sincan koru meltem aksu

Bu arada meltem hanımın instagram adresi var kullanıyorsanız takip edip orada da sorularınızı sorabilirsiniz hatta birkaç foto altına bazı şikayetlerini yazanlar olmuş onlara bazı tavsiyelerde de bulunmuş dm den de sorabilirsiniz. Bir de bana tel nosunu da vermişti siz almadıysaniz isteyin bence..

hımm yok kullanmıyorum ama bi şekilde öğrenirim zaten birdahaki aya daha var. hayırlısı bakalım.

Ben de koru hastanesıne gıdıyorum memnunum ancak orada kadındogumcular ayrıntılı ıcın aydan hocayı onerıyor. Ayrıntılı ultrasona radyolojı uzmanının bakması her zaman daha ıyıdır. Ben gıtmedım onun yerıne eyup ekıcıye gıttım kesınlıkle tavsıye ederım.
Kendı doktorum da baktı bı sorun yok dedı yıne de ısın uzmanı gorsun dedım belkı gereksız olacak dıye dusunmustum ıyı kı gıtmısım.

ben dün artık mecburen gittim aydan hocaya. 500 tl ödedim birde üstüne. eski dr.umdu zaten güvenilir tabi ama biraz fazla bence. eğer kendisi koruya geliyorsa 200 tl. ama aralığa kadar dolu koru. aydan biri nin usg chazı çok iyi. bişi çıkmadı öok şükür. inşlah böyle devam eder.

O zaman daha kafa karıstırmaya gerek yok ben daha gıtmedınız sandım. Devam eder merak etmeyın saglıkla alın ınsallah bebısınızı kucagınıza:)

Merhaba dün hastaneyi aradım, Meltem hocanın 13 ekimden itibaren hastaneden ayrılacağını söylediler. Bende Etimed hastanesine geçicekmiş dedim hayır şehir dışında çalışacak denildi, herhalde evet o hastaneye devam edecek halleri yoktu..

canım mesajları okudunmu bilmiyorum. ben 2 gün önce aydan biri ye ayrıntılı usg için gittim. kendi ağzıyla söyledi bunları hatta arkadaşlarla yalan mı acaba diye düşündük. bak tekrara göndereyim okumadıysan.

aynen 1. ağızdan aktarıyorum:
"meltem h. ın babası hasta, özel ailevi sorunları var. 2 gün buradaysa 2 gün adanada. bende bu şek,ilde koruda devam edemeyeceğini söyledim. koru bu şekilde bir şeyi kabul etmiyor. ben hastalarımın dr. a istedikleri an ulaşmasını istiyorum. bu bi süre böyle devam edecek. bende meleteme ayrılması gerektiğini bu şekilde devam edemeyeciğimizi söyledim. onun yerine ceylan hanımı gönderiyorum. çok iyidir oda."

aslında hastalık tabiki işini aksatmaya engel olmamalı. ama başına gelen bilir. ben pek aksattığınıda düşünmüyorum. başka bişide olabilir. ama aynen bize bunu söyledi kendisi. ama ayrılacağı kesin yani. ben koru grubuna çok güveniyorum. etimed inşallah iyidir. hiç bilgim yok.

meltem h. gideceği yerde part time çalışacakmış. yani 2 gün adanada 2 gün ankarada. tabi yalan söylemiyordur herhalde koca prof. açıkçası bu benim işime gelmez. bende istediğim zaman ulaşmak isterim. sanırım bunu birtek etimed kabul etti. doğuma nasıl girecek, acil bişi olsa ne olcak ? çok kafamız karıştı eşimle. bu doğruysa ben devam etmem. çünkü az çok korudaki dr. ları biliyorum. ama etimedde doğuma ya kötüsü gelirse. bilemedim ya

evet arkadaşım okudum ama bu şekilde tabiki hiçbir hastane istemez ben meltem hanıma yeni başlamıştım daha önceki hastalrına sormak lazım gelmediği günler olup olmadığını hastane yönetimide bu kadar çok hastası olan popüler bir doktoru kaçırmak istemez ve arkasından tabiki meltem hanım etimede gitti demez, siz kimi öneriyorsunuz koruda başka?

ben aslında epeydir meltem h. a gidiyordum. çokta sevmiştim kendisini. üzüldüm açıkçası. aşkın beyi çok öneriyorlar ama ben erkek tercih etmiyorum. helede artık yolun yarısı bitti. ileride sürekli açıklık vs. kontrol edilecek. bu yüzden istemiyorum. şimdi gelecek olan ceylan hanımda önerilenler arasında. ama genel olarak koru dr. ları iyi. ben tabi daha sevecen, halden anlayan dr. arıyorum. 3 hafta sonra tekrar kontrolümüz var. araştırıp buraya yazarım gittiğim dr. u. doğum yaklaşıyor o yzden artık kime gidersem onunla devam etmek istiyorum. umarım buluruz iyi birini.

