bakın arkadaşlar biraz gerçekçi olun turp kürüde sinamekikürüde yanık yada kötü saçları döküyo ki bu baştada söyleniyo ben 8 turturp kürü yapmıştım ama saçım yanıktı çok döküldü geçen yaz ama şimdi kırıklarımı yanıklarıımı aldırdım hem sinameki hem turp yapıyorum banamısın demiyo tek 1 tel bile gelmio saçınızın bakımlı olması lasım bunları yaparken ne dio kürün başında ölü saçları dökerr
kızlar geçen ay saçlarım yanın formda ki önerilerle bu kürü yaptım ve 5. uygulamamdı dün saçlarım son 3 kürdür inanılmaz dökülüyordu aldırış etmedim dün akşam saçımın yandığı zamandan 5 kat fazla dökülünce bende kayışlar koptu zaten bozuk moralim 5 katı bozuldu saçı açıcıdan yananlar bu küre asla ama ASLA bulaşmayın!
Arkadaşlar bede bu küre başladım ve 5. kürüm saçlarıım platin sarı ilk başlarda aldırış etmedim ama bu hafta bildiğiniz saçlarım kökünden dökülüyor,psikolojim yerlerde,evet her kür herkese iyi gelmez ama bu yaşıma kadar ilkkez böyle bilşeyle karşılaştım ve küre veda ettim bakalım dökülmemde azalma olacak mı...Herkes dikkatli kullansın derim ben
benimde saçlarım açıcıdan yanmıştı
bu kürle saçlarımı hem uzatıyorum hemde eski sağlıklarına kavuştular
kesin bir yargıya varamayız demek ki sinameki hiç bir işe yaramıyor diye
herkesin bünye farklı sonuçta
Kizlar boyali saca uygulamayin sinameki kürü dogal saca daha az zarar veriyor. Boyaliyken hele acilmissa saclar bu sefer kiriklariniz icin care ararsiniz. Biz grup kurmustuk bir baslikta var hatta temmuza kadar uzatmak isteyen bir arkadasla hepberaber uyguladik foto koyduk ben sonuna kadar da gittim ama sonra saci toparlayana kadar 1 yil gecti ustunden. Sımdı hıcbır kure bulasmıyorum kendım dogal yagları kullanıyorum.
Benim de acik renkti saclarim sonra kendi rengime donmek icin koyulastirip bu kure baslamistim cok iyi gidiyor derken kur bitmeye yakin saclarimin cok kurudugunu farkettim yine de sonuna kadar gittim. Bir kere sac alisiyor hep istiyor bir yil da dokulmeye care aradim sac uclarimdan aldira aldira uzattiklarim da gitti mi bir guzel. Sac diplerimde terledikce tuhaf bir koku olusuyordu bemiks degil boyle yaglanir ya sac o koku. Yani kur bitti derdi bir yilimi aldi
sinameki cidden mahvediyor saçı. tamam hızlı uzuyor ama uzarken uçları berbat oluyor. bir ay önce kestirdim şimdi yeniden kestirmem gerek :18:
çok çok çok fazla dökülüyor
Bende dökülme olmadı ama ciddi kuruttu uçları.ben de omuzlarıma kadar kısalttırayım diye düşünüyorum. Sinamekiyi de denemicem bir daha.
ben de uygulamayacağım. uzayan saçı da kestireceğim mecburen tarak girmiyor
Ben de kendimi tek sanmistim benim saclarim da cok cekti gercekten daha da bulasmam kime yariyorsa yarasin sacim hala duzlestirince ya da fon cekince igrenc kokuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?