- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
ay dimi ya, evet yakınlığımız var kocamı mesleğinden ötürü kayırıyolar çok, 1 aydır şırnakta operasyonda ne zaman gelecek belli değil, ben böle kayırma görmedim.Sen araya kaynadın demek kiSeni de derlerdir çıkarı var,parti de yakını var,bahaneleri bitmez
kız ben bikinide giyiyorum ama oyum geçersizmi acaba
sen hayırdır?iran'da da böyle gülüyorlardı rejim değişecek diyenlere sonra 79'da zorunlu örtünmeye tepki için sokaklara döküldüklerinde çok geç kaldılar. umarım sonunuz benzemez
sen hayırdır?
Allah yardımcısı olsun canımay dimi ya, evet yakınlığımız var kocamı mesleğinden ötürü kayırıyolar çok, 1 aydır şırnakta operasyonda ne zaman gelecek belli değil, ben böle kayırma görmedim.
Öyle bir algı var ki,sanki Ak partiye oy verenler sadece kapalı,türbanlı kimselermiş gibi.Her kesimden oy vereni var.Kimsenin kimseyi zorla ne açmaya,ne de kapatmaya hakkı var.Benim öyle tanıdığım kişiler var ki,başı örtülü olup,ne için örtündüğünü bilmeyen,bir anlam ifade etmeyen kişilerden daha inançlı ,kimsenin dış görünüşüne ,başörtüsüne bakarak dindarlığı sorgulanmamalı ama başörtüsüne de saygı istiyoruz ,
ha bide o var dimi, biz ölelim mademse.Allah yardımcısı olsun canım.İnşallah yakında yanında olur.Şimdi derler Ak partiye oy verirseniz böyle terör yüzünden uğraşır eşleriniz
Çözüm süreci istese suç,operasyon yapsa suç,illa karşı çıkacaklar yaha bide o var dimi, biz ölelim mademse.
Allah yardımcısı olsun canım.İnşallah yakında yanında olur.Şimdi derler Ak partiye oy verirseniz böyle terör yüzünden uğraşır eşleriniz
Çözüm süreci istese suç,operasyon yapsa suç,illa karşı çıkacaklar ya
Niye, beğenemedin mi beni?Ahahaha senden de ne komünist olur ya
Sen düşün ben sonra anlatırımNiye, beğenemedin mi beni?
Benden niye komünist olmazmış?
Valla ben saygılıyım,bunun partiyle falan alakası yokbaşörtülüler de diğerlerine saygılı olmayı öğrenirse sorun kalmaz. laf arasında ikide bir cehennem günah diye laf sokma gayretine girdikleri için sorun yaşanıyor.
Şu rezaleti hangi parti düzenledi acaba?
Siz biliyor musunuz?Varsayımlar üzerine mi konuşuyorsunuz?çözüm süreci öyle kapalı kapılar ardında gizli saklı pazarlıklarla yapılmaz. insanların karşı çıktığı buydu ama anlamamak için diretiyorsunuz. dolmabahçe'de hangi vaatler verildi biliyor musunuz?
Valla ben saygılıyım,bunun partiyle falan alakası yok
O görüntüler sizin olduğu kadar bizim de kanımıza dokundu.Ama orada bir amaç vardı,analar ağlamasın denildi,o coşkuyu yaşayanlar da barışı isteyenlerdi.Uyulmadı başka.
Aynı şekilde seçimlerde Ak parti başa gelmesin diye,3 oyunuz varsa birini HDPye verin diyenlere,önceki seçimlerde Ak parti aleyhine sonuç çıkınca,birlikte iyi salladık diyenlere de tepkiniz oldu mu?
Neyse konu dışı mesaj oluyor,banı yemeyelim sonra
Siz biliyor musunuz?Varsayımlar üzerine mi konuşuyorsunuz?
Niye tartışırsınız ki çözüm süreci diye bir şey mi varSiz biliyor musunuz?Varsayımlar üzerine mi konuşuyorsunuz?
çok haklısın Aus, ben bikeresinde dinle ilgili bişiler konuşurken şunu öğrendim, başım açık diye konuşamazmışım, söylediklerime de inanılmazmış zaten. yani iki tarafta çok çirkin.
Ulan iyi valla sen git adamın memleketine yerleş, bir de adama sövBirgün annem Almanya'da durakta beklerken kapalı bir Türk kızı anneme hakarette bulunmuş annemde sarışın ela gözlü sanki alman gibi görüntüsü ya alman sanmış ,anneme pis domuz demiş
annemde şok olmuş ki sadece otobüsü bekliyormuş bu kızlar kimbilir nasıl bir din eğitiminden geçiriliyor ki müslümana hakaret ediyor , bunlar aşırı uçlar hani bedeninde bomba patlatan o tipler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?