- 29 Ağustos 2014
- 5.657
- 18.014
- 448
- 33
- Konu Sahibi kediii1506
-
Doktor olduğunu kendisi mi söyledi.?Profilinde öğretmen olduğunu söylemiş?Bir doktorun "kayınvalidem düğünümde bana para takmadı" diye dert edinmesi
Evet daha önceki mesajlarında 6 yıl önce tıptan mezun olup şimdi tusa hazırlandığını söylemişDoktor olduğunu kendisi mi söyledi.?Profilinde öğretmen olduğunu söylemiş?
Doktor olduğunu kendisi mi söyledi.?Profilinde öğretmen olduğunu söylemiş?
Konu sahibinin tüm konularını okudum ama tıptan mezun olmayı bırak herhangi bir meslek sahibi olduğunu bile algılayamadim.5 senelik evli 28 yaşında bir bayan evlendiğinde ataması bile yokmus,atama olacak diye eşya almadıklarını söylemiş.Annem de annem ,kocam da kocam !!Bu iki kişi birlikte iyi gecinsin dünya yansa umursamayacak kızımız birden ders çalışan ,beyaz yakalı birine mi dönüştü.Profiline öğretmenim diye sallayan konuda da doktorum diye sallar!!tus a hazırlanıyormuş..
millet 1 sene eve kapanıp burnunu dışarı çıkartmıyor. 5/6 aylık çalışma programı ile tam kazanacakken kv kp gelmiş
Konu sahibinin tüm konularını okudum ama tıptan mezun olmayı bırak herhangi bir meslek sahibi olduğunu bile algılayamadim.5 senelik evli 28 yaşında bir bayan evlendiğinde ataması bile yokmus,atama olacak diye eşya almadıklarını söylemiş.Annem de annem ,kocam da kocam !!Bu iki kişi birlikte iyi gecinsin dünya yansa umursamayacak kızımız birden ders çalışan ,beyaz yakalı birine mi dönüştü.Profiline öğretmenim diye sallayan konuda da doktorum diye sallar!!
Her sınavı kazanabilecek üstün zekalı bir arkadaşımız söz konusu . Sıkıntı yok5 senelik evliyse 23 yaşında evlenmiş. 6 sene önce mezun olmuş yani 22.
22-6 =16
Ben sınava çalışmaya başlayalı zaten 5-6 ay oldu. 3 ay daha ciddi şekilde çalışınca da evet yapabilirim. Benim istediğim bölüm de bu çalışmayla kazanılabilecek bir bölüm zaten. Yani tusu kazanmak için illaki 1 sene eve kapanıp çalışmaya gerek yok anlatabiliyor muyum. Herkes kendini ve kaç puan istediğini bilir ve ona göre çalışırtus a hazırlanıyormuş..
millet 1 sene eve kapanıp burnunu dışarı çıkartmıyor. 5/6 aylık çalışma programı ile tam kazanacakken kv kp gelmiş
Arkadaşım tebrik ederim çözmüşsün olayı bravo. Evlendiğimde 1 yıldır çalışıyordum zaten atama diye kastettiğim o ilden başka ile atanmaktı. Herkes için ailesiyle eşinin arasının iyi olması önemlidir, herkes için annem de annem kocam da kocamdır ne var ki bunda. Ne kadar sığ bakıyorsunuz olaylara. Profilime bakıp yorum yapılmasını istemiyordum o yüzden de mecburi olduğu için öğretmenim dedim.Konu sahibinin tüm konularını okudum ama tıptan mezun olmayı bırak herhangi bir meslek sahibi olduğunu bile algılayamadim.5 senelik evli 28 yaşında bir bayan evlendiğinde ataması bile yokmus,atama olacak diye eşya almadıklarını söylemiş.Annem de annem ,kocam da kocam !!Bu iki kişi birlikte iyi gecinsin dünya yansa umursamayacak kızımız birden ders çalışan ,beyaz yakalı birine mi dönüştü.Profiline öğretmenim diye sallayan konuda da doktorum diye sallar!!
Aha sivri zekalı bir arkadaş gelmiş ve işi çözmüş sağolsun 29 yaşındayım 6 senelik mezunum 5 senelik evliyim yani 23 yaşımda mezun oldum evet. 17 yaşında başladım üniversiteye çünkü liseyi de 3 yıl okudum Hesap tuttu mu şimdi5 senelik evliyse 23 yaşında evlenmiş. 6 sene önce mezun olmuş yani 22.
22-6 =16
Evet össde türkiyede ilk 2000 e girdiğime göre çoğu kişiye göre üstün zekalıyım diye düşünüyorum :)Her sınavı kazanabilecek üstün zekalı bir arkadaşımız söz konusu . Sıkıntı yok
Geçen seneki konunda 3 yıllık evlisin bize bir yıl size iki yıl mı oluyor acaba?Aha sivri zekalı bir arkadaş gelmiş ve işi çözmüş sağolsun 29 yaşındayım 6 senelik mezunum 5 senelik evliyim yani 23 yaşımda mezun oldum evet. 17 yaşında başladım üniversiteye çünkü liseyi de 3 yıl okudum Hesap tuttu mu şimdi
Ne kadar çok rakamlara takılıyorsunuz yahu. Tamam 5 sene dolmadı doğrudur yaklaşık 4,5 senelik evliyim şu an. Geçen sene de 3 yılı birkaç ay geçiyordu o yüzden direkt 3 yıl yazdım küsüratını yazmadım anlaşılmıştır umarımGeçen seneki konunda 3 yıllık evlisin bize bir yıl size iki yıl mı oluyor acaba?
