- Konu Sahibi hotcouture
eski hocanı salla gitsin ona sinir olup yaptıgı terbiyesizliği düşünmen sana bişey kazandırmaz, çözüm yolu bulalım , ben arkadasımla konustum sana telini verecegim görüşün eger aklınıza yatarsa ondan alabilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ya birak sen onlari bir konuda cozdugun testlerde yanlis cikmiyorsa artik kafanda soru isareti de kalmamissa tamamdir o konu.. ama yanlisin cikmya devam ediyorsa cozmeye de devam ediceksin.. yanlis/soru oranina bakicaksin yani kisacasi.. 0 oldu mu tamamdir o konu senin icin artik.
bosver o hocayi artik etrafina biraz sor sorustur guvenilir birilerini bulmaya calis canim. en onemlisi de umudunu sakin yitirme, sen kendi planini programini yap devam ettir boslama kendini. bosladikca daha cok stres olursun.
çoğunlukla burdasın..bence sorun hoca değil senin çalışamama sorunun var..
ben üniversiteye hazrlandğm sene değil nette dolaşmak tv falan da izlemiyordum ancak yemek yeme vaktim oluordu hafta sonuda kırk yln başı arkdaşlarımla bi kahve içiodum..
amacım seni yargılamak değil tatlım ama bazı şeyleri başkalarından bekleme gerekirse kendi motivasyonunu da kendin sağlayacaksın.seni kendinden başka kimse daha çok düşünmez...şunun şurasında ne kaldı...bak benim kardeşim de üniversiteye hazırlanıyor ve akşam 10 da geliyor eve dershaneden..kafasını kaşıycak vakti yok yargılamak için dmiyorum ama seni buraya hep foto eklerken görüyorum yılbaşında ne giysen diye kafa yoruyorsun bence bunları üniversiteyi kazandıktan sonra fazlasıyla rahat rahat yaparsın...belki biraz ağır konuşmuş olabilirim ama snavdan sonra başını duvarlara vurmaktansa şuanda birilerinin senle ağır konuşması gerekiyor..saygı çerçevesinde...
motivasyonun yok bence okuldaki rehber hocalarından yada bi psikologdan yardım almalısın, motivasyonsuz başarılı olamazsın
iş bende bitiyor ama anlatanın buyuk payı var.benim temelim yok ki konuları anlayayım.okulda hocalar başından salıyorlar devlet işi,nasılsa dersanede ögrenirler diyorlar.dersanede de nasılsa okulda ögrenirler deyip o düşünceyle formulu yazıp anlatmadan geçiyorlar.ilkokuldan beri böyle oldu bu.ben denklem çözmeyi daha lise 1 de ögrendim.
ozaman sizin mantıgınızla gidersek,o zaman hiç okul diye bir şey olmasın,herkes kitaplardan okusun.madem anlatanda bitmiyor..siz belki anlıyorsunuzdur temeliniz vardır ama ben anlamıyorum bukadar.
işi hakkıyla yapan öğretmen lazım.beni burda yerden yere vurmanızı da kınıyorum.aynı şekilde öğretmenleri,devleti de kınıyorum.herkes kapitalizmin peşinde sürüklenmiş gidiyor.bunları gördükçe istek tabi ki kalmıyor.her şey para değil.
işte oyuzden dersaneye gitmiyorum ya..anlatmadıkları için.devlette bile olsa baştan savma iş yapan öğretmen azdır..dershanelere gelince,dershane seni öss ye hazırlar.sana temel vermek zorunda değil ki ,zaten bunu yapsa konular yetişmez
valla lise1 de bir kimyacı vardı,kadının anlatmasından bişi anlamamıştım,tam anlamıyla baştan savıyordu.sınavda yaklaşıyor.eyvah dedim..gittim lise1 kimya kitabı aldım ,okuldaki notlara ve ders başlıklarına baktım.kitaptan buldum.oturdum çalıştım.o sınavda 80 almıştım..tamamiyle kendim öğrendim ki öğretmenin katkısı olmadı..
yine lise2 ve lise3 dem fizik öğretmeniz vardı..adam çok kötü anlatıyordu.anlatıyordu Allah var iyi değildi..oturur fizik çalışırdım sürekli.soru çözerdim.bir sürü kaynağa bakardım..mat öğretmeniz vardı.kadında anlatıyordu ama konuyu veriridi.birkaç örnek çözerdi,sonra 40-50 soru yazardı ve biz sıra ile kalkar çözerdik.kitaplardan bakardık,yardımlaşırdık ,çözmediğimiz soru da azdı..yani azim şart...araştırmak şart..herşeyide öğretmenden bekleme ve çok çok ayrıntısını bilipte ne yapacaksın konunun..sana yeterli olan zaten veriliyordur..
eğerki sen özel ders alıyorsan öğretmenin başından savma gibi bir durumu olamaz ,en ince ayrıntısına kadar da anlatır..
canım temelim yok diyorsun, 1500 soru ödev verince de yapamam ben diyorsun. neden veriyor sence o kadar soruyu? iyice aklında kalsın, o konuyla ilgili her türlü soruyu gör ve hız kazan diye...