A afable Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2010 225 0 46 Sakarya 13 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi afable #1 kızlar pazar günü sınavım var benim için cok önemli bu yasadıklarımdan sonra sarıldıgım tek sey dularınızı esirgemeyin benden cok dua edin bana lütfen..
kızlar pazar günü sınavım var benim için cok önemli bu yasadıklarımdan sonra sarıldıgım tek sey dularınızı esirgemeyin benden cok dua edin bana lütfen..
tekduzehayat YEPYENİ BİR HAYAT!!!!! Kayıtlı Üye 29 Ekim 2008 3.901 5 158 39 Bursa 13 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi afable #2 Allah yar ve yardımcınız olsun bende hep zor zamnalarda buyuk sınavlara gırmısımdır Rabbım oyle guzel sevındırıyorki... darısı basına
Allah yar ve yardımcınız olsun bende hep zor zamnalarda buyuk sınavlara gırmısımdır Rabbım oyle guzel sevındırıyorki... darısı basına
A afable Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2010 225 0 46 Sakarya 13 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi afable #3 tekduzehayat .!.: Allah yar ve yardımcınız olsun bende hep zor zamnalarda buyuk sınavlara gırmısımdır Rabbım oyle guzel sevındırıyorki... darısı basına Genişletmek için tıkla... amin canm inş cok sağolasın
tekduzehayat .!.: Allah yar ve yardımcınız olsun bende hep zor zamnalarda buyuk sınavlara gırmısımdır Rabbım oyle guzel sevındırıyorki... darısı basına Genişletmek için tıkla... amin canm inş cok sağolasın