Sınava hazırlık sürecimde evime misafirliğe gelen kayınvalide ve kayınpeder

Erkek anne babaları bi zahmet ölün:))))
Başarılar dilerim
Sınavda başarırmısınız bilememde bu duruşla hayat sınavını geçermisiniz bilemem
bu durumda 2 erkek annesi olarak aynı gün evlendirip ertesi gün ölmem gerekiyor zannımca

Bakin sevmek zorunda degilsiniz ama saygi duymak zorundasiniz tamam aile size uymuyor hoslanmiyosunuz ama oglunu alip anne babayi atamazsiniz boyle bi hakkiniz yok yarin sizde anne olacaksiniz oglunuz olucak belki siz ustunuze duseni yapacaksiniz belki ama gelin hanim sizi sevmicek mumkunmu evladinizdan vazgecmeniz yapmayin lutfen bende bi erkek annesiyim evladim canim o evlenince ondanmi vazgecicem gelin hanim istemiyo diye siz bencilce dusunuyosunuz zira anne olmadiginiz icin henuz bu duygulariniz yok anliyorum ama biraz empati lutfen bu kadar kinci ve merhametsiz olmayin

bu durumda 2 erkek annesi olarak aynı gün evlendirip ertesi gün ölmem gerekiyor zannımca
Ne ölemesi cancağıcım ölüpte meydanı geline mi bırakacaksın:))))
Düşünsene en az 24 25 sene canından can ver evlendikten sonra eşi sana sinir olsun senden nefret etsin sen varken oğlun huzursuz olsun kendi evinde
Bu beni acıtır tüm anneler gibi

Ben hâlâ anlamadım gireceğiniz sınavın ne sınavı olduğunu.Ama geçmiş konularinizdan gördüğüm her sene birileri gelip sizde bir ay kalıyor zaten.Gecen yıl ocak ayında kayinvalidenizin bir aydır sizde olduğunu soylemissiniz ama şikayetiniz yokmuş o konuda farklı bir sorunu ele almissiniz. Demem o ki bu sınava ilk kez mi giriyorsunuz,o zaman sorun olmayan bu zaman neden sorun?

Yılda bir kere evlatlarının evinde kalıyorlar onda da varlıkları bile batıyor. Yazık değil mi bu insanlara, yarın öbür gün bir şey olsa eşiniz onlarla doya doya zaman geçiremedi diye hiç mi üzülmeyeceksiniz?
Sizinle evlenince onların çocuğu olmayı bırakmıyor lakin.
Herkesin dediği gibi de sizin içinizde çalışma isteği yok gibi.

Şu cümlenize de takıldım "Kayınvalide de dışardan yemek yediğimizi bilmiyordu ve şu an yemekleri kendi yaptığı için ders çalışmam için bana yardımcı olduğunu sanıyor bir de."
E yardımcı olmamış mı zaten??
Çok art niyetli birisiniz.

Diğer mesajlarınızı da okudum ve hala kayınvalidenizle kayınpederinizin en ufak bir zararı olmadığı halde onları suçlayıp duruyorsunuz. İsteyen gerçekten her türlü kargaşada çalışabilir. Bahaneleriniz bahane bile değil üzgünüm.

Sizin ciddi sorunlarınız var bence, tedavi görün. Onlarınki yüzsüzlük değil sizinki başka bir şey de söylemeyeyim

kendi kendine sinirleniyorsun. kendini engelliyorsun. eşin anlayışlıymış zaten, ayrıca sırf maddi sebepten ötürü bu öfke neden? git çalış, bahane bulma

Nickin başına "nankör" eklesen çok yakışırmış.

Ben de okurken cok sinurlendim, boyle bencil insanlarin oldugunu bilmek beni sinirimden catlatti... senede bi geliyolar tami tamina saymissiniz 22 gun kaliyolar.. kadin size yardim olsun diye yemekleri yapiyor... odaniza girip calismanizi sorun etmiyolar.. eee sorun ne? Sorun gelmesinler gitmesinler, esinizi size gerip unutsunlar!!! Valkaha dsyanilir gibi degil.. o memnun oldugunuz esinizi o ana baba buyuttu, ne emeklerle ne zorluklarla, bi zahmet senede bi gelmelerine katlanin seviyorsaniz esinizi! Sinirlendim yaf!!!

Neye ragmen yuzssuzluk yapip kaliyolar merak ettim?
Sizin probleminizi buldum, haset ve fesatlik, bu yuzden ders calisamiyirsunuz, kafadaki fitne ve fucur izin vermiyir..kotu kalplisiniz, adamlar evlatlarinin evinde senede 20 gun kalamiyacak.

Evlenmeye karar veren iki insan demekki paralarına güvenerek bu yola çıkıyorlar değil mi? Neden anne baba yardım etmek zorunda?
Bizim düğünümüzde eşimin aldığı takıları kaynanam kayınpederim kendileri almış gibi taktı da hiç umrum olmadı. Olabilir ne var ki bunda? Hatta kendi isteğimle düğünde takılan bütün para ve takıları kaynanama verdim, Kınamda takılanları da anneme verdim. Şükür durumumuz iyi ihtiyaç da yok onlar kendilerine harcasınlar istedim, emekleri çok sonuçta. Eğer kendimize güvenmesek zaten evlenmezdik.
Bu zihniyetten çıkın öncelikle.
Ayrıca konuşmak insani bir erdemdir. Konuştuğunuz zaman karşınızdaki aptal değilse sizi anlar, kimseden beyninizi okumasını beklemeyin bi zahmet.
“Anneciğim babacığım benim sınavım var sınavdan sonra gelseniz hem benim için hem de sizin için iyi olur” demek neden bu kadar zor? Hayatı kendinize zindan etmeyin. Eş ailesi tabiki de gelecek, sizin olduğu kadar onların da evlatlarının evleri.
Ve kadın ne güzel masraftan kurtarmış yemek de yapıyormuş. Daha ne istiyorsunuz anlamadım?
Sınavı kazanmak isteyen her koşulda kazanır merak etmeyin.
Ama bu kin ve öfke sizi genç yaşınızda mezara götürür, yazık olur.

Gerçekten gelmelerini bukadar istemiyorsanız keşke eşinize soyleseydiniz;"Canım istersen yıllık iznini al sen git hem senin kafan dağılır, hem ben daha iyi ders çalışırım" diye.Kendi
evinizde "ben böreği soğuk yedim ,benim boregimi isitmadilar oğullarına pastirma yaptılar amaaa" diye miziklamaniz da komik olmuş.Boreginizi isittiginizda elleriniz bir daha kalem tutamaz diyemi korkuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…