Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence bu sıkıntılarınızı eşinize söylemeyin çünkü kırılabilir. Kadıncağız gelsin yanınızda bir nefes olsun yeter. Bakın kötülüğüde yokmuş. Sonra hasta diye kendini size baktıracağınıda sanmıyorum.
Zaten torun hevesi yüzünden merak etmeyin her iki tarafın aile fertleri sık sık gelirler. Buna engel olamazsınız çünkü onlarda yepyeni bir heyecan yaşıyorlar. İlk doğumumda 2 ay başımdan gitmemişlerdi. Ben büyüklerde bu hakkı görüyorum, seviniyorlar ne yapsınlar.
Lütfen ne eşinizi nede kayınvalidenizi üzmeyin, kadın gelsin elinden geldiğince yardım etsin size. Sizde hamileliğinizin zor dönemlerinde kendinizi böyle sıkıntıya sokmayın.
canım ozaman yapacağın şey ,eşine "gündüz gelsin baksın ,akşam dönsün.rahat olamayız banyo yapamam,rahat rahat sarılıp oturamayız evimde misafir gibi diken üstünde olurum hep" de.güzel güzel konuş eşinle tavla. o konuşsun annesiyle desin "gündüz bakar akşam gidersin anne sende evinden kalma bizim için" falan .en mantıklı bu sanırım.
stres yapmakta haklı olabilirsin...ne kadar sevsek de kayınvalide anne gibi olmuyor...bana kalkırsa doğumdan sonra birkaç gün ancak kalır...evi yakınmış madem evine döner...şimdiden kendini bu kadar sıkma canım benim...o da haklı olarak torununu görmek isteyecektir...biraz kalıp döner sen merak etme ce tatlı canını sıkma canım....hem dünyanın sonu değil ya....sayılı gün...geçer.....sen bebeğini düşün canım.... a.s.
canım yahu durr daha bebgın olmasına 2 ay var hele bebegını saglıcakla kucagına bır al sonrasını o zaman dusunursun tamam sımdı stres yapıyorsun ama gereksız madem o kadar yaslı ve hasta bır kadın hatta su an sız hızmet edıyorsunuz kayınvalıdenıze o kadar hasta ama anlayıslı bır kadınsa zaten sızın dogumdan sonrakı halınızle de sızden hızmet bekleyecek degıl o kadar yasamıs gun gormus bır ınsan yardım degıl zahmet vermeye baslayınca zaten sıze uygun dılle nasıl anlatsam da gelemeyecegımı bıldırsem dıye dusunur
dogumdan sonra azıcık uyumaya, banyoya gırmeye hatta karnınızı doyurmaya fırsat ararken keske basında bırı dursa da yapsam dıye bakacaksınız o gunler bır gelsın hayırlısıyla o zaman bır hal caresıne bakarsınız sımdı bebegınızın saglıgını dusunun sadece onemlı olan bu
canım ozaman yapacağın şey ,eşine "gündüz gelsin baksın ,akşam dönsün.rahat olamayız banyo yapamam,rahat rahat sarılıp oturamayız evimde misafir gibi diken üstünde olurum hep" de.güzel güzel konuş eşinle tavla. o konuşsun annesiyle desin "gündüz bakar akşam gidersin anne sende evinden kalma bizim için" falan .en mantıklı bu sanırım.
BU durum da ortayı bulman lazım annenle eşinin annesi dönüşümlü günlük gelecekler kalmadan gidecekler tabi evleri sana yakınsa.... tahmin edebiliyorum benim henüz çocuğum yok ama bende kendi annemin kalmasını isterim... eşine kırmadan söyle diycem ama erkeker anlamıyorlar eşine annenin bana hizmet etmesi garip geliyor ben rahat edemiyorum alışmamışım annenmde 2 hafta dan sonra kalmayacak ben çocuğumu kendim büyütücem felan de ne bileyim aklıma daha uygun bişey gelmedi :))