Sınava hazırlık sürecimde evime misafirliğe gelen kayınvalide ve kayınpeder

Keşke en baştan sınavdan sonra gelin deseydiniz. Ben sizi çok iyi anlıyorum.insan zaten çok stresli oluyor, normalde sinirlenmeyecegi şeylere bile sinirlenip kafaya takıyor sınav zamani. Bir de evde misafir olması sinir bozucu bir durum.

Odanizdan çıkmayın mümkün olduğunca, onlar yesin icsin otursunlar diğer tarafta.

Bi konuda esim de ben de memuruz yazmış ben doktorlarla muhatabım işim gereği, saat sorsan ben doktorum derler öyle bir etiket merakı, kendine memurum diyen doktor ilk kez duyuyorum,hatta aile hekimleriyle çok sıkıntı yaşarız bize devlet memuru muamelesi yapamazsınız diye trip atarlar

Ben de aynen öyle yapıyorum odadan çıkmıyorum ama oda içinde de bütün gün sıkılıyorum. Stresli bi dönemdeyim ve en ufak şeye çabucak sinirleniyorum.

İşte o etiket merakı bende olmadığı için en baştan çalıştığım sınavın adını bile söylemedim. Ben bir insanım ve mesleğime göre değer biçilmesinden ve düşünce belirtilmesinden hoşlanmıyorum.

Aslinda 55 icin 3 ay yeter eger temeliniz varsa, bir de cikmis baktiniz mi cok yardimi oluyor, bi sonraki TUS ta olabilir ama her TUS ta bu olmazsa diger sefer olur dedikce hic olmuyor, En iyisi siz onlar ne der ne dusunur hic takmayin, kulaginiza tikac takip evde yoklarmis gibi calismaya devam edin, hayat sizin hayatiniz, kazaninca ya da kazanamayinca onlar icin bir sey farketmeyecek, kendi hayallerinizi dusunup odaklanin bence

KV ve KP i sevmediğin için böyle düşünüyorsun bence. Sakin ol daha üç ay var telafi edebilirsin. Kendine hayatı zehir etme. Ders çalışmam lazım deyip çekil odaya hep. Sonuçta senden iş de beklemiyorlarsa abartacak birşey yok.

Dersanede kitapları çizdim not aldım yalnız ciddi çalışmaya dediğim gibi yeni başladım. Şimdilik sadece 3 dersi iyice okuyup bitirdim. Geri kalanları da tus kampına kadar birer kez okuyup kampa katılmayı planlıyordum ama bu gidişle hepsi yetişmeyecek gibi. Çıkmış soru okumaya vaktim kalmadığı için okumuyorum maalesef. Sadece konu sonundaki 30-40 soruyu çözüyorum. Vaka kampına da katılmayı düşünüyorum. Şubat ayında öylesine girdim sınava barajı geçemedim maalesef. Yani Ağustos’a iyi yüklenmem gerekiyordu. Ağustosta kazanmayı çok istiyorum bakalım. Siz pratisyen misiniz asistan mısınız? Önerileriniz var mı bana sınav konusunda?

Sizin çalışmaya niyetiniz yok misafirler bahane gibi kapat kapını çalış abartmaya gerek yok.(uzun süreli misafir bende sevmem istemem o ayrı ama bukadar öemli sınavımın önüne geçemez )

Evet össde türkiyede ilk 2000 e girdiğime göre çoğu kişiye göre üstün zekalıyım diye düşünüyorum :)
Şunu demeseydin seni savunacaktım ama vazgeçtim. Ben tusa okurken çalıştım çok da çalışamadığım günler oldu yine de istediğim bölümü kazandım. Sana da hayırlısını dilerim ama zor

Ama yinede ins kazanirsiniz 2 ay guzel bir sure bazinizda varmis madem
Olur bence, kendinize guvenin

Bir ara konu icnde kpss lafi gecti sanki bilemedim ne alaka tus kpss

İyi bari bir tek bana ters gelme
+1

ÖSS de ilk 500 e girdim, hala buradaki pek çok insandan daha zeki saymam kendimi. Çok iyi çalışmış olarak kabul ederim.

Ayrıca sizin ailenizi hatırlıyorum, çok sorunları vardı. Annenizin afra tafraları.. eşinize ve ailesine çok haksızlık yapıyorsunuz.

Sınav döneminizde yemeğinizi yapıyorlarsa, muhtemelen de anlayışlı insanlar ama siz çalışmamaya bahane etmişsiniz onları. Kendinizi kandırmayın en azından. Senede bir 1 ay kalmak çok fazla değil.

Ya senin hırsının amacı başka. Açıkca söylemişsin kendinde. Kadın geliyor, yemeğini bile yapıyor, seni rahatsız etmiyorsa bu kadar memnuniyetsizlik senin egondan kaynaklı

Bence bahane ben de sınava bundan çok daha kötü durumda hazırlandım eşim yoğunbakımdaydı geceleri yanında kalırdım gündüz okula giderdim sınav umudumdu ve durmadan kayınvalideme inat çalıştım bahaneye yer Yoktur mevzu bu kadar değerli ve önemliyse dışardan gelmiyor da evde pişiyor evet zor ama sen takıntılı olsan sadece kendine edersin ve daima merhametli biri olarak burada hata yaptığını ve suçlu aradığını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…