- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.072
- 198
- Konu Sahibi Kartanesi gibiyim
-
Valla yemek bile yapmam hele bi o sınava girmiyim, halbuki çocuk yokken komşulara diyordu ben bakarım falan
Zaten bende öyle düşünüyorumBence de seni bi kaç saat için idare edemeyecekse sonrasında çocuğu bahane edip hiç iş yapma.
Bakarım derse de sınava giderken bakamadın simdi nasıl bakacaksın dersiniz.
Bir arkadaşım var oda sınava girecek. birde benim bebek yabancılardan kaçıyorYakın bi arkadaşın yok mu
Yok hastalığı falan , altı üstü taş patlasa 6 saat yani nebilim yaa bu psikolojiyle zaten kazanamamda yinede girmeyi çok istiyorumSobayı yakmayın dediğin gibi. Aynı evde yaşıyorsanız mecbur bakacak bir günlüğüne. Aşırı bir hastalığı yoksa tabi.
E zaten canımKv sınava girmenizi istemiyor bence
ee o kadarcik baksın yani sevmeye gelmce seviyolar.bende pazar gunu gircm biri 2 yasinda biri 40 gunluk uyuyamam diye geceden birakcam valla baksın okadarda torunu sonuctaE zaten canım
Sınav 10 da ama benim yetişmem için 8 de çıkmam lazım gece uyandırsammı off nasıl yapıcam ben yaaaSınav kaçta bilgim yok ama uyku saatine denk getirsen. 6 saat uyumaz tabi ama faydası olur ben öyle yapıyorum genelde.
Helal sana, geceden bırakacağına göre bakacak olanlar gönüllüler galiba yoksa bırakamazdın benceee o kadarcik baksın yani sevmeye gelmce seviyolar.bende pazar gunu gircm biri 2 yasinda biri 40 gunluk uyuyamam diye geceden birakcam valla baksın okadarda torunu sonucta
Başka çarem yok gibiBence bebisi biraz uykusuz bırakın siz yokken uyur kalan surede de idare etsin bi zahmet :/
Beni bi rahatlatsa tamam sen git gözün arkada kalmasın dese rahatliycamda nerdeeesonuçta evde tek bırakmıyacaksınız, sınavınıza girmenizi tavsiye ederim.
Beni bi rahatlatsa tamam sen git gözün arkada kalmasın dese rahatliycamda nerdeee
Kocam diyo eger izin alıp fırsat bulursam gelir arabayla gezdiririm idare ederiz oda benim gibi ikilemdeUlan nasıl kaynana bu..
Oda bir evlat yetiştirmiş sonuçta..
Sınav bu senin çocuğunun ve onun çocuğununda istikbali bir yerde...
Gitme demiş ya ay sinir oldum.
Tekme tokat kovulası yeminle.
Kocan nerde o ne diyor?
Kv ye kalsa birlikte 7 24 evlenme programları izleyelim istiyoKocam diyo eger izin alıp fırsat bulursam gelir arabayla gezdiririm idare ederiz oda benim gibi ikilemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?