Sınav ünite dağılımları

Cikolatta24

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
167
10
318
Çanakkale
kızlar merhaba..
bikaç sorumolacak kamu 2. sınıftayım afla dndüm ders kitabımın 2 sini bugn alabildimdiğerleri için beklemedeyim.anlamadığım bişeyvar kitaplarda 6 şar ünite var ve bizler ocak ve şubat aylarında 2 sınava giricez bu ünitelerin dağılımı nasıl olcak yarı yarıyamı ? yani hazirandaki sınav için ayrı kitaplar verilecek die düşündüm ben büro çok yogun oldugundan bilgi alamadım acaba bu ocak ve şubattaki ünite dağılımlaryla alakalı yardımcı olur musunuz

http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf

çok teşekkürler...sınav hakkında sorunum kalmadı birde ders silme ekleme konusunda yardımcı olur musunuz 2. sınıf kamuda okuyan altta 2 dersi olan kişinin 6 dersi varken benm aynı durumda neden 8 dersim var ve ben neden ekle sil yapamıyorum? afla dönüş yaptığım için mi acaba

afla dönüş yaptığın için olabilir aöf bürosuyla görüş bence

kızlar e ogrenmedekı konu dagılımlarında A.S D.S yazıyo ne anlama gelıyo bılenınız varmı ya kafayı yıcem derslerde degısmıs nette olan 2. sınıf derslerı baska dokuman da sorumlu oldgum dersler baska bırı cvp versın lutfennn

kızlar e ogrenmedekı konu dagılımlarında A.S D.S yazıyo ne anlama gelıyo bılenınız varmı ya kafayı yıcem derslerde degısmıs nette olan 2. sınıf derslerı baska dokuman da sorumlu oldgum dersler baska bırı cvp versın lutfennn

A.S ara sinav, D.S donem sonu sinavi demek. Artik dersler senelik degil donemlik olarak aliniyor. Ara sinav ocakta, donem sonu sinavi subatta olacak.

Son düzenleme:
A.S ara sinav, D.S donem sonu sinavi demek. Artik dersler senelik degil donemlik olarak aliniyor. Ara sinav ocakta, donem sonu sinavi subatta olacak.

Sorumu cevapladıgın ıcın tesekkur ederım canım ...
Pekı kıtapları da parca parca mı verecekler ?

canım bende onu merk etmiştim öyle verilcekmiş yani şimdi verdikleri kitapların yarısı ocak sınavında tamamı şubat sınavında sorulcak snra sanırım kayt yeileme yapılıp tekrar sorumlu olcağımız kitaplar verilcek.yanlışsam düzeltin kızlar

Ben de oyle biliyorum, gerci benim kitaplarim daha buroya gelmemis, o yuzden icerikleri nasil bilmiyorum. Simdilik internetteki e-kitaplardan calisiyorum.

Rica ederim canim...Bir onceki mesajinda da derslerle netteki kitaplar birbirini tutmuyor demissin, sanirim netteki kitaplarda bir guncelleme yapacaklardir. Sana atadiklari derslerin e-kitaplarini koymalari lazim. Ben henuz birinci sinifim, ama bu sene sistem degistigi icin herkes ne yapacagini sasirmis durumda. Sansliyim ki netten bana atadiklari derslerle yine netteki kitaplar birbirini tutuyor gibi gozukuyor, yukarida da dedigim gibi henuz kitaplarim buroya gelmedigi icin alamadim ama bir yerden baslamak lazim calismaya yoksa yetismeyecek. Yardimci kitaplar da yokmus bu sene, isimiz zor...

Son düzenleme:
ya kızlar e-öğrenme den çalşmaya başlayan var mı yoksa 15 kasım ı mı bekliyecez aktif olması için? daha önce bunu hiç kullanmadım özel bi yere kayıt olmam gerekiyor mu.çünkü tc numaramla şifre oluştur dediğimde tc numaranız kayıtlı değildir dio neden olabilir

Ben de oturum acamiyorum canim, ayni hatayi bana da veriyor. Ama bilmiyorum bir yere kayit olmak gerekiyor mu. Ben sayfadaki fakulte kismindan bolumu bulup oradaki kitaplardan calisiyorum. Yine aradim buroyu, ne zaman gelecek bilmiyoruz dediler kitaplar icin. Ne yapacagimi sasirdim, normalde altini cizerek ve ozet cikararak calismaya aliskin oldugum icin cok zorlaniyorum...

sonra kızınca muhalefet oluyoruz biz harçlar kalktığı halde bizden kitaplar için ücret alıyolar ama ortada kitap yok kimşn ne hakkı var ki benim çalışmamı engellemeye?
ayrıca e-öğrenmedeki sorun ilk kayıtları olan veya afla dönenler içinmiş 15 inden sonra aktif hale gelir diolar ama gelmezse napıcaz nasıl çalışcaz hiçbir fikrim yok yardımcı kitaplarda yok artıık

canım o sayfanın linkini atar mısın bana ben bulamadım.ders çalıştığın yeri

HARÇ falan kaldırılmamış,yine aynı parayı ödüyoruz
öncedende ödeyıp yıne kıtabımızı alıyoduk ne farki varki
2 gun önce kıtap almaya gıttım kuyruğun ucunu göremedım resmen,1 saat bekledım
tam bır rezillik
5 ders aldım bu döneme 2 kıtao eksık verdıler
hadiiii bidaha izin al işyerınden bıdaha git ki varmı yokmu bellı değil kıtap
insanın burnundan getırıyolar yanı
daha ıyı olacağına daha kötü oluyo

sana yine iyi 5 kitap vermişler bana 2 kitap verdiler 15 kasımda ara gelirse alırsın dediler gelirse derken dedim yani işte gelirse dedi dalga geçiyolar resmn insanla ya 2 yıl sonra bi aklım başıma geldi okuym dedim ondada kitap vermiyolar :) napcam bilmiyorum ya

bana da o gün bı 15 kasım dıyolar bı 20 kasım
sanırım yığılma olmasın dıye
aynen resmen dalga gecıyolar
bu benım 3. senem ama şimdıye kadar tıkır tıkır işliyodu sistem
sıra beklemıyodum,kıtap beklemıyodum
sınav tarihleri makuldu
çalışan gecıyodu,çalışamayan sene uzatıyodu bu kadar
kötu oldu sanırım öğrenci sayısını azaltmak için
bıde harç yok dıyolar,gecen senenın parasını ödedim????

bunlar hep göz boyma.sor dışardan birine harçları kaldırdı Allah rağzı olsun der ama açıköğretim hala 205 tl alıyo.bundan çok büyük bi kesimin haberi yok.evet bendee daha önceki senelerde sorun yaşamamıştm bu sene noldu böyle anlamadım.2.sınıfa yada 3 e geçicekler bellidir zaten ona göre sayıya göre sayım neden yapmıyolar anlamıyorum.ama birde değişen sistem var tabi kanımca kitapları 2 ye bölme fkri harçlar kaldırıldı açıklaması yapıldıktan sonra oldu çünkü eski sistem olsaydı 2.kez para alamıyacaklardı kitapları ikiye böldüler ki şimdi çatır çatır alcaklar bizden o parayı.
ee tarih olarak bakarsakda bu açıkmala kayıt tarihinden biraz önce yapıldı dolayısıyla kitaplar basıma yetişmedi olanda biz öğrencilere oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…