sincan koru meltem aksu

bebişin sağlıkla büyüsün canım. ne güzl her şey yoluna girmiş. darısı bizlere inşallah. kaçıncı haftada oldu peki doğum ?doğum hikayeni paylaştığın için teşekkür ederiz. her kes yazarım deyip kaçıyor çünkü :) güzel haberler almak bizide pozitif etkiliyor.
bende aydan biriyle 2 ay meltem hanımla 3 ay derken geçen ay yine koruda günay hanıma geçtim. oda çok pozitif çok memnun kaldım. bende aksilik olmazsa son 3 ayımı günay h. ile devam edicem. şuan normal doğumda sıkıntı yok tabi bilemeyiz son anda ne olur. bende öyle sabırsızlanıyorumki 40. haftayı beklemek çok zor :) hayırlısıysa 37-38 de olsun istiyorum. hayırlısı inşallah :)

Yarin icin Hüseyin hocadan randevu aldim ilk defa koruya gitcem huseyin hoca nsl bi dr..günay hanimla aralarinda karar veremedim hala

hüseyin beye gidince yorum yazarmısınız acaba

Hüseyin Hocadan cok memnun kaldim karşilamasi ugurlamasi memnun etti bizi uzun uzun iceledi bebislerimi,espirili,şefkatle bakti.. Ama hastanenin ikiz gebelik die muayeneden ayrica +47tl almasi cok sacma..Dogumda alirsinda muayenede nie aliniyo anlam veremedim

hakkaten o ne ya öyle. nealakası var. zaten ilk 4 ay minicik bişey onu ölçüp biçmekte ne var. paş-popo tamam işte. sonrasında zaten ayrıntılıda extra para ödüyorsun. geri kaldı 3 ay ondada alma bi zahmet. 3üzde ne yapıyorlar acaba :)

hastanenin ne kadar paracı olduğunu çoğu kişi yazmıştı maalesef ikiz gebeliktende fark almak kimin aklına gelir acaba ..
işte hastane ortamı güzel ilgililer filan diye para çok göze gözükmüyor.

Meltem Hoca Ankara Medicana da göreve başladı.
Ben telefonla aradım 195+7 TL muayene ücreti diyorlar. Gidince öğrenecem kesin ücreti. Doğum fiyatları hakkında bilgi vermiyor Medicana

Arkadaslar koru günay hanim ve etimed banu hanım arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz kafam çok karıştı

ama günayın hemşiresine uyuzum. suratsız biri. ya da bana öyle geliyor bilmiyorum ama hiç sevmiyorum o kızı. birde sekreter var orada ya Allahım kadın gerçeketn uyuz. suratsız. dr. değilde ben alt çalışnaları hiç sevemedim koruda. eşimde benle aynı fikirde.

Hmm anladım canım ya benim kafamda da bi ton soru var ne yapacağımı şaşırdım

Hmm anladım canım ya benim kafamda da bi ton soru var ne yapacağımı şaşırdım
benim bi arkadaşın doğumunuda günay h. yaptı epeyce memnun kaldı. bencede sempatik iyi biri güven veriyor. diğer problemleride sallamıyorsun zaten :)

benim bi arkadaşın doğumunuda günay h. yaptı epeyce memnun kaldı. bencede sempatik iyi biri güven veriyor. diğer problemleride sallamıyorsun zaten :)

Etimed le korunun mesafesi hemen hemen aynı evime iyi rahat edebileceğim bi Dr olması xok önemli etimed koruya göre daha uygun ama dr u nasıl hiç bilmiyorum

Etimed le korunun mesafesi hemen hemen aynı evime iyi rahat edebileceğim bi Dr olması xok önemli etimed koruya göre daha uygun ama dr u nasıl hiç bilmiyorum
bende bilmiyorum canım. arkadaşlarım genelde koruya gitti. ama bi arkadaş etimedde doğum yaptı dr. kim bilmiyorum. memnundu oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…