Saç Uzatma Yöntemleri sinameki formülünü bulan kişi olarak :) ben

formülümü ilk yayınladığımda bu kadar tutacağını tahmin etmiyordum doğrusu ama etkisinden kesinlikle emindim sizden bu konudaki istek memnuniyet ve sorularınızı bekliyorum

Ayy ben sorıyımmm bemiks kötü kokuyormuş bemiksten başkası olmuyo mu denedinz mi hiç :26:

kesinlikle bemiks olmalı kokusu kuruyunca pek hissedilmiyor zaten

Tşk ederim bunu yıpranmış saça yapsam aynı etkiyi gösterir mi

Daha geçen hafta yağ bakımı yaptım ilk defa toparladı gibi hergün gliserinli su skıyorum uçlarına iyi geliyor bunu da yapsam uzar mı sizce ?

Yoksa kestirmekte fayda mı var hiç istemiyorum kestirmek

yıpranmış saçın onarımı ancak kesimle mümkün malesef çünkü saç dipten uzuyor olsa da uçlardan hava alıyor ara ara da olsa uç kesim yaptırmanız faydalı olur inanın uzaması daha hızlı olur

Tşk ederim o zaman kestirip hemen küre başlamakta fayda var

Yaza kadar yine eski haline gelir

bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim haftada iki üç kez yapabilirsiniz

bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim haftada iki üç kez yapabilirsiniz

Aaa ilk tarifte haftada 1 defa yazıyordu

Daha fazla yapmak daha hızlı uzaması mı demek oluyor yani

Eğer öyleyse çookk iyii yaaaaaaaaaaaa

Nasıl buldun japongülü bu formülü
yani sinamekiyi saça sürmek nerden aklına geldi
bende uzun süre yapıp sonuç almş olanlardanım
hatta zamanında çok resim paylaştım insanlara örnek olsun yapmak isteyenler varsa çekinmesinler diye

uzun yıllardır saçlarla ilgileniyorum bitkisel bakımlara daha ilgiliyim otu yaşlı bi müşterimden duydum diğerlerini de kendim katarak yani deneyerek :)

Ha birde 7 hafta yapıp dinlenmesi mii gerekiyor ama bu durumda hftada 2-3 yapablirsin saçına bağlı dedin

Dinlenme süresi daha bi yakın olcak :26:

Aklıma geldi birden ..

Ya da istenilen boyuta gelene kdar devam edeblir miyiz ?

onu kendiniz ayarlayabilirsiniz mesela saçta yağlanma hızlanır ya da ağırlık hissedersiniz o zaman ara verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…