- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlae sevgilim var, benim pesimde cok kostu bende hoslandım ve bir iliskiye basladık ama bazı seylerle beni kendinden sogutuyor. Ablası var ve ablası sevgilisi ile kaliyor. Sevgilimin aileside iki kardesi ayni evde kaliyor saniyor. Kiz ailesinin parasini catir catir yerken benim saf sevgilim kendi hem okuyup hemde calisacagm diye ugrasiyor kendi ayri ev masraflari icin. Ve ikisini birlikte götüremeyince okul dersleri kaliyor. Aileside sevgilime yükleniyor ve onun arasi bozuluyor ailesi ile tartisinca.
Ve bu iliskimizede yansiyor sen benim nelerle ugrastgmi bilmiyor musun birde ilgimi bekliyorsun diyor. Ve görümcem olacak kiz beni bir kere bir saat gördü hakkimda tutup atmis. O zamanda benimle hic konusmadı nasilsin bile demedi ben güler yüzlüydüm yine. Sonrada bu kız seni kullanıyor demis, sevgilimle farkli sehirlerdeyiz iste yanliz evde duruyor ablasi ile duramadigi icin, ablasi yanina bir sevgili yap hem işini görür hemde masraflari paylasirsiniz demis ciddi ciddi. Ben ne yapayim yani sevgilim ablasina laf ettirmiyor da kapat konuyu diyor bir şey dediğimde hakli oldugumu bildiği halde.. ne yapayim simdi ben ? Kizlar boguluyorum resmen ilerde evlenmeyi dusununce ben gelemem buna..
Konusmuyoruz ki hic canim ne faceden ekledi ne beni soruyor varsa yoksa kötülüyor..Ya mezhepler Konya ovası, bence zaten evlilik düşünme pek
Senin görümce fena kızım çok fena.
En olmadı "annenlere ispiyonlarım" diye tehdit et görümceni. Nasılsa daha resmiyet yok biraz korksun senden :)
Konusmuyoruz ki hic canim ne faceden ekledi ne beni soruyor varsa yoksa kötülüyor..
Hanimefendi bir insanla neden evlenmeden önce sevgili olunur onu davranislarini tanimak icin ? Ben aman simdi sevgilisiyim beni ilgilendirmez dersem yarın evlenince ablasi hayatimizi mahvederken buda ablasina hayir diyemeyip enayi gibi kendini kullanirken mi bosanayim ?O senin gorumcen degil ki. Sevgilinin ablasi. Hayatlarina simdiden boyle mudahale edemezsin. Adama dur orda derler. Sevgilinde demis zaten
Evet. Suan gorumcen degilHanimefendi bir insanla neden evlenmeden önce sevgili olunur onu davranislarini tanimak icin ? Ben aman simdi sevgilisiyim beni ilgilendirmez dersem yarın evlenince ablasi hayatimizi mahvederken buda ablasina hayir diyemeyip enayi gibi kendini kullanirken mi bosanayim ?
Sizin gibi dar görüşlü insanlarla tartışmak istemiyorum.Evet. Suan gorumcen degil
Yaw he he. Sen cok ileri goruslusunSizin gibi dar görüşlü insanlarla tartışmak istemiyorum.
Bende abartım abartmadgmi merak ediyordum. Aynen işte bunu bazı insanlar anlamıyor. Simdi böyleyse evlenince böyle olacak deģil herhalde diyorlar ama kimse degismiyor evlendikten sonra bunu uzmanlarda anlatıyor hep. Evlenince degisir demeyin degismiyor diye. Tesekkür ederim.Durumlar şimdiden böyleyse evlenince düşünemiyorum yanlış kişiler yanlış aşk bence yolun başında ayrılın
Daha dediğimi anlamadan, evet görümcen değile takılıyorsunuz. Demek istediğimi anlasanız böyle saygısız bir cevap vermezdiniz. Neyse yinede fikir fikirdir. Empati gücünden yoksunsanız bir şey yapamam.Yaw he he. Sen cok ileri goruslusun