Sinay'ın evine buyrun bakalım(taze gelin evi:)))

canim herseyin cok guzel allah mutlulugunuzu daim etsin insallah. hepsini cok begendim ama su ugurbocekli banyo takimini nerden aldigini cok merak ettim? gercekten cok hos. aldigin yeri soyleyebilir misin?

canim salonundaki perden ve yatak örtün benimkinin aynisi.Oturma odandaki halini cok begendim,aksesuarlarina bayildim.Güle güle otur,Allah huzur,bereket,saglik ve mutluluk nasip etsin yuvaniza.:Saruboceq:

zevklerimiz aynı desene o rengide vardı benim aldığım yerde benim koltuklarıma uyduğu için bunu aldım sende güle güle kullan canım kaydirigubbakcemile5 teşekkür ederim güzel yorumun için opuyorumnanaktan

evet demekki öyle :lepi:
cok severek secmistim,ve bende yatak odama yaptirmistim ondan :asigim:
amin canim,allahim agiz tadimizi bozmasin :asigim:

evin çok hoş olmuş canım
sağlıkla mutlulukla oturun
özellikle mutfak çok ferah ve güzel

canım mutfağın bir numaraperdeler güzell sadece banyodaki dantelle buzdolabının üstündeki örtüyü beğenmedim güle güle oturropuyorumnanaktan

teşekkür ederim kızlar hepinize güzel yorumlarınız için Aysuncum banyo takımı Koçtaşta var parça parça alabilirsin ben komple takım olarak almıştım çöp kovasını da detejanlık olarak kullanıyorum

teşekkür ederim canım Allahım herkese dilediği gibi ev nasip etsin opuyorumnanaktan

eviniz çok güzel, yuvanız daima mutluluk yuvası olsun. özellikle aynanın üzerindeki uğurböcekli detay çok hoşuma gitti.

bayıldımm.özelliklede halılarına.seçimlerin çok zevkli ve başarılı.

Çok canlı bir evin var, iyi günlerde otur canım. Bu arada banyo perdene ve cibinliğine bittim...

bayıldımm.özelliklede halılarına.seçimlerin çok zevkli ve başarılı.

allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...
mutfak ve yatak odası muhteşem...
salon da çok şık ...

Çok canlı bir evin var, iyi günlerde otur canım. Bu arada banyo perdene ve cibinliğine bittim...

saalondaki halına bayıldım nerdenaldı iseniz bana msj atarmısnız ltüfen

hepinize çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan canım sana özel mesaj attım ama burdan da yazayım bütün halılarımı Royalden aldık yolluklarda dahil olmak üzere salon halımda Royal darısı başına olsun yakın zamanda düğünün var sanırım şimdiden mutluluklar...:asigim:

cnm fotoların neden yok kaldırdn mı ama ben cok merak ettım koymayacak mısın tekrar:(

Back
X