Sınav ve bebek

Sürü satacak kadar çıkıyor sagsam yetmez. Çalışmadım da çok kararsız kaldım. Git diyor kendide bir yandan korktuğunu da hissediyorum 😃
Sonuçta babası zaten bi şekilde bakması lazım. Şimdiye kadar böyle bir sorumluluk vermemeniz hata olmuş. Girin bence sınavaünkü pandemi dolayısıyla katılmayan insan da çok olacak, fırsat fırsattır.

Sonuçta babası zaten bi şekilde bakması lazım. Şimdiye kadar böyle bir sorumluluk vermemeniz hata olmuş. Girin bence sınavaünkü pandemi dolayısıyla katılmayan insan da çok olacak, fırsat fırsattır.
Şimdiye kadar pek böyle bir durum olmadı. Anca kuaföre gittim onda da kısa süreli kaldım. Gireceğim sınava hayırlısı artık. Ya kötü geçse bile aklımda kalmamış olacak

• Beğen
Reactions: The
Epey de uzun bir sureymis. 3 aylik bebek karni doyarsa gazi yoksa 2-3 saat uyuyabilir ama belli de olmaz. Babasi susturamayabilir

Sadece 1 gün

Ayrıca sınav da bebeğin geleceği için gidiyorsun sonuçta keyfi değil ki

Babası bakmaya alışsın çocuk onun da çocuğu git bence sınava

Ben bir anne değilim çoğu şeyi düşünemeyebilirim, ancak aynı sınava ben de girdim ve artık atanamam, yeni sınava çalışmam lazım dediğim bir dönemde son dk aniden atandım. önemli bir sınav, belki yapamayacaksınız belki hiç düşünmediğiniz halde başarılı olacaksınız, bilemeyiz ki, girip görmeniz lazım. Ama girmezseniz aklınızda kalacak, buna eminiz. Bence bir baba çocuğuna bakabilmeli, belki sınav dışında özel bir sağlık durumunuz olacaktı? Bunun garantisini kimse veremez ki :(

Bahsettiğiniz sınav kpss olduğu için tüm şartları zorlamak gerek. 3 aylık bebek küçük ama çalışıyor olsanız da bırakmak durumunda olduğunuz bir zamanda. Elbet kolay olmayacak eşiniz için ama aklınız bebekte kalmadan gidebilmelisiniz. Olur ya eskaza atanırsınız.

yani babasi bebege bir gun de bakamayacaksa babayim diye dolasmasin ortalikta bence.

Bu bakabilir mi kismina yorumum bu sekilde.

Ama yerinizde olsam otel fikrini dusunurum, sizin icin de rahat olur, sagmak yerine arada gidip emzirirsiniz. Deneyiminiz ve gerekli malzemeleriniz yoksa sagmak da cok kolay olmayabiliyor cunku.

Merhaba hanımlar. Kararsız kaldığım için size sormak istedim. Bu hafta sonu sınavım var iki tane. Bebeğim de var üç aylık daha. Sınava girmem için bir saatlik yol ile Ile gitmem. Bebeği bir tek eşime bırakabilirim yanımızda başka kimse yok. Eşimde hiç uzun süre bebekle kalmadı. Ben sabah 7 akşamüstü de en erken 6 gibi gelebilirim. Bunun sütü maması gazı uyutmasi var. Bilmiyorum altından kalkabilir mi. Sınava girmesem mi diyorum. çalışamadım da bu sene ama birkaç senedir girdiğim için az çok biliyorum bir şeyler. Kararsız kaldım. Bebeği götürme gibi bir şansımız yok araba yok. Rezil olur Hava da çok sıcak. Bebeği bırakıp sınava gireyim mi yoksa gitmeyeyim mi?
Prova yapın eşiniz bebeğe bikac saat baksın mama verisn altını degistirsin. Uyutsun. Çok imkansız gelmedi bana. Gerçi benm oğlum iki aylıkken kuaföre gittim. Bı saate hallederiz dediler. Üç saat kaldım tam. Sagilmis sutum vardı. Neyse eve geldim bakmış süt icirmis uyutmus. Ama o kadar bitkindi ki 😂😂 bana bebeği verdi. Hiç bişey demeden giyindi çıktı. Sigara içmiş dışarda😅😅😅😅😅 sadece üç saat baktı. Bence bakar. Azıcık kiymetimizi anlasınlar. Bazen diyorum nolur arada uyut sallamaktan pertim cikio. Nasil yoruldugumu anlamani istorum diyorum. Ben biliyorum saygi duyuruyorum diyor. Ama sallamiyor. 😂😂 Çünkü sallarsa bı kere hep ona kitlicem biliyor. O yüzden hiç sallamiyor .

Prova yapın eşiniz bebeğe bikac saat baksın mama verisn altını degistirsin. Uyutsun. Çok imkansız gelmedi bana. Gerçi benm oğlum iki aylıkken kuaföre gittim. Bı saate hallederiz dediler. Üç saat kaldım tam. Sagilmis sutum vardı. Neyse eve geldim bakmış süt icirmis uyutmus. Ama o kadar bitkindi ki 😂😂 bana bebeği verdi. Hiç bişey demeden giyindi çıktı. Sigara içmiş dışarda😅😅😅😅😅 sadece üç saat baktı. Bence bakar. Azıcık kiymetimizi anlasınlar. Bazen diyorum nolur arada uyut sallamaktan pertim cikio. Nasil yoruldugumu anlamani istorum diyorum. Ben biliyorum saygi duyuruyorum diyor. Ama sallamiyor. 😂😂 Çünkü sallarsa bı kere hep ona kitlicem biliyor. O yüzden hiç sallamiyor .
Yapması gereken her şeyi biliyor kısa süreliğine bıraktım onu bakmış. Sıkıntı olmamış tabi erkekler Bizim kadar sabırlı değil 😃 fırsat oldu sabri öğrenir o da. Bak dediğimde bakıyor uyutma sıkıntı sadece onu da bir gün idare eder diye düşünüyorum. 😊

Yapması gereken her şeyi biliyor kısa süreliğine bıraktım onu bakmış. Sıkıntı olmamış tabi erkekler Bizim kadar sabırlı değil 😃 fırsat oldu sabri öğrenir o da. Bak dediğimde bakıyor uyutma sıkıntı sadece onu da bir gün idare eder diye düşünüyorum. 😊
Nasıl uyuyor . Bizimki o ara kucakta piş pislayinca yada pusette sallayınca uyurdu. Altı aydan sonra ayakta sallama başladı 🤪 bakar bence.

Araba kiralayın. Hem siz toplu taşımada virüs riski yaşamamış olursunuz hemde babası en azından siz sınavdayken bebek arabasında gezdirir oyalar bir şekilde. Sınavda ara oluyorsa o ara emzirirsiniz. Mama için termosa sıcak su koyun idare eder akşama kadar sizi.

Back
X