Üstün zekalısın ama gireceğin sınava 3 ay önceden pes ediyorsun :)))Evet össde türkiyede ilk 2000 e girdiğime göre çoğu kişiye göre üstün zekalıyım diye düşünüyorum :)
Ne kadar çok rakamlara takılıyorsunuz yahu. Tamam 5 sene dolmadı doğrudur yaklaşık 4,5 senelik evliyim şu an. Geçen sene de 3 yılı birkaç ay geçiyordu o yüzden direkt 3 yıl yazdım küsüratını yazmadım anlaşılmıştır umarım
23 yaşında mezun oldum diyorsunuz başka yerde 24-25 e bir 3 yıllık evlisiniz bir 5 takılmayın diyorsun ama millete sivri zeka şu bu diye laf atarsan insanlar takılır çünkü yalan söylediğini düşünür24-25 yaşındaydım daha yeni mezun olmuştum para kazanmaya başlamıştım gezmeye görmeye tam başlayacakken eşimle tanışıp evlendim
Pes etmedim tabi ki ama çalışamadığım günler geçtikçe kazanma ihtimalim de azalıyor bunu anlatmaya çalışıyorumÜstün zekalısın ama gireceğin sınava 3 ay önceden pes ediyorsun :)))
"Acaba" dediğiniz anda pes etmiş olursunuz otomatikman.Pes etmedim tabi ki ama çalışamadığım günler geçtikçe kazanma ihtimalim de azalıyor bunu anlatmaya çalışıyorum
Arkadaşım ay ay gün gün hesaplamıyorum ben bunları o an yuvarlayıp yazıyorum işte. Bir kere aşağı rakama yuvarlamışımdır bir kere yukarı rakama sonra da 1 yıl size 2 yıl gibi gelmiştir. Birşey anlatmaya derdimi paylaşmaya çalışıyorum millet boş boş hafiyelik peşinde yaa23 yaşında mezun oldum diyorsunuz başka yerde 24-25 e bir 3 yıllık evlisiniz bir 5 takılmayın diyorsun ama millete sivri zeka şu bu diye laf atarsan insanlar takılır çünkü yalan söylediğini düşünür
Keskin sirke küpüne zarar! Gelmişler bir kere. Senden özel hizmet beklemiyorlarsa çekil odana dersini çalış.Kızlar iyi akşamlar. Çok sinirliyim şu an. Kendimi zor tutuyorum. 10 gündür kayınvalide ile kayınpeder bizde. İkisini de hiç sevmiyorum birarada olmaya bile tahammül edemiyorum her hareketleri batıyor bana resmen. 5 senelik evliyim evlenirken eşimin ailesinin beş kuruş faydası olmadı bize. Hatta düğün için 10 bin lira kredi çekmişler keyiflerine göre harcayıp takı bile yapamamış insanlar. Onların takılarını da biz yapıp ellerine verdik onlar taktı. Paramız yok deyip nişanda takı takmamak için nişan yapmak istemediler. Eşimi sevdiğim için ilk zamanlar anlayışlı davrandım görmezden geldim bunları ama evlendikten sonra bunları düşündükçe sinir oldum. Memlekete çok uzakta oturuyoruz. Onun için yılda bir gelir kayınvalide ile kayınpeder. Gelince de 1 aya yakın kalıyorlar. Benim de 3 ay sonra önemli bir sınavım var. Zaten sabah 8 akşam 5 işte çalışıyorum akşamları ders çalışabiliyorum bir tek. Eşim anlayışlı bir insan yemekleri dışardan getirirdi yemek yaparken vakit kaybetmeyeyim diye. Sınava kadar anca yetiştirebilecektim derslerimi ki onlar gelince bütün çalışmalarım sekteye uğradı maalesef. Ders çalışmak için odama geçsem bile sinirimden hiç ders çalışamıyorum. Sınava 3 ay kala komple 1 ayım boşa gidiyor. Hem üzülüyorum hem sinirleniyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. En geç bir hafta sonra giderler belki diye umut ederken 12 gün sonra gitmeye karar verip bilet alındı bugün. 22 gün kalmış olacaklar ve kayınpeder hala diyorki ne erken ne geç tam vakti olacak diye :) Yani kısacası 3 ay sonraki sınavım ellerimden kayıp gidiyor göz göre göre. Çok ama çok üzülüyorum. Elim kolum bağlı. Kayınvalide de dışardan yemek yediğimizi bilmiyordu ve şu an yemekleri kendi yaptığı için ders çalışmam için bana yardımcı olduğunu sanıyor bir de. Çaresizce bir dahaki sınava hazırlanmak zorunda kalacağım bu gidişle maalesef. Oysa ki ben bu sınavı kazanmak için çocuk planlarımı erteledim sınavı kazandığım gibi çocuk istiyorum Allah nasip ederse. Yani bu durumda hem sınavımı hem çocuk hayallerimi 9 ay sonraya ertelemek zorunda kalıyorum. Çok istiyordum ama ben 3 ay sonraki sınavı kazanmayı çok ama çok istiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?