Şimdi duydum, bir başka arkadaşıma dün dediğine göre de etimed kesin değilmiş, medicana da olabilirmis, offf tam da benim doğumu buldu aksilik yaa
Evet ortada kaldık, ben bunları duyunca apar topar meltem hanima gittim. etimed de medicana da net değil, klinik açma ihtimalim de var, zaten Kasım a kadar yokum ,doğumuna maalesef yokum dedi. sinirden Ağlıyorum kaç saattir. Koru daki hüseyin veya Günay bey de iyi dedi. Ben de kaldı bana 3 hafta şu saatten sonra kim benimle düzgünce ilgilenirki, bu zamana kadar başkasına gittim, son dakika başka doktor tabiki de benimle ilgilenmez , etimed Banu hanima gidip konuşcaz yarın kabul eder mi diye? kabul etse bile mesai dışı olsa başka doktor gelecek. aklımda birsürü soru
çok yakınmış gerçekten ya doğumun canım. medicana çok pahalı. umarım değildir. ama etimedde başka dr. un girmesi çok sıkıntılı. en azından koruda iyi bir başka dr. bulursak o girer. bilmiyorum ilk defa bende rahattım dr. açısından.Şimdi duydum, bir başka arkadaşıma dün dediğine göre de etimed kesin değilmiş, medicana da olabilirmis, offf tam da benim doğumu buldu aksilik yaa
merhaba arkadaşım MEltem hanımın özel muayene açma gibi bir olasılığı varmış öyle olursa bende Etimede banu hanıma gitmeyi düşünüyorum ay sonu ebnde etimede gidicem 2li tarama yaptırıcam, ayrıca 2li taramadan önce hastaneye sormak gerekiyormu?sabah etimEde gittik, Banu uçar a. Aşırı memnun kaldım, Meltem hanim gibi cook tatlı. hastanedeki tüm personel çok ilgiliydi, nst ye falan girdim,tam kan tahlili falan yapıldı. açıklayıcı bi doktordu. valla bi kaç tanıdıktan Banu hanimla ilgili güzel doğum hikayeleri duyunca sabah gittik eşimle. son dakika gittik ilgilenmez diye düşünürken tam tersi oldu. Diğer arti da koru herseyden para alıyor, burası 62tl ye hersey dahil, tahlil, muayene, nst. doğumu burda düşünüyorum
merhaba arkadaşım MEltem hanımın özel muayene açma gibi bir olasılığı varmış öyle olursa bende Etimede banu hanıma gitmeyi düşünüyorum ay sonu ebnde etimede gidicem 2li tarama yaptırıcam, ayrıca 2li taramadan önce hastaneye sormak gerekiyormu?
sabah etimEde gittik, Banu uçar a. Aşırı memnun kaldım, Meltem hanim gibi cook tatlı. hastanedeki tüm personel çok ilgiliydi, nst ye falan girdim,tam kan tahlili falan yapıldı. açıklayıcı bi doktordu. valla bi kaç tanıdıktan Banu hanimla ilgili güzel doğum hikayeleri duyunca sabah gittik eşimle. son dakika gittik ilgilenmez diye düşünürken tam tersi oldu. Diğer arti da koru herseyden para alıyor, burası 62tl ye hersey dahil, tahlil, muayene, nst. doğumu burda düşünüyorum
benim doğuma çok var ama ben bile kendimi açıkta hissediyorum. ceylan h. geleckmiş yerine, iyi diyorlar. benim 2 hafta var daha randevuya düşüncem bakalım bilmiyorum.herkese merhabalar ben de meltem hanımın hastasıydım ve dün kontrole gittiğimde ayrılacağını öğrendim bu nasıl bir anlayış hastaya önceden haber bile verilmiyor resmen ortada kaldım doğumuma 2 hafta kala bu stresi neden yaşıyorum ya sizler meltem hanımın hastaları olarak hangi doktoru tercih ettiniz hüseyin bey ve günay hanım var şimdiye kadar bayan doktora gittiğim için mecbur günay hanıma randevu aldım ama doğumda nasıldır nasıl bir doktordur bilmiyorum araştıracak zamanım bile yok günay hanım hastası olan bilgisi olan var mı
Bugün gittiğim doktor dedi ki nasıl olur dün hastanede toplantı yapıldı, Meltem hanim gelecek dendi. belki doğumuna gelir şansıma falan dedi:) takip edin bence meltem hanımı benden geçti artık, ekim sonu kızım gelecek inşallah. doğum sonrası mutlaka yazarım deyip de yazmayan pek çok kişi var, ama bu konuda elimden geleni yaparım malum bebek gelince tempo artıyor:)))
şu anda etimedden bahsediyorum, ama geçen haftaya kadar meltem hanim, Sincan koru ya gidiyordum, ama o gidiyor öylece ortada kaldim, mecburen yeni doktora gittim dünhangi hastaneden bahsediyorsunuzz
ben etimed Banu hanima gittim dun . benim de 3 hafta var. memnun kaldım Banu dan . ama arkadaşımin tanıdığı koruda çalışan bi hemşire vardı ona sormuştuk, tereddütsuz hüseyin hocaya gitsin demiştiherkese merhabalar ben de meltem hanımın hastasıydım ve dün kontrole gittiğimde ayrılacağını öğrendim bu nasıl bir anlayış hastaya önceden haber bile verilmiyor resmen ortada kaldım doğumuma 2 hafta kala bu stresi neden yaşıyorum ya sizler meltem hanımın hastaları olarak hangi doktoru tercih ettiniz hüseyin bey ve günay hanım var şimdiye kadar bayan doktora gittiğim için mecbur günay hanıma randevu aldım ama doğumda nasıldır nasıl bir doktordur bilmiyorum araştıracak zamanım bile yok günay hanım hastası olan bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?