- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.347
- 598
- Konu Sahibi aselhancan
Eger hamilelik hormonlari yuzunden degilse cok ciddi sorununuz var , insallah bebek dogunca boyle olmazsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yanı anlamadım .EVET farkındayım yanlıs yaptıgımın vıcdan azabı duymuyorum demedımkı size benYa olur mu öyle şey?
İnsanlar evlenene kadar binlerce kişiyle görüşüyor.
Doğanın kanunu bu!
EŞİMLE ozaman sevgılıydık ya ınsan vıcdan azabı duyuyor .Ne bilim iste ben çok hassasımBen paranoya yaptığınızı düşünüyorum ama velevki paranoya değil. Ne olacak yahu?
Hatta bakışmayı geç, bir ilişkin de olmuş olabilir geçmiş gitmiş. Kimsenin hesap sormaya da hakkı yok laf sokmaya da. İnsansın hormonların var, sosyal bir varliksin sonuçta.
Takma canım böyle şeyleri. Eşinle bebeğinle mutluluğuna bak.
EŞİMLE ozaman sevgılıydık ya ınsan vıcdan azabı duyuyor .Ne bilim iste ben çok hassasım![]()
Merhaba arkadaşlar ben evli bir bayanım ve hamileyim 7 aylık eşimle sevgiliyken bizim işyerinde çalışan bir beyfendi vardı onu uzaktan beğendim içten içe hoslanma gıbı bıkaç hafta baktım ama sadece baktım gözümle takip etdim o kadar karşı tarafın birşeyden haberi olmadı yanı ben ole umuyorum sadece baktıgımı hıssetmıstır belkı iyiki de olmadı adam zaten çapkın bir tip her bakana bakar öyle yani sonradan aşırı derecede vicdan azabı çektim enişteminde arkadaşı olur kendisi. Sonra evlendim ve çok şükür mutluyum. Aradan 2 yıl geçti o adamın yakın arkadaşı bir kız var aynı yerde çalışıyoruz ortak arkadaşımız. Kız herkese samimi ama bana bir tık uzak gibi hissediyorum belki paranoya bilmiyorum ama kıza sordum neden bana böyle uzaksın diyorum hayır öyle birşey yok kesınlıkle diyor. Geçenlerde kızlarla evde toplandık o kızda geldi muhabbet sohbet etdık bizim çalıştığımız yerdekı patron karısını aldatıyormus ondan açıldı konu herkez patronu falan ayıpladı bende karısına yazık falan dedıler. O dediığım kızda bence bır kadın sevmedıgı adamdan cocuk yapmamalı falan dedı. Sonra baska arkadasım ıyıde patron zaten karısını sevmıyor karısı onu sevıyor dedı. Sonra ben paraonya yaptım hamıleyım acaba benım baktgmı o gecmıstekı adam bu kıza soledı bana bakısını yakaladım falan dedı de kız sımdı sen kocanı sevmıyorsun cocuk yapıyorsun gıbısınden bana mı laf soktu acaba dıye o lafından Bıde bana uzak tavırları bu yuzden mı dıye. Yanı kız acaba anladımı gecmıste o adama baktgmı dıye kuruntu yapıyorum paranoya yaptım cok fena kızlar ara sıra muhabbet edıyoruz ama çok kötüyüm. Belki de ben çok yanlış anlıyorum.
