Sınava hazırlık sürecimde evime misafirliğe gelen kayınvalide ve kayınpeder

Kayınvalideyi ve kayınpederi sevmemek tahammül edememek ne zamandan beri psikolojik bir rahatsızlık oldu. Siz hepiniz bayılıyor musunuz kendi kayınvalide ve kayınpederlerinize? Öyleyse Allah bozmasın ne diyim :)

Kayınvalideyi ve kayınpederi sevmemek tahammül edememek ne zamandan beri psikolojik bir rahatsızlık oldu. Siz hepiniz bayılıyor musunuz kendi kayınvalide ve kayınpederlerinize? Öyleyse Allah bozmasın ne diyim :)
Size en ufak zararları yokken, sadece var olmalarının size sinir krizleri yaşatması rahatsızlık, evet.

sizi türk hekimlerine emanet ediyorum..

millet derdinize tarafsız cevap verince hoşunuza gitmiyor cevap bile vermiyorsunuz ama gerçekten psikolojik sorunlarınız var sizin ayrıca hafiyelik peşinde falan değilim sadece insanlara laf sokmaya çalışan insanlar kendisi çok mu dürüst yoksa bize yalan mı söylüyor diye anlamaya çalışıyorum yoksa sen kimsin banane senin hayatından zaten kazanamayacağı sınava kılıf bulan kendini inandırmış eşine söylediği zaman acaba yer mi diye yoklama yapan birisin ama yemez bak burada da kimse yemedi

Yani insan yazmadan edemiyor böyle konuları görünce, 3 ayınız var ve siz 22 gün için dert yaniyorsunuz, çoçuk unuz olmadığı belli zaten, büyüt adam et sonra elin kızı gelsin oğlumda kalıyorum diye sinir küpü olsun, bana surat yapsın hey Allahım sen iyi insanlar çıkar karşımıza

Senin annen de eşinin kayınvalidesi o sevmek zorunda mıydı anneni de ısrarla o konuya takıldın

Senin annen de melek değil onu bi kabul et,ama ana degil mi,üzülüyor insan,e bu insanlarda eşinin ana babası anneni affetmişken ve dahi esin barışmışken sen onun ailesinin 5 sene önceki altın takmama işine takılıyorsun

Kendimi yerine koyuyorum yeminle kendi annemin benden mal kaçırmaya çalışması tamam imza atacam dediğim halde sürekli evimde huzursuzluk çıkarması bana daha çok koyardı gönül sevdiğine kırılır çünkü

Kaldı ki cidden doktorsan her maaşta kendine bilezik alsan alırsın pratisyenken dahi yaparsın yani bunu, sence de komik durmuyo mu bir doktorun böyle hesaplara girmesi millet size can emanet ediyo yahu

Kazanamamaya bahane ariyosun bak sabah beri burdasın ev sinirini bozuyo burası moral oldu desem hak veren de yok ki

Size en ufak zararları yokken, sadece var olmalarının size sinir krizleri yaşatması rahatsızlık, evet.
Ben evde yalnız kalıp ders çalışmaya alışkın bir insanım. Evin sağından solundan ses gelmesine dayanamıyorum. Yemeğimi yapıyor olabilir ancak sofra kurma kaldırma bulaşıkları toparlama sonrasında kahveyi benim yapmamı istemeleri falan 1 saatimi alıyor. Bu 1 saat de benim için önemli. Benden hiç yoktan bunları yapmamı bekliyorlar mesela. Eşim bazen annesine yardımcı olmak için mutfağa giriyor. Odadan sesini duyuyorum eşime soruyor normalde de bunları sen mi yapıyorsun diye. Yani eşimin bana yardımcı olmasını istemiyor hiç. İçten içe onun bu konuya sinir olduğunu biliyorum ve şu an için yemek yapmamı beklemese bile benden ufak tefek hizmet beklediğini de biliyorum. Bunları düşünmek sinirlendiriyor beni. Mutfakta ben sofra bulaşığını toplarken tam eşimin mutfağa geleceğini anladığı anda beni itip bulaşığa sarılmasını, eşimin yanında olunca bana karşı yapay sevgisini ve ilgisini göstermeye çalışmasını anlatmadım sizlere uzatmamak için. İşte bunları görünce zaten benim sinirim hopluyor ve eskileri de bir bir hatırlayarak sinirimi katlıyorum.
Düğün için yardım etmesi gerekmezdi diyorsunuz. Yardım etmedi de zaten. Ama oğlum olursa adını kayınpederin ismini koymamı isteyen bana bu konuda zorunda olduğumu söyleyen ve kayınpederin ismini koymayacağımı söylediğim için de bana tavır alan bir kayınvalide bu aynı zamanda. Pek de masum değil yani bana göre.

