Saç Uzatma Yöntemleri sinameki formülünü bulan kişi olarak :) ben

Saçlarım kulağım hizasında yani çok kısa saçımın hemen uzamasını istiyorum.ben 18 yaş altıyım ve bu kür saçlarıma zarar vermez değilmi?

Yok merak etme saça zararı yok.Bazıları döküyor dedi ama ben dökülme yaşamadım.Bende de 8.kürümü bugün yaptım ama ne yazıkki uzama olmadı.İnşallah iki haftalık aramda yani şu iki haftada uzama olur .s Sende umarım çok fayda görürsün

8 haftadır düzenli yapıyorum saçı parlatıyo ve çok güzel yapıyor.Ama ne yazıkki 8 haftadır bende hiçbir uzama olmadı.bu iki haftalık araya bugn girdim.Olur mu sizce.Var mı hiç benm durumumda olan

bizzat yaptım uyguladım bu formülü sinameki otu, bemiks ampul ve tatlı badem yağı saçı uzatmada ve güçlendirme canlandırmada ayrıca saç rengini bile parlak yapmada birebir deneyen pişman olmaz ben olmadım sağol japongülü

Ben de kürü yaptım , hatta bir deftere not etmişim tarifi zamanında , yanına da JG ( Japon gülü ) yazmışım , blogumda fotoğraflı sonuçlara yer verirken isim olarak bahsettim ama herhangi bir linkinize ulaşamamıştım o yüzden yazmadım, tesadüfen bulunca yazzayım diye üye oldum siteye. Tarif için teşekkürler.
mehtapvekitap blog adım.

bende bu kürü geçtiğimiz senelerde yapıyodum ama düzensiz olarak.doğal olarakta bi faydasını görememiştim tabi.geçtiğimiz yaz saçımı kısa bob olarak kestirdim baya öle bi kullandım.şimdi bu küre tekrar başladım ama bi söz verdim kendime düzenli olarak yapıyorum.yarın 6. kürümü yapıcam ve gözle görülür birk fark var.çok tşk ederim japongülü.formda dolanırken görünce yazayım dedim.denemeyenler kesinlikle denesinler bence...

Bu tarifi ilk defa senin sayende görmüştüm. Hemen uygulamaya geçtim. Geçen sene uyguladım ve gerçekten senelerdir uzamayan saçları uzamaya başladı ve su an belime geldi sayılır. Bi kaç nedenden dolayı uygulamayı bırakmıştım bırakınca saçlarımın uzaması yine yavaşladı sanki aylardır aynı yerinde seyrediyor. Dedim en iyisi yeniden başlayım istedigim boya gelene kadar bırakmayım. Bugün 3.kürümü uyguladım. Haftada bir kez yapıyorum. Yeniden uzamaya başlasın saçlar... :)

formülümü ilk yayınladığımda bu kadar tutacağını tahmin etmiyordum doğrusu ama etkisinden kesinlikle emindim sizden bu konudaki istek memnuniyet ve sorularınızı bekliyorum
Öncelikle daha öncede saçını bu kürle uzatmış biri olarak teşekkürler. :)

Bunun içine saç uçlarını onarması için jojoba yağı koyabilir miyiz?
Kaç saat bekletilmeli? ( ben kuruyana kadar 3-4 saat bekletiyorum)
Saç uçlarına sürülmeli mi?
8 tekrar mı yapmalıyız?

bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim haftada iki üç kez yapabilirsiniz
bişey sorucam kure başka yaglar kata bilirmiyiz?

k
formülümü ilk yayınladığımda bu kadar tutacağını tahmin etmiyordum doğrusu ama etkisinden kesinlikle emindim sizden bu konudaki istek memnuniyet ve
sorularınızı bekliyorum
bir kere denemiştim ama çok hiss etmedim uzadigini. yani bir iki cm anca uzadu. 10 cm mumkunmu ki

merhababen burada yeniyim de kizlar ya burdaki paylaş

merhaba kizlar.ben yeniyim de lutfen yardimci olurmusunuz. daha dogru duzgun mesaj yazmakda zorlaniyom))) şimdi burda mevzu koyulmuş ben mesela bu mevzuya ait resime nerden bakicam? bide mesaj yazinca birine harfler onun mesajina karişiyor düzenli nasi yazicam?

Hoşgeldin cNim konuyu acan resim yuklediyse sayfalarda gezjn resimleri bulursun zaten eger karsi tarafa bildirim.gitsin istiyosan alinti alarak cevap yazman lazim ayrica alinti ekle diyip yanindaki cevap yazatikla cevap yazılan alanda cevap yazdigin kisinin konusmasi kopyalaniyo en sondaki koseli parantezin disinda olacK sekilde icine girmeden cevabını yaz yoksa parantezin icine yazarsan karışır ayyu benimdekafam karisti :)

ahahah lan yılların kozmik bakım sinameki kürü ( namı diğer aycangül ) ün sinameki kürü bu arkadaşa mı aitmiş akşam akşam iyi güldüm ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…