Sınava hazırlık sürecimde evime misafirliğe gelen kayınvalide ve kayınpeder

Size bir zararları yoksa yemeğini önüne koyuyorlarsa ve senede 1 geliyorlarsa derdiniz nerde anlamadım?

tus a hazırlanıyormuş..
millet 1 sene eve kapanıp burnunu dışarı çıkartmıyor. 5/6 aylık çalışma programı ile tam kazanacakken kv kp gelmiş
Konu sahibinin tüm konularını okudum ama tıptan mezun olmayı bırak herhangi bir meslek sahibi olduğunu bile algılayamadim.5 senelik evli 28 yaşında bir bayan evlendiğinde ataması bile yokmus,atama olacak diye eşya almadıklarını söylemiş.Annem de annem ,kocam da kocam !!Bu iki kişi birlikte iyi gecinsin dünya yansa umursamayacak kızımız birden ders çalışan ,beyaz yakalı birine mi dönüştü.Profiline öğretmenim diye sallayan konuda da doktorum diye sallar!!

5 senelik evliyse 23 yaşında evlenmiş. 6 sene önce mezun olmuş yani 22.
22-6 =16

tus a hazırlanıyormuş..
millet 1 sene eve kapanıp burnunu dışarı çıkartmıyor. 5/6 aylık çalışma programı ile tam kazanacakken kv kp gelmiş
Ben sınava çalışmaya başlayalı zaten 5-6 ay oldu. 3 ay daha ciddi şekilde çalışınca da evet yapabilirim. Benim istediğim bölüm de bu çalışmayla kazanılabilecek bir bölüm zaten. Yani tusu kazanmak için illaki 1 sene eve kapanıp çalışmaya gerek yok anlatabiliyor muyum. Herkes kendini ve kaç puan istediğini bilir ve ona göre çalışır

Arkadaşım tebrik ederim çözmüşsün olayı bravo. Evlendiğimde 1 yıldır çalışıyordum zaten atama diye kastettiğim o ilden başka ile atanmaktı. Herkes için ailesiyle eşinin arasının iyi olması önemlidir, herkes için annem de annem kocam da kocamdır ne var ki bunda. Ne kadar sığ bakıyorsunuz olaylara. Profilime bakıp yorum yapılmasını istemiyordum o yüzden de mecburi olduğu için öğretmenim dedim.

5 senelik evliyse 23 yaşında evlenmiş. 6 sene önce mezun olmuş yani 22.
22-6 =16
Aha sivri zekalı bir arkadaş gelmiş ve işi çözmüş sağolsun 29 yaşındayım 6 senelik mezunum 5 senelik evliyim yani 23 yaşımda mezun oldum evet. 17 yaşında başladım üniversiteye çünkü liseyi de 3 yıl okudum Hesap tuttu mu şimdi

Geçen seneki konunda 3 yıllık evlisin bize bir yıl size iki yıl mı oluyor acaba?

Geçen seneki konunda 3 yıllık evlisin bize bir yıl size iki yıl mı oluyor acaba?
Ne kadar çok rakamlara takılıyorsunuz yahu. Tamam 5 sene dolmadı doğrudur yaklaşık 4,5 senelik evliyim şu an. Geçen sene de 3 yılı birkaç ay geçiyordu o yüzden direkt 3 yıl yazdım küsüratını yazmadım anlaşılmıştır umarım

24-25 yaşındaydım daha yeni mezun olmuştum para kazanmaya başlamıştım gezmeye görmeye tam başlayacakken eşimle tanışıp evlendim
23 yaşında mezun oldum diyorsunuz başka yerde 24-25 e bir 3 yıllık evlisiniz bir 5 takılmayın diyorsun ama millete sivri zeka şu bu diye laf atarsan insanlar takılır çünkü yalan söylediğini düşünür

Haklisiniz valla ben de esimin ailesinden nefret ediyorum bosaniyoruz ve esim gercekten duzelse inansam bile sirf ailesini gormemek icin bile bosanmaktan vazgecmem

Pes etmedim tabi ki ama çalışamadığım günler geçtikçe kazanma ihtimalim de azalıyor bunu anlatmaya çalışıyorum
"Acaba" dediğiniz anda pes etmiş olursunuz otomatikman.
"Çaresizce bir dahaki sınava hazırlanmak zorunda kalacağım bu gidişle maalesef."
"Yani bu durumda hem sınavımı hem çocuk hayallerimi 9 ay sonraya ertelemek zorunda kalıyorum. Çok istiyordum ama ben 3 ay sonraki sınavı kazanmayı çok ama çok istiyordum"
Bunlar da sizin cümleleriniz.
Ayrıca kimsenin size bir şey yaptığı yok siz kendi psikolojik rahatsızlığınızdan ötürü çalışmıyorsunuz. Tekrar ediyorum, tedavi alın.

Arkadaşım ay ay gün gün hesaplamıyorum ben bunları o an yuvarlayıp yazıyorum işte. Bir kere aşağı rakama yuvarlamışımdır bir kere yukarı rakama sonra da 1 yıl size 2 yıl gibi gelmiştir. Birşey anlatmaya derdimi paylaşmaya çalışıyorum millet boş boş hafiyelik peşinde yaa

Keskin sirke küpüne zarar! Gelmişler bir kere. Senden özel hizmet beklemiyorlarsa çekil odana dersini çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…