kendi muayenehanesini açtı yani öyle mi ?
Evet cnm girişi 360tl
yarın yazar mısın nasıl bir doktormuş... meltem hanıma göre?ben yarın günay hanıma randevu aldım gidiyorum bakalım inşallah iyidir :)
emin misiniz
kızlar biz günay hanımı çok sevdik. çok güler yüzlü çok sempatik bir dr. ben güvendim kendisine. tavsiye ederim. zaten bir arkadaşım 5 ay önce doğum yaptı. oda meltem h. a gidiyordu ama doğuma günay h. girmiş. bunu tesadüf yeni öğrendik. çok memnun kalmış çok rahat bir doğum olmuş.
kızlar biz günay hanımı çok sevdik. çok güler yüzlü çok sempatik bir dr. ben güvendim kendisine. tavsiye ederim. zaten bir arkadaşım 5 ay önce doğum yaptı. oda meltem h. a gidiyordu ama doğuma günay h. girmiş. bunu tesadüf yeni öğrendik. çok memnun kalmış çok rahat bir doğum olmuş.
360 mıı acaba kaç kişi gelecek çok merak ediyorum.profların bile ücreti 300 tl normal bir doktora kim 360 versinEvet eminim?Instagramdan takip ediyodum Meltem hocayi soruldu yeni yerinin tepe prime oldugunu soyledi..tlf acip girisi sordum 360tl dendi
ücreti ne kadar banu hanımın acaba.birde kaç dakika sürdü görüşme ultrasyon aletleri iyimiydiBmerhaba dün bende etimed Banu hanıma gittim tam randevu saatinde cık beklemeden içeri girdim güleryüzlüydü, tam kan ve idrartahlilim için ek ğcret ödemesim koruda her şey için ek ücret vardı hastanede oldukça büyük ve temizdi şimdilik memnun kaldım
merhaba neffin giriş ücreti 62 tl (sgk lıya) ve ücreti ödedikten sonra ek bir tahlil ücreti alınmıyor kan idrar ücretsiz, muayene tam saatinde içeri girebiliyorsun yaklaşık 15 maks 20 dakika sürüyor sürmüyor, ultrason aleti fena değil birde karşında büyük ekran var anne ve baba oradan takip edebiliyor, Banu hanımda ilgili güler yüzlü sevecen Meltem hoca kadar ayrıntıcı değil ama napalım veremicem 360 TL ve hastanelere ek para bayılamayacağım
sordu ama zaten görüyor bilgileri. normal doğum arkadaşınkipeki senin geçmişini sordu mu ya da bilgisayarda bilgilerine ulaşabildi mi? normal doğum mu yapmış arkadaşın?
kendi dr.un giriyor aslında canım. ama neden böyle oldu bende bilmiyorum. büyük ihtimalle yaz iznine çıkmıştır. yazındı çünkü doğum.koruda mesai saatleri dışında doğuma kendi doktorumuz girmiyor mu bilginiz var mı yani gece falan olunca bu arada benimde doktorum günay hanım çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?