- Konu Sahibi Cikolatta24
-
kızlar merhaba..
bikaç sorumolacak kamu 2. sınıftayım afla dndüm ders kitabımın 2 sini bugn alabildimdiğerleri için beklemedeyim.anlamadığım bişeyvar kitaplarda 6 şar ünite var ve bizler ocak ve şubat aylarında 2 sınava giricez bu ünitelerin dağılımı nasıl olcak yarı yarıyamı ? yani hazirandaki sınav için ayrı kitaplar verilecek die düşündüm ben büro çok yogun oldugundan bilgi alamadım acaba bu ocak ve şubattaki ünite dağılımlaryla alakalı yardımcı olur musunuz[/QUOburadan bakabilirsin
çok teşekkürler...sınav hakkında sorunum kalmadı birde ders silme ekleme konusunda yardımcı olur musunuz 2. sınıf kamuda okuyan altta 2 dersi olan kişinin 6 dersi varken benm aynı durumda neden 8 dersim var ve ben neden ekle sil yapamıyorum? afla dönüş yaptığım için mi acaba
A.S ara sinav, D.S donem sonu sinavi demek. Artik dersler senelik degil donemlik olarak aliniyor. Ara sinav ocakta, donem sonu sinavi subatta olacak.
Sorumu cevapladıgın ıcın tesekkur ederım canım ...
Pekı kıtapları da parca parca mı verecekler ?
canım bende onu merk etmiştim öyle verilcekmiş yani şimdi verdikleri kitapların yarısı ocak sınavında tamamı şubat sınavında sorulcak snra sanırım kayt yeileme yapılıp tekrar sorumlu olcağımız kitaplar verilcek.yanlışsam düzeltin kızlar
Sorumu cevapladıgın ıcın tesekkur ederım canım ...
Pekı kıtapları da parca parca mı verecekler ?
ya kızlar e-öğrenme den çalşmaya başlayan var mı yoksa 15 kasım ı mı bekliyecez aktif olması için? daha önce bunu hiç kullanmadım özel bi yere kayıt olmam gerekiyor mu.çünkü tc numaramla şifre oluştur dediğimde tc numaranız kayıtlı değildir dio neden olabilir
Ben de oturum acamiyorum canim, ayni hatayi bana da veriyor. Ama bilmiyorum bir yere kayit olmak gerekiyor mu. Ben sayfadaki fakulte kismindan bolumu bulup oradaki kitaplardan calisiyorum. Yine aradim buroyu, ne zaman gelecek bilmiyoruz dediler kitaplar icin. Ne yapacagimi sasirdim, normalde altini cizerek ve ozet cikararak calismaya aliskin oldugum icin cok zorlaniyorum...
sonra kızınca muhalefet oluyoruz biz harçlar kalktığı halde bizden kitaplar için ücret alıyolar ama ortada kitap yok kimşn ne hakkı var ki benim çalışmamı engellemeye?
ayrıca e-öğrenmedeki sorun ilk kayıtları olan veya afla dönenler içinmiş 15 inden sonra aktif hale gelir diolar ama gelmezse napıcaz nasıl çalışcaz hiçbir fikrim yok yardımcı kitaplarda yok artıık
HARÇ falan kaldırılmamış,yine aynı parayı ödüyoruz
öncedende ödeyıp yıne kıtabımızı alıyoduk ne farki varki
2 gun önce kıtap almaya gıttım kuyruğun ucunu göremedım resmen,1 saat bekledım
tam bır rezillik
5 ders aldım bu döneme 2 kıtao eksık verdıler
hadiiii bidaha izin al işyerınden bıdaha git ki varmı yokmu bellı değil kıtap
insanın burnundan getırıyolar yanı
daha ıyı olacağına daha kötü oluyo
bana da o gün bı 15 kasım dıyolar bı 20 kasım
sanırım yığılma olmasın dıye
aynen resmen dalga gecıyolar
bu benım 3. senem ama şimdıye kadar tıkır tıkır işliyodu sistem
sıra beklemıyodum,kıtap beklemıyodum
sınav tarihleri makuldu
çalışan gecıyodu,çalışamayan sene uzatıyodu bu kadar
kötu oldu sanırım öğrenci sayısını azaltmak için
bıde harç yok dıyolar,gecen senenın parasını ödedim????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?