- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi sevilay1984
-
HahahaSen bodrumda doğuracak kediye bile şefkat gösterip bin kere kontrol etmiş kadın kendi bebeğini mi kontrol etmeyeceksin :))) Çok normal tabi ki geçer zamanla :)
hormonal bence, okb yapmış 40 günden sonra düzeliyor
takıntı
InsAllah 6 aylik olsada rahatlasam diyorum evet şimdiden 11 gün oldu ama sanki geçmiyor gibi öyle bakıldığında mesela bazen cook sakin nefes alıp veriyor görmüyorum uyurken hemen elimi göğsüne koyuyorum veya kaldırıp kalbini dinliyorum uyanıyor oh be diyip dualar ediyorumAllah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun minicikanne, benim kızım iki yaşında hâlâ oyleyim o kadar yıpratıcı ki hala nefesini kontrol ediyorum
Ama şu var ki tabi ilk gunler gibi degilim ama üzerime yapıştı sanki aşırı hassas oldum bu kadarindanemnun değilim
Umarım sen normal süreç gibi ilerlersin, lohusaliktan sonra azalarak biter bu duygun.
:):) Allah saglıkla buyutsun inşallah. Rabbim isteyen herkese versin, kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallahAynen öyle dinleyecem halimden onlar anlar sizler anlarsınız zaten kucağa alıştı besikte hemen ağlıyor yanima alıyorum Allah korusun ezerim diye esimi kıyıya kaktiriyorum bende kıyıda ona kocaman yer kalıyor zaten sezeryanliyim uyurken donmuyorum sukur
Ha tamam normal dir ins. Bu yıpratıcı hisTakıntı değil aslında. Takıntının daha ağır bir versiyonu, günlük hayatı etkileyecek kadar yoğun. Mesela günde yüz kere elleri yıkamak gibi. Seninkisi okb değil kafanı karıştırma.
22 yasindaEsiniz kac yaşında acaba?
Babamda öyle diyor annelik babalık budur diye bilmiyorum:)Biri 6, biri 2.5 yaşında iki yavrum var. Hala aynı düşüncelerdeyim. Annelik bu demek ki?
Aynen öyle geceleri böyle mırıldanıyor biseyler hemen uyanıyorum esimi kaldırıyorum besikten goremiyorumda acaba boguluyodami böyle sesler çıkarıyor diye esime kalk bak diyorum (dikislerimden zor) kalkmıyor bebek bu uyu sen diyor zar zor olsa kalkıyorum yine bakıyorum rahat uyuyor tekrar yat yeni usanmadan kontrol ediyosun:)Gecer canim merak etme. 40 gunden sonra geciyor ilk anne oldutsan dahada pimpirikli oluyorsun canim. Ben sesini duymam diye yanima alip yatiyordum. Ikinci cocuk olmasina ragmen ama ihh dese uyanirsin emin ol. Ben uykudu cok agir bir insandim ilk oglum dogdugunda nefesini derinden alsa bile uyanirdim merak etme gecer canim
22 yasinda
HAHAHA aynen banada öyle dediler kusarsa genizine kacar diye yan yatiriyorum kalbi üst tarafa denk gelsinde rahat nefes alıp versin diyorum sag tarafına yatiriyorum Allahim ayirmasin insAllah:).O kadar normal ki.
Bana da hafif yan yatırın bebeğinizi demişlerdi
uyurken kusma ihtimaline karşı.
Yan yatırma minderi almıştım ona ragmen yarım saatte bir
bakıyordum.
Uyuyan bebegi kucagımda dik pozisyonda tutuyordum
hani kusacaksa rahat rahat çıkarsın diye :))
Bende ona takmıştım bak hatırlattın şimdi
içim tuhaf oldu
Esin anlanaz seni iste kimse anlamaz. Takinti derler ama elinde olnadan yapıyorsun bunu. O baksada rahat etmezsin sen kalkar yine bakarsin anne olmak gercrkten bu vee cok güzel bir duyguAynen öyle geceleri böyle mırıldanıyor biseyler hemen uyanıyorum esimi kaldırıyorum besikten goremiyorumda acaba boguluyodami böyle sesler çıkarıyor diye esime kalk bak diyorum (dikislerimden zor) kalkmıyor bebek bu uyu sen diyor zar zor olsa kalkıyorum yine bakıyorum rahat uyuyor tekrar yat yeni usanmadan kontrol ediyosun:)
HAHAHA aynen banada öyle dediler kusarsa genizine kacar diye yan yatiriyorum kalbi üst tarafa denk gelsinde rahat nefes alıp versin diyorum sag tarafına yatiriyorum Allahim ayirmasin insAllah:).
Hahahaha aynen sanki hiç gecmiyecek buyumiyecek gibi annem bizleri pek kontrol etmezdide babam daha 13 yasindayien ben kilotcek yatardik kardeslerimlegeçecek bir durum değil yalnız bu.. benimkilerin biri 10, diğeri 7 yaşında gecede 100 kere odalarına girip kontrol ediyorum.. muhtemelen evlenince de evlerine gizlice girer kontrol ederim
kim 16 yasında, ney 16 yasında????Ay ben başka birşeyi merak ettim.
Gerçekten 16 yaşında mısın?
Ay ben başka birşeyi merak ettim.
Gerçekten 16 yaşında mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?