Mutlaka yaz takipteyim bende, askın beyde arkadasım doğum yaptı cok memnun kaldı ama çukurambara gecti arada fark çok ;(

Mutlaka yaz takipteyim bende, askın beyde arkadasım doğum yaptı cok memnun kaldı ama çukurambara gecti arada fark çok ;(
daha 1 ay oldu geleli sincana yine mi geçti çukurambara ? yanlışın olmasın canım ?

Yok askın bey çukur ambara geçti denildi bana arkafasım sincandayken doğum yapmıştı şimdi kendisi çukurambarsa diye biliyorum klinikte günay hoca meltem hoca ve hüseyin hoca hizmet veriyor , sen kime gisiyorsun new smiles

benmim dr. um meltem h. dı. ama şimdi dr.um yok malesef. en son aydan biriye gittim. 3 hafta sonra yine koruya gidicem ama dr. seçmedim henüz. koruya nedense güveniyorum ben. yoksa bana yakın eryaman hastanesi var. hem daha ucuz ve daha konforlu. ama 2 dr. ilede anlaşamadık. o yüzden koruda yeni bir dr. araycam bu haftalarda

ne kadardı eryaman hastanesinin visitesi ve doğum ücretleri nasıl? koruda gatadan ayrılma hüseyin pehlivan var ve günay hanımdı yanlış hatırlamıyorsam ama aşkın bey hem sincan koruda randevusunda görünüyor hemde çukurambarda anlayamadım ben

eryamanda doğumu bilmiyorum ama muayene 55 tl idi. yaman kart var eryamanda oturanlar için. bu kartla 55 diğerleri içinde çok fazla olduğunu sanmıyorum. ben anlaşaMADIM oradaki dr. larla malesef
şuan koruda bir gel git oluyor sanırım.

Şimdi koruda kime devam edeceksiniz meltem hanım yerine gelen bayan doktorumu düşünüyorsunuz ben araştırmıştım van yüzüncıyıl hastanesinden geliyormuş

Şimdi koruda kime devam edeceksiniz meltem hanım yerine gelen bayan doktorumu düşünüyorsunuz ben araştırmıştım van yüzüncıyıl hastanesinden geliyormuş
çukurambar korudan ceylan hanım geliyormuş .aydan biri söyledi. sanırım ona gidicem, ya da günay hanıma

kızlar merhaba, ben de Meltem hanımın hastasıyım ,randevu almak icin aradım Meltem hanım ayrılıyor Adana ya gidiyor dediler , telaşla koşarak hastaneye gittim ve Meltem hanım ı buldum.Çünkü benim icin bir tek kadın doğum doktoru var o da Meltem hanım, inanılmaz üzüldüm Ankara dan gidiyor diye , ancak Adana ya gittiği veya part tıme başka bir hastanede çalışacağı doğru değil . Bunlar Koru hastanesinin Meltem hanımın hastalarını kacırmamak icin uydurdugu bir yalan . Bu nedenle Koru hastanesine hastaları yanlış bilgilendirdikleri için çok ama çok sinirliyim . Meltem Hanım ile ben konuştum , kendisine hastane neden sizin icin yalan yanlış bilgi veriyor dedim , canım doktorum benim o kadar asil ki hastaneye en ufak bir laf ettirmedi , dogru söylemişler kısa bir süre Adana da aile şirketi ile ilgili işlerim var kasım a kadar orda olacagım ancak Ankara dan ayrılmıyorum ve tabi ki Kasım ayı itibari ile Ankara da devam edeceğim dedi. Ama koru hastanesi bana tamamen Adana ya gidiyorsunuz dedi dediğimde de Meltem hanım gülümsedi yanlış anlamışlar demek ki dedi . Koru hastanesinden hic memnun değildim ve sadece Meltem hanım icin gidiyordum , son dakikada da Koru gösterdi yanılmadıgımı, gecesini gündüzüne katıp çalışan bir doktor hakkında yanlış bilgiler veriyorlar üstelik Meltem hanım gibi ayrılmasına ragmen hastaneye en ufak bir laf ettirmeyen bir doktor hakkında. Meltem hanım ın Koru dan ayrılmasına sevindim bile diyebilirim, kendisi bana Herhangi bir hastane ismi vermedi , henüz belli değil kendi internet sitemden takip edebilirsiniz orda yayınlarım dedi , telefonunu da verdi . Bu arada doktor hanımın Instagram hesabı var drmeltemaksu kullanıcı ismi herkese açık ordan da takip edebilirsiniz , soruları yanıtlıyor kendisi. Meltem hanım nereye biz oraya , canım hocam yeni yeri yeni hastanesi kendisine hayırlı olur inşallah

söylenenler pekde yanlış değilki. tamam işte bir muamma var sonuçta. adanaya gel git işleri. bana aydan biri tamamen adanaya gidecek demedi zaten. adanaya gel gitler yapıyor dedi. sonuç itibariyle ben sürekli dr. değişteremem.
korudan neden memnun değilsiniz ? söyleyin bizde bilelim. daha aydınlatıcı konuşursanız seviniriz.
benim için meltem h., ya da başka bir dr. kişiliğine bağlı değilim hiçbir dr.un. vicdanlı olsun, açıklamaları güzel olsun benim için yeter. ben korudan memenunum iyi bir dr. buluruz inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…