Sınavı kazanamayacağım,ortada kaldım.

Amacım kimseyi yargılamak ya da benzer şekilde kötü tanımlarla ifade etmek değil canım ama amerika'ya gidicem cümlesi bana pek de inandırıcı gelmedi,zira böyle bir düşüncesi olsaydı daha önceden bunun sinyallerini verirdi,kaldı ki burada üniv.okuyor diyorsun.Gayet sorumsuzca davranmış özel hocan.Artık verdiğin tepkiye mi dayanamadı,ücretini mi yetersiz buldu bilemeyeceğim...
Neyse tatlım sakın ola ki ümitsizliğe kapılma,hayallerinden vazgeçme.En kısa zamanda başka bir hoca bulursun ya da aileni de devreye sokarak eski hocanla iletişime geçersin.Ayrıca zamanım kalmadı diyorsun ama bazen 1 saat bile 1 yıl gelir insana.Daha aylar var ve inanıyorum ki herşey yoluna girecek,üstelik mutluluktan uçtuğumuz haberler kısmında da istediğin üniv.'ye yerleşmeni hep beraber kutlarız.:teselli:

öncelikle sakin olacaksın stres yapman sana birsey kazandırmaz, yeni hocanın yaptıgı büyük ayıp, boşver onu düşünüp sinir olma, hayatta seni yarı yolda bırakan çok insan tanıcaksın, yapıcı düşünelim, ilk yapacagın şey ya eski hocanı arayıp devam etmek istedigini söylüceksin yada yeni bi hoca bulacaksın,sınava az bi zaman kaldı, eski hocan kabul eder diye düşünüyorum sonucta para alıyor sevabına gelmiyor, yeni bi hocayıda hemen bulmaya çalış bulmaya kadar gececek zamandada eski konuları tekrar et veya diger derslere yogunlas

artık bana cok uzak geliyor yeterince motivasyonum düştü hocalarım önemsemedikçe ben de önemsemiyorum insan inanmadığı bir şeyi nası başkasına anlatabilir bu da öyle bir şey onlar önemsemedikçe ben kendimi salıyorum ve sonuç böyle internetten kopamıyorum girmemem gerek ama ilk2 gün sonra tekrar giriyorum çünkü önemsemediklerini göruyorum sıkılıyorum cok yuklendi ve saygısızlık yaptı karşı apartmanımızda oturuyor ailesi burada ne amerikası nereden cıktı ücretini kendi belirledi ve verdik de.ondan sorun oldugunu zannetmiyorum ama sonuca bakarsak ben ortada kaldım ve hoca yokk eski hocamı da istemiyorum yarım yamalak istemiyorum

öncelikle sakin olacaksın stres yapman sana birsey kazandırmaz, yeni hocanın yaptıgı büyük ayıp, boşver onu düşünüp sinir olma, hayatta seni yarı yolda bırakan çok insan tanıcaksın, yapıcı düşünelim, ilk yapacagın şey ya eski hocanı arayıp devam etmek istedigini söylüceksin yada yeni bi hoca bulacaksın,sınava az bi zaman kaldı, eski hocan kabul eder diye düşünüyorum sonucta para alıyor sevabına gelmiyor, yeni bi hocayıda hemen bulmaya çalış bulmaya kadar gececek zamandada eski konuları tekrar et veya diger derslere yogunlas

hocayı nerden bulucam çat diye ben benimle ilgilenicek motive edicek birini yogun olmayan birini isityorum yokk

motivasyonun yok bence okuldaki rehber hocalarından yada bi psikologdan yardım almalısın, motivasyonsuz başarılı olamazsın

okuldaki hocalarınla konuş, yakınındaki dersanaleri gez ordaki mat hocalarıyla görüş,netten ilan verenler oluyor onlarla konuş

Zaten o sorumsuzluğunu anlatması gereken şeyleri sana ödev diye verirken sorumsuzz bu işler için yetersiz bir insan olduğunu göstermiş.Amerika olayıda yalan diye düşünüyorum.

Ayrıca dershaneye neden gitmedin (özel değilse)

Zaten o sorumsuzluğunu anlatması gereken şeyleri sana ödev diye verirken sorumsuzz bu işler için yetersiz bir insan olduğunu göstermiş.Amerika olayıda yalan diye düşünüyorum.

