- 4 Kasım 2016
- 250
- 112
- 103
- 37
- Konu Sahibi Kartanesi gibiyim
-
Bende dedim ,5 dk ağlasın nolcak diye yok olurmu diyoAltı saat boyunca aglasa bile bişey olmaz ki ağlamaz o kadar. Önemli bir sınavda girin.
Aynı evde yaşıyoruz, bebeği götürmem imkansız hava çok soğuk, yetişmem için erken gitmem gerekiyor telefondan falan anlamıyorki kv.Kv her gün sizinle ise bir gün bakar ne olacak ki yani çocuk ona alışkındır
Hiç olmadı biraz tv vs açar
Ama bakamam diyene de bırakmak zor
Çocuğu ve Kv yi de sınava götürün sadece sınav süresinde uzak kalırsınız o zaman da bahçede kediye bak kuşa bak ağaca bak deyip idare eder
Telefon vs oyalar
Evet canım devamlı kalıyor, dedim ben gelene kadar klimayı açarsın soba yakmazsın sesini çıkarmadı. Kendi ailem uzakta annem olsa beni göndermek için canını dişine takar gönderirdiEvde kv devamlı mı kalıyor? Var demişsiniz. Bir zahmet sobaya değmesini engellesin, bakıversin siz yokken. Madem sizin için önemli, mutlaka girin sınava.
Baksana oda yorulurum diye korkuyo sanki gece okulda kalacam. Halbuki hiç oyalanmam 8 de çıkarım 9 da orda olurum 10 da sınav 12 de bitiyor arabayı bekliyim falan derken 2 de evde olurum benceKoskoca kadın birkaç saatliğine cocuk avutamıyor mu ya
Benimki hergün kullanıyor halbuki günün 3 4 saati mutfakta geçiyor ozaman gayet güzel oyalıyorAy bir çok kv bizde sanki çocuk büyüttük lafını işine gelince kullanıyor . Sizinki de kullandıysa sizde bu lafa dayanarak bırakabilirsiniz. Kendi oğluna nasıl bakmış neden durmasın çocuk
İlla ki bakar siz yokken birkaç saatliğine, kendi torunu sonuçta.Evet canım devamlı kalıyor, dedim ben gelene kadar klimayı açarsın soba yakmazsın sesini çıkarmadı. Kendi ailem uzakta annem olsa beni göndermek için canını dişine takar gönderirdi
He canım oda zaten dört gözle sınava gitmemi bekliyorSınava gitmelisin bence.Düşüncesizmiş kayınvaliden.Ne yapıp edip seni sınava göndermesi bebegede göZkulak olması gerekir.
Benimki hergün kullanıyor halbuki günün 3 4 saati mutfakta geçiyor ozaman gayet güzel oyalıyor
Benim bebek yabancılİlla ki bakar siz yokken birkaç saatliğine, kendi torunu sonuçta.
Ama asla güvenemiyorsanız, komşuyu falan oturmaya çağırsanız o gün için, kv ile beraber gözkulak olurlar belki.
Öylemi diyosun hiç beceremem biliyomusunAz yağ yak babanesi değil misin biraz bakıver de çıkdışardan Gamsız ol azıcık ; içini belli etme o zaman tıpış tıpış bakar :)
Öylemi diyosun hiç beceremem biliyomusun
Valla yemek bile yapmam hele bi o sınava girmiyim, halbuki çocuk yokken komşulara diyordu ben bakarım falanNe kadar bencilmis kayınvalideniz. Bi şekilde ikna et 1 yaşındaki çocuk hiç mi ayrı kalmıyor sizden işe girseniz ne olacak?
Eğer bi kaç saatliğine bakmadı diye giremezseniz sınava kayınvaliden senden bişey istediğinde yapamam çocuk durmuyor ona bakmam lazım dersiniz. Ayıp yahu.
Evet girmem lazım, benimki kafa götürmüyo diye değil akşama kadar 50 tane programı var tv de onlardan mahrum kalacağı için yanaşmıyor benceValla canım benim teyzemde söylemesi ayıp senin kv gibi çocuk durmuyor ağlıyor der bakmaz ağlama sesini kadının kafası götürmüyor. O yüzden mecbur bırakmak bir anda pat diye yapmak en iyisi :) Ve kesinlikle o sınava gir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?