Sınav ve bebek

Birşey olmaz .. aç kalmaz korkmayn mama 3 saat tutuyor zaten. Sütte sağıp bırakın.. Rahatsz olmaz mamadan bazen sütüm yetmyordu mecbur neredeyze hep mama verirdim. Prematüre olduğu halde.. Çocuk sadece senn değil bütün sorumluluğunu sen alma az babası da alsn yeri geldiğinde.
Yardımcı oluyor da kendim hiç uzun süre bırakmadım ona bana alıştı. Ondan çekincem

Bence gidin.. süt sağıp birakin sonucta o da babasi illaki oyalar diye düşünüyorum.. calisamadiysaniz bile en kötü girip sansinizi denemis olursunuz. Kpss ise ben de gircem basarilar size de😊

Otel aklımıza gelmemişti olabilir aslında biz arabanın olmadığına odaklandik sadece tesekkurler

Arabada o kadar saat duramazlar küçük zaten

Otel olur hatta cumartesi den gidip gece kalıp sabah sınava da gidebilirsiniz çok erken de kalkmamış olursunuz

Sınav çıkışı da dönersiniz evinize

Yanınıza çarşaf alın ama bebek küçük ne olur ne olmaz

• Beğen
Reactions: The
Bence gidin.. süt sağıp birakin sonucta o da babasi illaki oyalar diye düşünüyorum.. calisamadiysaniz bile en kötü girip sansinizi denemis olursunuz. Kpss ise ben de gircem basarilar size de😊
Evet kpss öğretmenlik. Girsem daha iyi olacak gibi. Aklım kalacak yoksa. Öğretmenlik olmasa bile memurluk denk getirirsem iyi olur. Size de başarılar

sen annesiysen o da babası, bırak baksın bişey olmaz.bilsin yani çocuğuna bakmayı yarın öbür gün allah korusun hastanelik bi işin olsa pat diye, çocuğuna bakıcak paşa paşa, babaları da dahil etmek lazım çocuklar annenin tekelinde değil , ellerini taşın altına koyucaklar :dondurma: :dondurma:

Arabada o kadar saat duramazlar küçük zaten

Otel olur hatta cumartesi den gidip gece kalıp sabah sınava da gidebilirsiniz çok erken de kalkmamış olursunuz

Sınav çıkışı da dönersiniz evinize

Yanınıza çarşaf alın ama bebek küçük ne olur ne olmaz
Bu seçenek daha mantıklı geldi bana. Teşekkürler gidersem önlem alırım

Merhaba hanımlar. Kararsız kaldığım için size sormak istedim. Bu hafta sonu sınavım var iki tane. Bebeğim de var üç aylık daha. Sınava girmem için bir saatlik yol ile Ile gitmem. Bebeği bir tek eşime bırakabilirim yanımızda başka kimse yok. Eşimde hiç uzun süre bebekle kalmadı. Ben sabah 7 akşamüstü de en erken 6 gibi gelebilirim. Bunun sütü maması gazı uyutmasi var. Bilmiyorum altından kalkabilir mi. Sınava girmesem mi diyorum. çalışamadım da bu sene ama birkaç senedir girdiğim için az çok biliyorum bir şeyler. Kararsız kaldım. Bebeği götürme gibi bir şansımız yok araba yok. Rezil olur Hava da çok sıcak. Bebeği bırakıp sınava gireyim mi yoksa gitmeyeyim mi?
Size bişey anlatayım eltim ev taşırken bebeği kayınvalıdeme bıraktı, ben de oradaydım hatta 16 yasında kızı da var, inanın annesi gibi altını temizliyor mamasını verıyor gazını cıkarıyor uyuyor, neyse bebk uyandı kucagıma aldım sevdım bıraz da gezdıreyım dedım evın ıcınde, uykusu gelır gıbı oldu, kolum gıdıklandı bi baktım kolumu emmeye basladı, o kadar tuhaf oldum kı anneyi arıyor emmek istiyor..

Eger bunu yasamamiş olsaydım kesınlıkle sınava gıdın derdım, hem çalısmamısınız basarılı olacgınızı da dusunmuyorsunuz..

sen annesiysen o da babası, bırak baksın bişey olmaz.bilsin yani çocuğuna bakmayı yarın öbür gün allah korusun hastanelik bi işin olsa pat diye, çocuğuna bakıcak paşa paşa, babaları da dahil etmek lazım çocuklar annenin tekelinde değil , ellerini taşın altına koyucaklar :dondurma: :dondurma:
Haklısınız bakmayı bilmesi lazım. Bende yaptım aslında bunu çocuk haliyle bana daha çok alıştı.

Size bişey anlatayım eltim ev taşırken bebeği kayınvalıdeme bıraktı, ben de oradaydım hatta 16 yasında kızı da var, inanın annesi gibi altını temizliyor mamasını verıyor gazını cıkarıyor uyuyor, neyse bebk uyandı kucagıma aldım sevdım bıraz da gezdıreyım dedım evın ıcınde, uykusu gelır gıbı oldu, kolum gıdıklandı bi baktım kolumu emmeye basladı, o kadar tuhaf oldum kı anneyi arıyor emmek istiyor..

Eger bunu yasamamiş olsaydım kesınlıkle sınava gıdın derdım, hem çalısmamısınız basarılı olacgınızı da dusunmuyorsunuz..
İşte anneyi illa ki arıyor her şeyi tam olsa bile. Ama burda bir arkadaş otel fikrini sundu o da mantıklı Aklıma gelmemişti. Galiba öyle yapacağım eşimle konuşayım da.

Back
X