Sınav ve bebek

Carinanebulasi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
1.715
5.248
158
31
Merhaba hanımlar. Kararsız kaldığım için size sormak istedim. Bu hafta sonu sınavım var iki tane. Bebeğim de var üç aylık daha. Sınava girmem için bir saatlik yol ile Ile gitmem. Bebeği bir tek eşime bırakabilirim yanımızda başka kimse yok. Eşimde hiç uzun süre bebekle kalmadı. Ben sabah 7 akşamüstü de en erken 6 gibi gelebilirim. Bunun sütü maması gazı uyutmasi var. Bilmiyorum altından kalkabilir mi. Sınava girmesem mi diyorum. çalışamadım da bu sene ama birkaç senedir girdiğim için az çok biliyorum bir şeyler. Kararsız kaldım. Bebeği götürme gibi bir şansımız yok araba yok. Rezil olur Hava da çok sıcak. Bebeği bırakıp sınava gireyim mi yoksa gitmeyeyim mi?

Eşimde hiç uzun süre bebekle kalmadı.
Fırsat işte :) Emiyorsa sütünüzü sağın. Ten kokunuzun sindiği bir şal da bırakın bebeğinizin yanına, güvende hissetmesi için ve sınava gidin. Başarılar!

Fırsat işte :) Emiyorsa sütünüzü sağın. Ten kokunuzun sindiği bir şal da bırakın bebeğinizin yanına, güvende hissetmesi için ve sınava gidin. Başarılar!
Sürü satacak kadar çıkıyor sagsam yetmez. Çalışmadım da çok kararsız kaldım. Git diyor kendide bir yandan korktuğunu da hissediyorum 😃

Bebek rahatsız olur mu aç kalır mı diye düşünüyorum. Bütün gün mama verse rahatsız olabilir

Süt sağ yarın ve Cumartesi sunan günü onu versin

Zaten o kadar saat sütle sen de duramazsın arada sağman lazım

Maddi olarak sıkıntı değilse onlar da gelip otelde vs kalsa öğle arasında emzirirsiniz aklınız da kalmaz

Başarılar

Bebek rahatsız olur mu aç kalır mı diye düşünüyorum. Bütün gün mama verse rahatsız olabilir
Birşey olmaz .. aç kalmaz korkmayn mama 3 saat tutuyor zaten. Sütte sağıp bırakın.. Rahatsz olmaz mamadan bazen sütüm yetmyordu mecbur neredeyze hep mama verirdim. Prematüre olduğu halde.. Çocuk sadece senn değil bütün sorumluluğunu sen alma az babası da alsn yeri geldiğinde.

Öğretmenlik için gireceksiniz muhtemelen ama bölümünüz yüksek puan isteyen bi bölümse çalışmadığınız için sınava girmeye gerek var mı?

Süt sağ yarın ve Cumartesi sunan günü onu versin

Zaten o kadar saat sütle sen de duramazsın arada sağman lazım

Maddi olarak sıkıntı değilse onlar da gelip otelde vs kalsa öğle arasında emzirirsiniz aklınız da kalmaz

Başarılar
Otel aklımıza gelmemişti olabilir aslında biz arabanın olmadığına odaklandik sadece tesekkurler

Merhaba hanımlar. Kararsız kaldığım için size sormak istedim. Bu hafta sonu sınavım var iki tane. Bebeğim de var üç aylık daha. Sınava girmem için bir saatlik yol ile Ile gitmem. Bebeği bir tek eşime bırakabilirim yanımızda başka kimse yok. Eşimde hiç uzun süre bebekle kalmadı. Ben sabah 7 akşamüstü de en erken 6 gibi gelebilirim. Bunun sütü maması gazı uyutmasi var. Bilmiyorum altından kalkabilir mi. Sınava girmesem mi diyorum. çalışamadım da bu sene ama birkaç senedir girdiğim için az çok biliyorum bir şeyler. Kararsız kaldım. Bebeği götürme gibi bir şansımız yok araba yok. Rezil olur Hava da çok sıcak. Bebeği bırakıp sınava gireyim mi yoksa gitmeyeyim mi?
çalışıyor olsaydınız mecburen bırakacaktınız zaten hem de hergün.1gun babası rahat ıdare edebılır merak etmeyın.Sınava da gırın bence

Back
X