- 20 Ocak 2016
- 2.153
- 2.861
- 83
- Konu Sahibi sevilay1984
-
kim 16 yasında, ney 16 yasında????
HAHAHA aynen esim daha sakin yani ilk cocugu olmasına rağmen daha rahat kucaklıyor hiç gocunmuyor esime vermekten korkuyorum çünkü emzigine çikolatalar sürüyor burnunu ısırıyor aglatiyor benimde icim sızlıyor geceleri hiiiic kalkmaz aglarsa susar der öyle yani yıpranan yine benO daha olgunsa belki sizin sakinleşmenize yardım edebilir diycektim ama.. şuan ikiniz de panik halindesinizdir muhakkak. :) aslında cok şirin bir durum suanki haliniz :)
Anneniz size babanız da esinize gerekli bilgileri öğretir. Sonra da siz olayı kavrarsınız zaten :)
Zaten ne kadar hazır olursanız olun muhakkak sizi şaşırtacak seyler olacak
Evet:)Ay ben başka birşeyi merak ettim.
Gerçekten 16 yaşında mısın?
yok canım degıldır yafffsss:)Konu sahibinin profilinde yazıyor.
Amiin Allahim yarabbim:)Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Allah bizi onlarsız, onları da bizsiz bırakmasın
puhahhaa:):):):):) vallahı bende, babama bakmama gerek yok horluo cunku ama anacımı kontrol edıom napıon deyıncede öpmeye geldım dıom:):)ben sabah evden çıkarken annemi babamı bile kontrol ediyorum
sevdiğin için kaybetme korkusu ağır basıyor
Aynen öylee Allahim kimseye ne sevdiklerinin nede evladının acısını gostermesinben sabah evden çıkarken annemi babamı bile kontrol ediyorum
sevdiğin için kaybetme korkusu ağır basıyor
Hhahaha benimde esimin kesilir hiç merak etmemÇok normal . Hemen hepimiz yapmış yapıyoruzdur , hatta ben eşime de yaparım . Horlaması kesilirse , bi yan gözle nefes alıp veriyor mu bakarımçünkü horlamaması anormal bi durum bizim için
vallahi mi? resımdeki senmısın. ay ben şokkkkkkkk. anacım ben senı de gelır kontrol ederım bebegını de gelır kontrole derım. kuzularımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)Evet:)
16 yasinda ve lise mevzunu disardanmi okudunEvet:)
Allahim ayirmasin evlatlarimizi bazen aklıma geliyor Allah yapar diye hemen tovbe yarabbim diye tovbeler edip silkeleniyorum berbat bir hisEvet boyleydim oturup uyurken onu izlemekten goz alti morluklarim gecmedi simdi ikinci kez anne olucam tecrube ise yaramadi yine korkuyorum Allah bagislasin bebeklerimizi cok normal zamanla degisicek kaygilar ama asla bitmicek diyim :)
Ahahaha evet benimvallahi mi? resımdeki senmısın. ay ben şokkkkkkkk. anacım ben senı de gelır kontrol ederım bebegını de gelır kontrole derım. kuzularımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
yok canım degıldır yafffsss:)
Danimarkadan mezun olup geldik 1.5 sene önce16 yasinda ve lise mevzunu disardanmi okudunve bidicik anne oldun kafada deli sorular
vallahı su an saskınım, ne dıyım bılemedımAhahaha evet benim
puhahhaa:):):):):) vallahı bende, babama bakmama gerek yok horluo cunku ama anacımı kontrol edıom napıon deyıncede öpmeye geldım dıom:):)
Aynen öyle insAllah benim gibi diretmesinler okusunlar yeter..16 yaşında gencecik bir kadınmış.
Ben 16 yaşında fizik mi çözsem, biyoloji mi yoksa en sevdiğim geometriyi mi diye gece rüyalarıma girerdi. Seçeceğim mesleğe karar verememiştim. Onu hayal ederdim. 'Eczacı Hanım, Mühendis Hanım hangisi diye' düşünürdüm.
Lütfen sen erken evlenmişsin ama cocuklarının erken evlenmesine asla izin verme. Önce meslek sahibi olsunlar @minicik-anne12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?