• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

simeranyamın diyet günlüğü

simeranyam

defne, giray
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
301
63
323
merhaba diyet,

bugün başladım karatay diyetine.. sabah, öğle akşam gayet istikrarlıydım ama aşureyi görünce dayanamadım. aslında yemeseydim duyu almaçlarım unutacaktı onun tadını ve benim canım istemeyecekti..
düğüne 45 gün kaldı ve ben sanırım bu kiloyu veremicem.. ama neyse daha 24 yaşındayım ve zayıf görünmek her zaman güzel...

daha başlangıç bu diyet.. açıldıkça açılacam eminim..

Zaman ne de çabuk geçiyor. Düğün oldu bitti, hatta üzerinden 6 ay geçti ve ben hala istediğim kiloda değilim. Hatta diyordum ki "25 ime basmadan 67-68 olayım" diyordum. pehh..

3 ağustosa şurada az bir zaman kaldı ve ben hala 72-73 arasında dolanıp duruyorum. Aklıma türlü türlü diyet tarifleri geliyor, şöyle yapayım böyle yapayım, şunu uygulayım yok olmadı kendimi balkondan aşağı atayım. Of azim kısmı çalışmayan beynim bu diyet listelerinin sadece kandırmaca olduğunu biliyor, va kafada bitmedikçe bu iş olmuyor gözüm olmuyor.

Eh peki dostum bu iş nasıl kafada bitecek. Masa başında diyet listesi yazıp, beni odaya çağıran numune doktoru! ha bunuda bana da söyleyiver. Hazır diyet listesinde üzerini çizdiğin şeylerden daha zor değil mi? işte memur kesmi, bilmem bir tarafını büyütürken maaş alıyorlar değilmi. ah ne gam! bende memurum. ondan bu göbek ve diz arasına yığıldı desene kilolar.

Herkes ne yapması gerektiğini biliyor dostum. karar verdim diyipte, demeylede kalmıyor. paradoksların içinde boğulupta, kara deliklerin içinde kaybolmak bu.

Erkekler için görüntü çok önemli. Bak işte bu bizim içinde öenmli. Bunu kendi için önemsiz olduğunu söyleyen kadınlar var, eğer gerçekten öyleyse hayranım onlara. Ah eşim beni güzel ve bakımlı olduğumda gözlerindeki o ışık varya. Bitiyorum ona.

Belkide benim azim için çıkış noktam sevgilimin gözlerindeki ışık olsun bu seferde..

Olacak mı? hadi bunuda deneyelim.

Deneyelim mi?

Evet.

Karar verdim mi?

karar verdim.

Neye peki.

Ulan şu 68 in gözü kör olsun.

Hadi bir sefer daha başlayalım.

sabah az yemiştim.

darısı akşamı kurtarmaya.

Karar verdik mi bu sefer gerçekten.

görecez..