Bu arada meltem hanımın instagram adresi var kullanıyorsanız takip edip orada da sorularınızı sorabilirsiniz hatta birkaç foto altına bazı şikayetlerini yazanlar olmuş onlara bazı tavsiyelerde de bulunmuş dm den de sorabilirsiniz. Bir de bana tel nosunu da vermişti siz almadıysaniz isteyin bence..tabi eğer böyle bir şey varsa Aydan h. gözümden düşmüş olur. yaptığı çok ayıp bişi. ama yaşını başını almış kadın yalan söyler mi bilmiyorum. kafam takıldı. 1 aya belli olur. biz meltem h. ile 1 ay sonra görüşcez.
hımm yok kullanmıyorum ama bi şekilde öğrenirim zaten birdahaki aya daha var. hayırlısı bakalım.Bu arada meltem hanımın instagram adresi var kullanıyorsanız takip edip orada da sorularınızı sorabilirsiniz hatta birkaç foto altına bazı şikayetlerini yazanlar olmuş onlara bazı tavsiyelerde de bulunmuş dm den de sorabilirsiniz. Bir de bana tel nosunu da vermişti siz almadıysaniz isteyin bence..
bende şuan ayrıntılı için sorun yaşıyorum. benide aydan hanıma gönderdi. o benim eski dr.um ve 600 tl olduğunu biliyordum. meğer koru hastalarına 200 tl aydan hanım hastaneye gelip çekiyormuş. bana düzgün açıklama yapmadığı için aslında kızgınım meltem hanıma. çünkü 200 tl çok uygun ve aralığa kadar dolmuş. ama ben yinde devam edicem ona.
ben dün artık mecburen gittim aydan hocaya. 500 tl ödedim birde üstüne. eski dr.umdu zaten güvenilir tabi ama biraz fazla bence. eğer kendisi koruya geliyorsa 200 tl. ama aralığa kadar dolu koru. aydan biri nin usg chazı çok iyi. bişi çıkmadı öok şükür. inşlah böyle devam eder.Ben de koru hastanesıne gıdıyorum memnunum ancak orada kadındogumcular ayrıntılı ıcın aydan hocayı onerıyor. Ayrıntılı ultrasona radyolojı uzmanının bakması her zaman daha ıyıdır. Ben gıtmedım onun yerıne eyup ekıcıye gıttım kesınlıkle tavsıye ederım.
Kendı doktorum da baktı bı sorun yok dedı yıne de ısın uzmanı gorsun dedım belkı gereksız olacak dıye dusunmustum ıyı kı gıtmısım.
ben dün artık mecburen gittim aydan hocaya. 500 tl ödedim birde üstüne. eski dr.umdu zaten güvenilir tabi ama biraz fazla bence. eğer kendisi koruya geliyorsa 200 tl. ama aralığa kadar dolu koru. aydan biri nin usg chazı çok iyi. bişi çıkmadı öok şükür. inşlah böyle devam eder.
canım mesajları okudunmu bilmiyorum. ben 2 gün önce aydan biri ye ayrıntılı usg için gittim. kendi ağzıyla söyledi bunları hatta arkadaşlarla yalan mı acaba diye düşündük. bak tekrara göndereyim okumadıysan.Merhaba dün hastaneyi aradım, Meltem hocanın 13 ekimden itibaren hastaneden ayrılacağını söylediler. Bende Etimed hastanesine geçicekmiş dedim hayır şehir dışında çalışacak denildi, herhalde evet o hastaneye devam edecek halleri yoktu..
ben aslında epeydir meltem h. a gidiyordum. çokta sevmiştim kendisini. üzüldüm açıkçası. aşkın beyi çok öneriyorlar ama ben erkek tercih etmiyorum. helede artık yolun yarısı bitti. ileride sürekli açıklık vs. kontrol edilecek. bu yüzden istemiyorum. şimdi gelecek olan ceylan hanımda önerilenler arasında. ama genel olarak koru dr. ları iyi. ben tabi daha sevecen, halden anlayan dr. arıyorum. 3 hafta sonra tekrar kontrolümüz var. araştırıp buraya yazarım gittiğim dr. u. doğum yaklaşıyor o yzden artık kime gidersem onunla devam etmek istiyorum. umarım buluruz iyi birini.evet arkadaşım okudum ama bu şekilde tabiki hiçbir hastane istemez ben meltem hanıma yeni başlamıştım daha önceki hastalrına sormak lazım gelmediği günler olup olmadığını hastane yönetimide bu kadar çok hastası olan popüler bir doktoru kaçırmak istemez ve arkasından tabiki meltem hanım etimede gitti demez, siz kimi öneriyorsunuz koruda başka?
Mutlaka yaz takipteyim bende, askın beyde arkadasım doğum yaptı cok memnun kaldı ama çukurambara gecti arada fark çok ;(ben aslında epeydir meltem h. a gidiyordum. çokta sevmiştim kendisini. üzüldüm açıkçası. aşkın beyi çok öneriyorlar ama ben erkek tercih etmiyorum. helede artık yolun yarısı bitti. ileride sürekli açıklık vs. kontrol edilecek. bu yüzden istemiyorum. şimdi gelecek olan ceylan hanımda önerilenler arasında. ama genel olarak koru dr. ları iyi. ben tabi daha sevecen, halden anlayan dr. arıyorum. 3 hafta sonra tekrar kontrolümüz var. araştırıp buraya yazarım gittiğim dr. u. doğum yaklaşıyor o yzden artık kime gidersem onunla devam etmek istiyorum. umarım buluruz iyi birini.
daha 1 ay oldu geleli sincana yine mi geçti çukurambara ? yanlışın olmasın canım ?Mutlaka yaz takipteyim bende, askın beyde arkadasım doğum yaptı cok memnun kaldı ama çukurambara gecti arada fark çok ;(
benmim dr. um meltem h. dı. ama şimdi dr.um yok malesef. en son aydan biriye gittim. 3 hafta sonra yine koruya gidicem ama dr. seçmedim henüz. koruya nedense güveniyorum ben. yoksa bana yakın eryaman hastanesi var. hem daha ucuz ve daha konforlu. ama 2 dr. ilede anlaşamadık. o yüzden koruda yeni bir dr. araycam bu haftalardaYok askın bey çukur ambara geçti denildi bana arkafasım sincandayken doğum yapmıştı şimdi kendisi çukurambarsa diye biliyorum klinikte günay hoca meltem hoca ve hüseyin hoca hizmet veriyor , sen kime gisiyorsun new smiles
eryamanda doğumu bilmiyorum ama muayene 55 tl idi. yaman kart var eryamanda oturanlar için. bu kartla 55 diğerleri içinde çok fazla olduğunu sanmıyorum. ben anlaşaMADIM oradaki dr. larla malesefne kadardı eryaman hastanesinin visitesi ve doğum ücretleri nasıl? koruda gatadan ayrılma hüseyin pehlivan var ve günay hanımdı yanlış hatırlamıyorsam ama aşkın bey hem sincan koruda randevusunda görünüyor hemde çukurambarda anlayamadım ben
çukurambar korudan ceylan hanım geliyormuş .aydan biri söyledi. sanırım ona gidicem, ya da günay hanımaŞimdi koruda kime devam edeceksiniz meltem hanım yerine gelen bayan doktorumu düşünüyorsunuz ben araştırmıştım van yüzüncıyıl hastanesinden geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?