- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
bebişin sağlıkla büyüsün canım. ne güzl her şey yoluna girmiş. darısı bizlere inşallah. kaçıncı haftada oldu peki doğum ?doğum hikayeni paylaştığın için teşekkür ederiz. her kes yazarım deyip kaçıyor çünkü :) güzel haberler almak bizide pozitif etkiliyor.Merhaba arkadaşlar. doğum yaptım kızım 16günlük şimdi. etimed Banu hanimla sezaryen oldu .
Bir gece ansızın sol tarafima nefes kesen ağrılar sıklıkla girince acile gittik, Ahmet Cingi vardı, ve cok güzel ilgilendi. gittiğimde 2cm açıklık var, doğum başlamış dedi. normal doğum bekliyordum ama 12saat normal sancı, 6buçuk saat de suni sancı olmasına rağmen sadece 1cm açıklık oldu. Toplamda 3 cm den fazla olmayınca son anda artık mecburen sezaryen oldu. yani doktor istersen bekle ama ne zaman açılma olur belli olmaz dedi biz de eşimle sezaryen olsun dedik,çünkü bebek ve ben çok kasıldık. Banu hanim çok ilgiliydi sancı sürecinde. doğum esnasında da çok pozitifti. Özellikle anestezi doktoru ve doğum ekibi çok iyiydi, onlar olmasa korkudan giderdim:) belden uyuşturma oldu. öncesinde de sonrasında da çok dayanıklı olduğumu söyledi doktorum ve hemşireler:) o yüzden ameliyat sonrası da ayağa kalkabildim çabukca. sezaryen olunca süt geç geldi,bebeğim sarılık oldu, değeri düşmek yerine yükseldi, sürekli doktora git gel, bu süreçte baktim iyilesmisim bile:) şükür kızım 1 gece küvezde kaldıktan sonra baya iyi oldu. hastane ile ilgili tek sorun hiç kimse gelip emzirme ile ilgili birsey göstermdi, kızımı Lokman Hekim hastanesine götürdügmuzde orada öğrettiler, meğer tam beceremiyormusum.
kısaca şunu anladım ki öyle de böyle de doğum oluyor:) o kadar zaman meltem hanima gittim, son anda ahmet bey de muayene etti acilde, doğum da Banu hanimla:) neye niyet neye kısmet:)
Yarin icin Hüseyin hocadan randevu aldim ilk defa koruya gitcem huseyin hoca nsl bi dr..günay hanimla aralarinda karar veremedim hala
hüseyin beye gidince yorum yazarmısınız acaba
hakkaten o ne ya öyle. nealakası var. zaten ilk 4 ay minicik bişey onu ölçüp biçmekte ne var. paş-popo tamam işte. sonrasında zaten ayrıntılıda extra para ödüyorsun. geri kaldı 3 ay ondada alma bi zahmet. 3üzde ne yapıyorlar acaba :)Hüseyin Hocadan cok memnun kaldim karşilamasi ugurlamasi memnun etti bizi uzun uzun iceledi bebislerimi,espirili,şefkatle bakti.. Ama hastanenin ikiz gebelik die muayeneden ayrica +47tl almasi cok sacma..Dogumda alirsinda muayenede nie aliniyo anlam veremedim
hastanenin ne kadar paracı olduğunu çoğu kişi yazmıştı maalesef ikiz gebeliktende fark almak kimin aklına gelir acaba ..Hüseyin Hocadan cok memnun kaldim karşilamasi ugurlamasi memnun etti bizi uzun uzun iceledi bebislerimi,espirili,şefkatle bakti.. Ama hastanenin ikiz gebelik die muayeneden ayrica +47tl almasi cok sacma..Dogumda alirsinda muayenede nie aliniyo anlam veremedim
ben günay hanıma gidiyorum ve çok memnunum.Arkadaslar koru günay hanim ve etimed banu hanım arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz kafam çok karıştı
ama günayın hemşiresine uyuzum. suratsız biri. ya da bana öyle geliyor bilmiyorum ama hiç sevmiyorum o kızı. birde sekreter var orada ya Allahım kadın gerçeketn uyuz. suratsız. dr. değilde ben alt çalışnaları hiç sevemedim koruda. eşimde benle aynı fikirde.
benim bi arkadaşın doğumunuda günay h. yaptı epeyce memnun kaldı. bencede sempatik iyi biri güven veriyor. diğer problemleride sallamıyorsun zaten :)Hmm anladım canım ya benim kafamda da bi ton soru var ne yapacağımı şaşırdım
benim bi arkadaşın doğumunuda günay h. yaptı epeyce memnun kaldı. bencede sempatik iyi biri güven veriyor. diğer problemleride sallamıyorsun zaten :)
bende bilmiyorum canım. arkadaşlarım genelde koruya gitti. ama bi arkadaş etimedde doğum yaptı dr. kim bilmiyorum. memnundu odaEtimed le korunun mesafesi hemen hemen aynı evime iyi rahat edebileceğim bi Dr olması xok önemli etimed koruya göre daha uygun ama dr u nasıl hiç bilmiyorum
bende bilmiyorum canım. arkadaşlarım genelde koruya gitti. ama bi arkadaş etimedde doğum yaptı dr. kim bilmiyorum. memnundu oda
şimdi medicana ile de anlaşma yapmış , orda muayene ücreti 200 liraEvet eminim?Instagramdan takip ediyodum Meltem hocayi soruldu yeni yerinin tepe prime oldugunu soyledi..tlf acip girisi sordum 360tl dendi
şimdi medicana ile de anlaşma yapmış , orda muayene ücreti 200 lira
şimdi medicana ile de anlaşma yapmış , orda muayene ücreti 200 lira
Medicananin yeni dogani var mi acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?