Sınavım ve eşimin ailesi...

Pes. Kayınvalideniz şok etti beni. Siz ona ne dediniz çok merak ettim. Nolur iyi bir cevap verip yemek yapmadım deyin
Ne soyledigimi hatirlamiyorum ama o an olmasa bile 1 saat sonra yemek yapmisim her halde. Evde benden başka yemek yapan yoktu cunki.
Bu ne ki, neler gordu bu gozler, neler duydu bu kulaklar )))

İlk defa bi kv savunacağım sanırımAma kv senin üzüldüğünü anladığı için kafanı dağıt diye yaptı biliyorum o dönemler bol stresli ve üzüntü verici ama yanlış anlamış olabilir misin?Bence senin kadar o kadın da üzülüyordur nihayetinde onun da canının parçası

Canım KV seni teselli etmiş olabilir bu konuya takma bence herşeyden önemli olduğu gibi bu konuda da eş ne kadar önemli demişsnya eşime diyorum beni anlamıyor diye neden anlamadklarını sorgulamak bile yoruyor bazen 2 sene bebek özlemi cektm bende olmaynca hepsi aynı Rabbim en kısa zamanda nasp etsin sanada inşallah şu elalem ne der olayı tamamen bizde bitiyor vallahi kimse soramadı çocuk falan korkuyorlardı sormaya sizene deyip sustrmak lazım kuzenim 4 yıldr evli bi kere bile sormadm banane ya keşke herkes banane diyebilse sen tedavıne odaklan rica ederm başka hic bişey düşünme

"Eşim otelde kalmak istemiyor" deyip kapatmişsin konuyu,bu eşinin karari olmamali diyenlere cevap vermemişsin.
Evet bu eşinin karari olmamali.Tedavi gören,ilaçlari alan,stresi yaşayan sensin.Neden nerede kalacağiniza eşin karar veriyor ?
Bu keyfi bir durum degilki, 100 kişiye sorsan 99 u bu süreci rahat,stressiz ve dinlenerek geçirebilmen için otelde kal diyecektir.
Sonucu olumsuz etkileyecegini bile bile neden bu israr ? Maddi manevi bir yükün altina giripte bu noktada boyle bir inat neden?

bence ilk olarak şunu kabul edin bu durumda olan sadece siz değil siniz . Lütfen çocuk özleminizin eşiniz ve sizin aranızı açmasına izin vermeyin . Kullanılan hormonlar verilen karar hepsi birer stres faktörü her olayda pozitif düşünün ve kendi kendinize eziyet etmeyin . Umarım en yakın zamanda çocuğunuzu kucağınıza alırsınız

Zor bi durum bnde çocuk isteyen biriyim eşimin ailesi tarafınında sorgularından yoruldum bnce takmamaya çalış kendini kötü hisseder yoksa eltin Allah verirse olur soranlara inşAllah Rabbim verirse olur diyip geç eşinde üzülüyordur gitme üstüne sende eltine o süreçte yardımcı ol güler yüz göster o bebeği çocuğuda kendi evladınmış gibi sev ilgi göster yardım et Allah inşallah sanada bnada nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…