Saçlarım kulağım hizasında yani çok kısa saçımın hemen uzamasını istiyorum.ben 18 yaş altıyım ve bu kür saçlarıma zarar vermez değilmi?
Ben bu sinamekiyi ne kadar alıcam acaba?
Merhaba benm sacim siyah boyali 1 ay oldu sevmiyorum sinameki yapsam akarmi?en fazla üç mesela saçınız çabuk yağlanıyorsa haftada bir onu zaten uygulamalarda farkedersiniz ona göre ayarlarsınız
Öncelikle daha öncede saçını bu kürle uzatmış biri olarak teşekkürler. :)formülümü ilk yayınladığımda bu kadar tutacağını tahmin etmiyordum doğrusu ama etkisinden kesinlikle emindim sizden bu konudaki istek memnuniyet ve sorularınızı bekliyorum
formülümü ilk yayınladığımda bu kadar tutacağını tahmin etmiyordum doğrusu ama etkisinden kesinlikle emindim sizden bu konudaki istek memnuniyet ve sorularınızı bekliyorum
bişey sorucam kure başka yaglar kata bilirmiyiz?bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim haftada iki üç kez yapabilirsiniz
bir kere denemiştim ama çok hiss etmedim uzadigini. yani bir iki cm anca uzadu. 10 cm mumkunmu kiformülümü ilk yayınladığımda bu kadar tutacağını tahmin etmiyordum doğrusu ama etkisinden kesinlikle emindim sizden bu konudaki istek memnuniyet ve
sorularınızı bekliyorum
merhababen burada yeniyim de kizlar ya burdaki paylaşBu tarifi ilk defa senin sayende görmüştüm. Hemen uygulamaya geçtim. Geçen sene uyguladım ve gerçekten senelerdir uzamayan saçları uzamaya başladı ve su an belime geldi sayılır. Bi kaç nedenden dolayı uygulamayı bırakmıştım bırakınca saçlarımın uzaması yine yavaşladı sanki aylardır aynı yerinde seyrediyor. Dedim en iyismi yeniden başl imlara ait resimleri nasil bula bilirim ayım istedigim boya gelene kadar bırakmayım. Bugün 3.kürümü uyguladım. Haftada bir kez yapıyorum. Yeniden uzamaya başlasın saçlar... :)
Hoşgeldin cNim konuyu acan resim yuklediyse sayfalarda gezjn resimleri bulursun zaten eger karsi tarafa bildirim.gitsin istiyosan alinti alarak cevap yazman lazim ayrica alinti ekle diyip yanindaki cevap yazatikla cevap yazılan alanda cevap yazdigin kisinin konusmasi kopyalaniyo en sondaki koseli parantezin disinda olacK sekilde icine girmeden cevabını yaz yoksa parantezin icine yazarsan karışır ayyu benimdekafam karisti :)merhaba kizlar.ben yeniyim de lutfen yardimci olurmusunuz. daha dogru duzgun mesaj yazmakda zorlaniyom))) şimdi burda mevzu koyulmuş ben mesela bu mevzuya ait resime nerden bakicam? bide mesaj yazinca birine harfler onun mesajina karişiyor düzenli nasi yazicam?
Ben kontesce buldu saniyodumformülümü ilk yayınladığımda bu kadar tutacağını tahmin etmiyordum doğrusu ama etkisinden kesinlikle emindim sizden bu konudaki istek memnuniyet ve sorularınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?