Doğal Saç Bakım Kürleri Sinameki gerceği!i

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
kötü sansız saçların gittigi gerçegi! beni pek inandırmadı.bu nası bişi ki cansız saçları dökecek.şuan saçlarımda var bu kür kötüledigimden degil sadece anlam veremedigmden söylüorm bunuda. herkese cok ii gelcek die bişi yok banada cok iyi gelmşti şmdi yeniden başladım yapmaya..

Sinameki kürü benim çok işime yaradı. Ama ben gürleştirmek için uğraşmıyordum, uzatmaya çalışıyordum. Gayet uzadı. İkinci kürden sonra da dökülmelerim normale döndü. Ya kullanımda bir hata yaptın ya da yanmış saçlara iyi gelmiyor dediğin gibi. Uzatmak yerine onarıcı kürlere başlaman senin için daha iyi olurdu canım.

peki ne kadar sürede ne kadar uzatıyor ikiside ? yani turp ve sinemaki ?

Arkadaşlar bede bu küre başladım ve 5. kürüm saçlarıım platin sarı ilk başlarda aldırış etmedim ama bu hafta bildiğiniz saçlarım kökünden dökülüyor,psikolojim yerlerde,evet her kür herkese iyi gelmez ama bu yaşıma kadar ilkkez böyle bilşeyle karşılaştım ve küre veda ettim bakalım dökülmemde azalma olacak mı...Herkes dikkatli kullansın derim ben

Benim saçlarım da röfleli.2.kürümü uyguladım.maşallah dökülme olmadı. İnşallah olmaz.tırsıyorum valla ://

ya canım benım saclarım cok ınce tellı ve seyrek bu kuru uyguluyorum 29 agustosta basladım her hafta 1 kere yaptım ama hiçbir sonuc göremiyorum moralim cok bozuk,herkesin senin saçların niye böyle demesinden bıktım

Kizlar boyali saca uygulamayin sinameki kürü dogal saca daha az zarar veriyor. Boyaliyken hele acilmissa saclar bu sefer kiriklariniz icin care ararsiniz. Biz grup kurmustuk bir baslikta var hatta temmuza kadar uzatmak isteyen bir arkadasla hepberaber uyguladik foto koyduk ben sonuna kadar da gittim ama sonra saci toparlayana kadar 1 yil gecti ustunden. Sımdı hıcbır kure bulasmıyorum kendım dogal yagları kullanıyorum.

Ben de röfleli saçıma uyguladım.rengi baya kötuleşti.bir kür uyguladım.bıraktım.uzatti biraz.belki de saç normal hızında uzadı. ://

Benim de acik renkti saclarim sonra kendi rengime donmek icin koyulastirip bu kure baslamistim cok iyi gidiyor derken kur bitmeye yakin saclarimin cok kurudugunu farkettim yine de sonuna kadar gittim. Bir kere sac alisiyor hep istiyor bir yil da dokulmeye care aradim sac uclarimdan aldira aldira uzattiklarim da gitti mi bir guzel. Sac diplerimde terledikce tuhaf bir koku olusuyordu bemiks degil boyle yaglanir ya sac o koku. Yani kur bitti derdi bir yilimi aldi

Ayy inanmıyorummmmm!!!!! Benimkini de kuruttu.kestirmeyi düşünüyorum ben de.tülerik duruyor altları.sinir oluyorum. Güya uzatıyorum.aynı sorunu ben de yaşıyorum ((

sinameki cidden mahvediyor saçı. tamam hızlı uzuyor ama uzarken uçları berbat oluyor. bir ay önce kestirdim şimdi yeniden kestirmem gerek :18:

çok çok çok fazla dökülüyor

sinameki cidden mahvediyor saçı. tamam hızlı uzuyor ama uzarken uçları berbat oluyor. bir ay önce kestirdim şimdi yeniden kestirmem gerek :18:

çok çok çok fazla dökülüyor

Bende dökülme olmadı ama ciddi kuruttu uçları.ben de omuzlarıma kadar kısalttırayım diye düşünüyorum. Sinamekiyi de denemicem bir daha.

Bende dökülme olmadı ama ciddi kuruttu uçları.ben de omuzlarıma kadar kısalttırayım diye düşünüyorum. Sinamekiyi de denemicem bir daha.

ben de uygulamayacağım. uzayan saçı da kestireceğim mecburen tarak girmiyor

ben de uygulamayacağım. uzayan saçı da kestireceğim mecburen tarak girmiyor

Tarak girmeyecek kadar değil benimki.şampuanima kattiklarimdan olmali.yalniz bu karışım şampuanım bitti.ben de mecitefendinin sarımsaklı şampuaninı aldım. İçine hiçbir şey atmadan denemek istedim. Çok beğendim.ama ben yine bir şeyler eklicem içine.

Ben de kendimi tek sanmistim benim saclarim da cok cekti gercekten daha da bulasmam kime yariyorsa yarasin sacim hala duzlestirince ya da fon cekince igrenc kokuyo

yaklaşık altı ay sinameki kürü kullandım. saçlarım çok sağlıklı bir şekilde kısa sürede belime kadar uzadı. insanlar yolda çevirip saçlarımın nasıl bu kadar bakımlı olduğunu soruyorlardı. yazın ara verip şimdi yeniden başladım. hatta ilk 8 hafta bitti. ilk başladığım üç hafta adaptasyondan ötürü hafif dökülmeler oluyor ama ardından saç dökülmem azalıyor.
size tavsiyem kızlar;
kürü doğru uyguladığınızdan emin olun.
saçınızda boya olmasın.
düzleştirici, fön, maşa bunları kullanmayın.
doğal yöntem uyguluyorsanız arındırırken de devam edin yani şampuanınız kimyasal değil bitkisel olsun.
hala dökülüyorsa dermatolojiye gidin. saç dökülmeniz demir eksikliğinden ya da aldığınız almadığınız besinlerden kaynaklanıyor olabilir.
son tavsiyem;
binlerce insanın uygulayıp gayet memnun kaldığı bu uygulamayı başlık açıp kötülemeyin, bi çok insan faydalanıyor ve olumlu sonuç alıyorsa bu iyi bişeydir. şahsınıza lafım yok ama eleştirirken yeterli bilgi sahibi olun.

Ben 3. Uygulamayi yaptım benim var olan dokulmemide kepek sorunumu da cozdu:-D kotu demek yanlis herkesin cilt yapisi sac yapisi farklii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…