Şu an kaç yaşında olursanız olun,mesleğiniz ne olursa olsun bayram günü ailesinin evinden sizi nankör ve iki yüzlüsun ,benim ailemi haketmiyorsun diyerek ailenizin evine göndermeye çalışan eşle tek sorununuzun "aile meselesi"olduğu yanilgisina düşmeyin.Hakkinizda hayırlısı olsun.

git kedicik dersini çalış.kaynananlardan sonra biz de sebep olmayalım.

Üzgünüm, bunlara rağmen çalışamamak hala sizin probleminiz. Siz çalışırken odaya dalıyor, çalışmanızı sabote ediyor olsa, ya da sabahtan akşama hizmet beklese herkes anlardı. Ama ufak tefek şeyler beklemesi size batıyor çünkü ona karşı kininiz var ve çıtını çıkarmadan bütün gün otursa bile siz yine böyle sinir krizleri geçireceksiniz. Bu anlattıklarınızın sizin sınavınızla en ufak alakası yok. Kaldı ki sevmek zorunda değilsiniz ama kadının kaldığı günü tek tek sayıp onu istemediğinizi belli etmeniz büyük saygısızlıktır ve ne olursa olsun onlar eşinizin ailesi. Yılda bir kez 20 gün görmek en doğal hakları.

Ayrıca o 1 saat sizin için çok önemli olsaydı, onların sizi rahat bıraktıkları onlarca saatte çalışırdınız. Ama siz bunları düşünüp yalnız kaldığınızda da çalışmıyorsunuz zaten, yani genel olarak çalışmıyorsunuz, o 1 saate laf etmeyin

Annem şu an o zamanlar yaptıkları için pişman zaten. Evet kendi annem olduğu için de unutması kolay oluyor yapılanları. Benim bilezik derken amacım maddiyat değil. Bana ve bizim düğünümüze karşı gösterilen özensizlik. Etrafa kendileri düğün yaptılar gibi gösterip herşeyi bizim yapmamız, gelinlik bakmaya birlikte gitmek isteyip orada parasını vermiş gibi gösterip sonrasında eşimin onlara gelinlik parasını geri vermesi falan. Yani gücün yoksa ona göre davran. Düğün öncesi 10 bin lira kredi çekmişler nereye gittiği belli değil yine savurganlık yapıp oraya buraya harcamışlar ve takı alamamışlar. Sonra da düğüne 4-5 gün kala eşime ağlayıp biz takı alamadık diyorlar. Bizim paramızla 2 bilezik aldık gösteriş için yetmemiş kendisine, eşimin takacağı bileziklerden 1 tanesini daha alıp 3 tane bilezik taktı. Eşimle set aldık onu da kendisi takmak istedi hatta. Gücün yoksa millete gösteriş de yapmaya meraklı olmayacaksın arkadaş.

Ya ben gerçekten eğitimli bir insanın böyle şeylerin lafını yaptığını görmek istemiyorum ya
Bunları okumadığım ana dönmek istiyorum
İşsizlik insanın ruhun olan bir şey galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…