- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi nisanyagmru
-
Sınavdan önceki gece gidip arkadaşınızda kalın.
Sabah da oradan gidin.
Söylediğiniz halde ısrar ediyorlarsa son çare bu.
Cumartesi onlarla gidin gönülleri olsun, cumartesi akşamı bir arkadaşınızda kalın pazar da sınava oradan gidip sonra da sevgilinizle buluşursunuz.
ablamda kalmaya bile gidemiyorum lakın o gece bide arkadaşımda kalacağımöyle bir durumda dünyanın sonunun gelmiş olması gerekir
Ben kpssye girdigimde 23 yasindaydim. Annem gelmeyi cok istiyordu. Ben de arkadasimla giderim diye plan yapmistim çünkü hiç istemiyordum annemin gelmesini. Zar zor ikna ettim gelmemesi hususunda. Sabah arkadasimla gittik sinava . universitenin girisinde bunun sevgilisi karşıladı. Girecegimiz binalar ayriydi. Onlar kendi binasina gitti ben kendiminkine. Yanimda telefon falan yoktu. Sinav arasinda ve sonrasında arkadasimla nerede ve nasıl bulusacagimizi da konusmamistik. Girdim sinava. 1. Oturum bittiginde sap gibi ortada kalmistim. Millet kardesiyle, arkadasiyla, ailesiyle yahut sevgilisiyle yemek yiyordu. Ben kendimi yapayalnız hissetmistim o an. Hemen birinden telefon bulup annemi aradim. Koştu geldi hemen canim annem. Diyeceğim o ki sinava sizinle gelecek kişiyi iyi seçin yoksa o kucumsedigimiz anne babamizi mumla arariz iste bende olduğu gibi
Nerde yaşıyorsunuz? 25 yaşındasın bu ne tutsaklık Allah aşkına?
Biraz tepki ver, kabuğunu kır artık ömür boyu dört duvar içinde yaşayamazsın
Nerde yaşıyorsunuz? 25 yaşındasın bu ne tutsaklık Allah aşkına?
Biraz tepki ver, kabuğunu kır artık ömür boyu dört duvar içinde yaşayamazsın
Benimde cumartesi pazar sinavim var bayagi da uzun saatleri bende babamla gideceğim ...
neden küçük çocuklar gibi olasiniz ki ne telefon ne anahtar hic bir şey sokmuyorlar içeri Allah korusun bir şey oldu ihtiyaç oldu yetisemediniz her yer trafik oluyor nasil kurtaracaksiniz durumu? Yeni şartlarda tek basina gitmek bence büyük risk..
Ama Ben sinava öylesine giricem asil sevgilimle bulusucam diyorsanız da sinavdan cikip eve gelip sonra yine cikamaz misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?