Ayrıca dershaneye neden gitmedin (özel değilse)

çok soguk gelıyorlar canım bunun yolda geçen zamanı sonra arkadaslarla gezmesi var kendimi salardım mutlaka.
ve konu eksigim cok oyuzden dersane yeterli olmaz

dersaneye gtimemekle hata yapmışsın ,orda sistemli ve planlı çalışmaya yönlendiriyorlar ögrencileri, eger gitseydin nete bu kadar çok giremezdin, netten kendini sogutman gerekli çok fazla vakit harcıyorsun nette bi öss ögrencisi için çok fazla, bence özel dersten çok dersanelerin hızlandırılmış programlarını varsa onlara gitmen daha faydalı olur

canım tamam hocan yanlış yapmış amerika olayıda erasmusla gidebilir doğru olabilir ama zaten gelmeme nedenini belirtmiş ödevleri umursamaman
ama bide şöyle düşün dağdaki çoban bile kazanıp okuyabilior bende hazırlık aşamasında hem dershaneye gidiodum hem özel ders alıodum ama benim karalayıp atacagım testlerle çalışan akrabamızın kızı odtu sosyolojı mezunu ben ise gaziantep üniversitesi turizm ve otel işletmeciligi

kendimden örnek verdim yanlıs anlama diye bence hoca olmadanda biraz azimle yapabilirsin kendini ona motive et şuanda kitaplarda cd lerde hersey örnekli konu anlatımlı
bence bitti kazanamıcam diye düşündüğün takdirde evet kazanamazsın

canım tamam hocan yanlış yapmış amerika olayıda erasmusla gidebilir doğru olabilir ama zaten gelmeme nedenini belirtmiş ödevleri umursamaman
ama bide şöyle düşün dağdaki çoban bile kazanıp okuyabilior bende hazırlık aşamasında hem dershaneye gidiodum hem özel ders alıodum ama benim karalayıp atacagım testlerle çalışan akrabamızın kızı odtu sosyolojı mezunu ben ise gaziantep üniversitesi turizm ve otel işletmeciligi

kendimden örnek verdim yanlıs anlama diye bence hoca olmadanda biraz azimle yapabilirsin kendini ona motive et şuanda kitaplarda cd lerde hersey örnekli konu anlatımlı
bence bitti kazanamıcam diye düşündüğün takdirde evet kazanamazsın

cnm cok haklsıın ama işte oyle anlayabilsem gerek duymazdımm hocalara ben bişeyin mantıgını anlamadan o şeyi kavrayamam hep mantıkla hareket ettiğim içni belki birinin beni yonetmesi birinin himayesi altında olmam lazım hırs lazım motive etmesi lazım kendi kendime yetemıyorum bukonuda

izmir de mi ikamet ediyosun canim istanbulda olsan seve seve yardimci olurdum ama sen burayi birakma bak burda kac tane uni. mezunu insan var mutlaka sana skstigin motivasyonun dustugu yerde yardimci olacak insalar vardir umutsuzluga da kapilma onemli olan verimli calisman konulari anlayip sindirebilmen degilse iki gunde istersen 2000 soru coz konuyu anlamadiktan sonra hicbir anlami yok.
ozel hocanin yonlendirmesini de tavrini da cok yanlis buldum ama daha yanlis buldugum neden telefonla gorusmeyip mesajlastigin boyle durumlarda hemen yuzyuze gorus deglse sesli telefonda gorus.
isine saygisi olmayan biriymis bence bir ogrenci boyle yuzustu birakilmaz hic olmazsa birine yonlendirilir..

aradım acmadı ki.....mesaj attım ona cvp bile vermedi en son vakit geç olunca msj attı.. buradan birilerini bulurum inşallah canım ya.işte ben de onu kastediyorum.ben hemen anlarım.cabuk kavrarım.zaten zekam birazcık normalin uzerinde.ama iş anlatanda bitiyor.bunu anlatamıyorum insanlara.ben kavradıgımda 10 soru cozsem bile o iş benim için bitmiştir.adam gelmiş bana 1000soru coz diyor.nerden bulucam sorular bitti kitaplarda diyorum.bulucan diyor.

yok ya birak sen onlari bir konuda cozdugun testlerde yanlis cikmiyorsa artik kafanda soru isareti de kalmamissa tamamdir o konu.. ama yanlisin cikmya devam ediyorsa cozmeye de devam ediceksin.. yanlis/soru oranina bakicaksin yani kisacasi.. 0 oldu mu tamamdir o konu senin icin artik.
bosver o hocayi artik etrafina biraz sor sorustur guvenilir birilerini bulmaya calis canim. en onemlisi de umudunu sakin yitirme, sen kendi planini programini yap devam ettir boslama kendini. bosladikca daha cok stres olursun.

Back
X