Hmm o zaman ilişki yaşanan kötü olurdu doğru ama geçmiş gitmiş yalnızca bi bakışma sonuçta boşver ya kim neyi ispat edebilir sallaEŞİMLE ozaman sevgılıydık ya ınsan vıcdan azabı duyuyor .Ne bilim iste ben çok hassasım![]()
Çok boş şeylere kafayı takıyorsunuz...içinizde filizlenen,can bulan size ait birşey var...ona odaklansanız daha iyi olur bence...Merhaba arkadaşlar ben evli bir bayanım ve hamileyim 7 aylık eşimle sevgiliyken bizim işyerinde çalışan bir beyfendi vardı onu uzaktan beğendim içten içe hoslanma gıbı bıkaç hafta baktım ama sadece baktım gözümle takip etdim o kadar karşı tarafın birşeyden haberi olmadı yanı ben ole umuyorum sadece baktıgımı hıssetmıstır belkı iyiki de olmadı adam zaten çapkın bir tip her bakana bakar öyle yani sonradan aşırı derecede vicdan azabı çektim enişteminde arkadaşı olur kendisi. Sonra evlendim ve çok şükür mutluyum. Aradan 2 yıl geçti o adamın yakın arkadaşı bir kız var aynı yerde çalışıyoruz ortak arkadaşımız. Kız herkese samimi ama bana bir tık uzak gibi hissediyorum belki paranoya bilmiyorum ama kıza sordum neden bana böyle uzaksın diyorum hayır öyle birşey yok kesınlıkle diyor. Geçenlerde kızlarla evde toplandık o kızda geldi muhabbet sohbet etdık bizim çalıştığımız yerdekı patron karısını aldatıyormus ondan açıldı konu herkez patronu falan ayıpladı bende karısına yazık falan dedıler. O dediığım kızda bence bır kadın sevmedıgı adamdan cocuk yapmamalı falan dedı. Sonra baska arkadasım ıyıde patron zaten karısını sevmıyor karısı onu sevıyor dedı. Sonra ben paraonya yaptım hamıleyım acaba benım baktgmı o gecmıstekı adam bu kıza soledı bana bakısını yakaladım falan dedı de kız sımdı sen kocanı sevmıyorsun cocuk yapıyorsun gıbısınden bana mı laf soktu acaba dıye o lafından Bıde bana uzak tavırları bu yuzden mı dıye. Yanı kız acaba anladımı gecmıste o adama baktgmı dıye kuruntu yapıyorum paranoya yaptım cok fena kızlar ara sıra muhabbet edıyoruz ama çok kötüyüm. Belki de ben çok yanlış anlıyorum.
Merhaba arkadaşlar ben evli bir bayanım ve hamileyim 7 aylık eşimle sevgiliyken bizim işyerinde çalışan bir beyfendi vardı onu uzaktan beğendim içten içe hoslanma gıbı bıkaç hafta baktım ama sadece baktım gözümle takip etdim o kadar karşı tarafın birşeyden haberi olmadı yanı ben ole umuyorum sadece baktıgımı hıssetmıstır belkı iyiki de olmadı adam zaten çapkın bir tip her bakana bakar öyle yani sonradan aşırı derecede vicdan azabı çektim enişteminde arkadaşı olur kendisi. Sonra evlendim ve çok şükür mutluyum. Aradan 2 yıl geçti o adamın yakın arkadaşı bir kız var aynı yerde çalışıyoruz ortak arkadaşımız. Kız herkese samimi ama bana bir tık uzak gibi hissediyorum belki paranoya bilmiyorum ama kıza sordum neden bana böyle uzaksın diyorum hayır öyle birşey yok kesınlıkle diyor. Geçenlerde kızlarla evde toplandık o kızda geldi muhabbet sohbet etdık bizim çalıştığımız yerdekı patron karısını aldatıyormus ondan açıldı konu herkez patronu falan ayıpladı bende karısına yazık falan dedıler. O dediığım kızda bence bır kadın sevmedıgı adamdan cocuk yapmamalı falan dedı. Sonra baska arkadasım ıyıde patron zaten karısını sevmıyor karısı onu sevıyor dedı. Sonra ben paraonya yaptım hamıleyım acaba benım baktgmı o gecmıstekı adam bu kıza soledı bana bakısını yakaladım falan dedı de kız sımdı sen kocanı sevmıyorsun cocuk yapıyorsun gıbısınden bana mı laf soktu acaba dıye o lafından Bıde bana uzak tavırları bu yuzden mı dıye. Yanı kız acaba anladımı gecmıste o adama baktgmı dıye kuruntu yapıyorum paranoya yaptım cok fena kızlar ara sıra muhabbet edıyoruz ama çok kötüyüm. Belki de ben çok yanlış anlıyorum.