- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 839
- 173
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
Canım 8.kürden sonra 2 hafta ara verip 9.yu sonra tekrar 2 hafta ara verip 10.yu uygulayip bitiricem ben 1. turu. Japongülü böyle yazmıştı. Sonra 4 5 hafta ara verip 2.tur başlıyo. Ama 8 kürden sonra 2 hafta ara verip tekrar 8 kür uygulayan da var.:44: Yani nası istiyosan öyle yap
2 haftadır yapamadım kürü yaa uf
Yarın yapıcam ama oh evde rahat kimsecikler yokken yapıcam
başlayalım başlayalım bende yapmadım bugün başlıcam
Merhaba kızlar bende varım saç uzatmak için çabalıyorum bayadır ,şuan koltuk altlarımın biraz altında
merhabaa.saçlarımın kırıklarını aldırmaya gitmiştim kadın resmen küt kesti bende uzatmak için hemen aktara gittim. sinamekiyi burada öğrendim. hatta aktarcıyada sordum oda söyledi tarifini vermişti. sinamekinin saçlarıma faydalı olduguna inanıyorum çünkü denedim ve hemen hızlı uzattı. badem yağım bitmişti almaya üşendim öyle 2 3 ay kullanmadım bende. bunun yanında el kremlerini saçlarımın uçlarına sürüyorum. elseveden saç dökülmemesi için bir sprey var onu kullanıyorum daha çok güzel kokuyor diye kullanıyorum. şimdi mayıs ayına kadar devam edicem. artık düzleştirici falan hiç kullanmıcam. en azından istediğim boya gelene kadar saçlarım bi karış uzasa yeter bana o zaman belime gelir :) benim saçlarım zor uzayan tiplerden saç uzatmak isteyenlere sinamekiyi öneririm. benimle birlikte saç uzatmak isteyenlere açığım :) umarım hepimiz istediğimiz saçlara kavuşuruz.
cdlzwmprlla avatardaki sen misin sensen ikisininde saçlar uzunŞu an ki boyutlar mı bunlar:26:
canımm sarışınlı olan ablam. diğeri benim. evet uzun ama istediğim boyutta değil saçlarım
Hepimizin birer rapunzel olması dileğiyle o zaman canım
takvim yaprağına 1. kür diye not alıcam zaten
saçlarımı ölçtüm uzunluğunu da not aldım
sabah kalkınca kaynattım soğumaya bıraktım bir buçuk saat sonra süzüp içine badem yağıyla bemiks kırdım 1 saat beklettim
uzamada ne olur bilmiyorum aslında hacim katmasını çok istiyorum
hepimize kolay gelsin
sinameki kürünü nasıl hazırlıyorsunuz.benimde hamilelikten sonra saçlarım çok dökülüyor eski canlılığını yitirdi.yardımcı olursanız sevinirim
Kızlar ben 8 kürü tamamlamıştım ara verilmesi gerektiği için ara verdim, ara verdiğim ilk haftanın sonundayım ve banyoda saçlarım tutam tutam elime geliyor, sizde de saç dökülmesi arttı mı ara verince? Yoksa başka bir sebebi mi var bu dökülmenin? Eğer ara verince dökülmesi normal değilse doktora gitmeyi düşünüyorum. Acilen cevap yazarsanız sevinirim kızlar.
bende de öyle olmustu saç alıstıgı ıcın bakım istiyor zaten ara vermemızın sebebide bu saçlarımız alışmasın ve dökülmesin. istersen doktora git canım.
Oh iyi bari bir tek bende oldu diye panik olmuştum. Normal bir süreçse sorun da kalmadı o zaman ^_^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?