- 29 Ağustos 2013
- 347
- 90
- 98
- Konu Sahibi kediii1506
-
Konuya yorum yapıyorum: neye sinirlendiniz anlamadım tamam uzun süre kalmaları hoş değil o kadar uzun misafirlik olmaz ama zaten kayınvalideniz yemeği yapıyormuş akşam yemekten sonra ders çalışacağım diyip odanıza neden çekilmiyorsunuz
çekiliyormuş ama sinirden çalışamıyormuş..
uzun misafirliklere bende karşıyım ancak şu durumda kendinizi düğünde birşey takmadılar diye kurmanın alemi yok.
nişanı zaten kız tarafı yapar ona niye düşünüp düşünüp sinirleniyorsunuz anlamadım.
çekilin odanıza ders çalışın bu kadar.
Bence motivasyonu düşmüş çalışamıyormus bunu bahane edip kendini kandırmaya çalışıyor. Sınavlara çalışırken hepimiz bazen motivasyonumuzu arada kaybederiz onemli olan yeniden toparlanmak bahaneler bize bir şey kazandırmaz.1_ popona güvenmiyorsan evlenmeyeceksin kimse katkıda bulunmak zorunda değil
2_ kocanın ailesi sevmesende saygı göstermek ve senede 20 gün bence katlanmak zorundasın
3_ içinde ders çalışmak ve kazanmak varsa herşekilde yaparsın. Bu olayı bahane etme. Hemde ciddi bahane ediyorsun
ama yılda bir kere geliyolarmış yazık değil mi onlara da evlatlarının da evi sonuçta. bu insanlardan biri ölüp diğeri yatalak kalabilir, herşey herkesin başına gelebilir. ders çalışmanız için hergün dışardan yemek getiren iyi bir eşiniz varmış, onun hatrına güler yüz göstermek o kadar zor olmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?