Saç Uzatma Yöntemleri Sinamekiye devam :)

2 haftadır yapamadım kürü yaa uf
Yarın yapıcam ama oh evde rahat kimsecikler yokken yapıcam

Canım çok teşekkür ederim bilgilendirme için :)

aktarınız nasıl bir koür hazırlamanızı önerdi?

cdlzwmprlla avatardaki sen misin sensen ikisininde saçlar uzun Şu an ki boyutlar mı bunlar:26:

sinameki kürünü nasıl hazırlıyorsunuz.benimde hamilelikten sonra saçlarım çok dökülüyor eski canlılığını yitirdi.yardımcı olursanız sevinirim

sinameki kürünü nasıl hazırlıyorsunuz.benimde hamilelikten sonra saçlarım çok dökülüyor eski canlılığını yitirdi.yardımcı olursanız sevinirim

Bir çay bardağı suyun içine bir tutam sinemaki otu atıyorsunuz o kaynıyor daha sonra yaprakları süzüyorsunuz kalan suyun içine iki çay kasıgı tatlı badem yağı bi tane de bemix ya da bephanten ampul kokuyo karıstırıp saca uyguluyorsunuz ben bugün ilk kez baska yağlarda koydum içine memoli gibi oturuyorum şimdi

Kızlar ben 8 kürü tamamlamıştım ara verilmesi gerektiği için ara verdim, ara verdiğim ilk haftanın sonundayım ve banyoda saçlarım tutam tutam elime geliyor, sizde de saç dökülmesi arttı mı ara verince? Yoksa başka bir sebebi mi var bu dökülmenin? Eğer ara verince dökülmesi normal değilse doktora gitmeyi düşünüyorum. Acilen cevap yazarsanız sevinirim kızlar.

bende de öyle olmustu saç alıstıgı ıcın bakım istiyor zaten ara vermemızın sebebide bu saçlarımız alışmasın ve dökülmesin. istersen doktora git canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…