uyuyamazdım. sabah fredy nın kabusu gıbı kalırdım yatakta. o ise mışıl mışıl uyumuş keyifli keyifli sırıtırdı bana:)11 gunluk bebegim var Allahim ayirmasin benden... herşey çok güzel çok süper ama bir korku var beni yıpratan onu kaybedecekmisim gibi uyudugunda istemsizce 140 kere kontrol ediyorum psikopata bağladım resmen annem geçer diyor herkeste olmuştur diyor ama beni çok yıpratıyor bu ne yapmam gerek dusunmesem diyorum edemiyorum ne bilim önceden daha fazlaydı evet gün gectikte iyi oluyo ama hala var hele geceleri Allaha bol bol dualar ediyorum.. sizdede boylemiydi?
Aynen öyle bende annem 6 çocuk büyütmüş biri ama mesela suan bizde kalıyor yardım etmek için gece yatırıyor bi an kalkıyorum acaba nasıl yatirdi veya cokmu örttü üstünü diye manyak bisey..Ilk yegnım dogdugunda annesı emzırıp gece benım yanıma bırakırdıki ben pışpışlıyım dıe, yatak odasına gıder uyurdu. Ben sabaha kadar uyuyamadıgımı bilirim aman battanıyesını ustune cekermı, aman agzını yuzunu kapatırmı, nefes almasını engellermı. cocuk bu kendı kendını koruyor bır sekılde ama işte uyuyamazdım. sabah fredy nın kabusu gıbı kalırdım yatakta. o ise mışıl mışıl uyumuş keyifli keyifli sırıtırdı bana:)
InsAllah Allahim bağışlasın hepimizin evladını bende 4 gözle bekliyorum 40 nin çıkmasını insAllah çabuk gecer:/tabiiki öyleydi ve geçecek emin ol sadece biraz daha AllahA sığınmak lazım benım bebegım pramatüre doğdu ve emın ol tam 40 gece başına bekledım gunduzlerı annem falan ılgılenırken 1-2 saat uyudum ve kesınlıkle o uyurken uyumadım uyurken bısey olucak dıye korkuyordum cunku o uyanıyordu ben uyuyordum oda bazen 1 saat ancak.
40'ı cıkınca bende rahatladım lohusalıkda bıtıyor ya ınsan daha bır ferahlıyor sankı.emın olkı normal bır durum ve geçecek
InsAllah yaa:)Lohusalarda hep olurmuş bu.
duymuştum çok kez.
Dua et bol bol.Geçecek
yok ya ben teyze olarak bunu yasadım sizin anne olarak bunu yasamanız ustelık daha 11 gunluk (maşallah ona) cok cok normal. Bak ben sımdı ııncı yegnımde donup sırtımı yatıorum:) noluo sabah ıkımızde sırıtarak uyanıyoruz bırbırımıze:):) normal sıkıntı yapma gecer. Anneler tavsıye verıyor bak sana, dinle onlarıAynen öyle bende annem 6 çocuk büyütmüş biri ama mesela suan bizde kalıyor yardım etmek için gece yatırıyor bi an kalkıyorum acaba nasıl yatirdi veya cokmu örttü üstünü diye manyak bisey..
hormonal bence, okb yapmış 40 günden sonra düzeliyor11 gunluk bebegim var Allahim ayirmasin benden... herşey çok güzel çok süper ama bir korku var beni yıpratan onu kaybedecekmisim gibi uyudugunda istemsizce 140 kere kontrol ediyorum psikopata bağladım resmen annem geçer diyor herkeste olmuştur diyor ama beni çok yıpratıyor bu ne yapmam gerek dusunmesem diyorum edemiyorum ne bilim önceden daha fazlaydı evet gün gectikte iyi oluyo ama hala var hele geceleri Allaha bol bol dualar ediyorum.. sizdede boylemiydi?
Amiin insAllah aynen öyle mesela birileri geliyor görmeye ben hemen masAllah diyin dua edin lütfen diyorum adamlar tuhaf bakiyor sırıtıyor ama dua ediyo bu oh çekiyorum kendimden bile sakiniyorum babama ;baba bu normal mi böyle nefes alması böyle etmesi diye soruyorum herkese çabuk buyurmu diye soruyorum kafayı usutecem annemde olmasa bittim ben geceleri esim zaten uyuyor korkuyorum emzirirken uyuya kalıyorum korkuyorum annem iyiki var gerçekten.Ben kendi kardeşimi bile kontrol ederdim geceleri kalkıp, ki aramızda 3 yas var sadecebaya bi sene devam etti bu
Ama cok yenisiniz, bu heyecanınız normal. Sadece dikkat edin takıntıya dönüşmesin :)
Allah analı babalı büyütsün :)
InsAllah duzelir yaa okb ne?hormonal bence, okb yapmış 40 günden sonra düzeliyor
Amiin insAllah aynen öyle mesela birileri geliyor görmeye ben hemen masAllah diyin dua edin lütfen diyorum adamlar tuhaf bakiyor sırıtıyor ama dua ediyo bu oh çekiyorum kendimden bile sakiniyorum babama ;baba bu normal mi böyle nefes alması böyle etmesi diye soruyorum herkese çabuk buyurmu diye soruyorum kafayı usutecem annemde olmasa bittim ben geceleri esim zaten uyuyor korkuyorum emzirirken uyuya kalıyorum korkuyorum annem iyiki var gerçekten.
takıntıInsAllah duzelir yaa okb ne?
Aynen öyle dinleyecem halimden onlar anlar sizler anlarsınız zaten kucağa alıştı besikte hemen ağlıyor yanima alıyorum Allah korusun ezerim diye esimi kıyıya kaktiriyorum bende kıyıda ona kocaman yer kalıyor zaten sezeryanliyim uyurken donmuyorum sukuryok ya ben teyze olarak bunu yasadım sizin anne olarak bunu yasamanız ustelık daha 11 gunluk (maşallah ona) cok cok normal. Bak ben sımdı ııncı yegnımde donup sırtımı yatıorum:) noluo sabah ıkımızde sırıtarak uyanıyoruz bırbırımıze:):) normal sıkıntı yapma gecer. Anneler tavsıye verıyor bak sana, dinle onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?