Sindiremiyorum

prensesinannesiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
64
28
3
32
Hanımlar merhaba, 14
gün önce Doğum yaptım. Annemde bana bakmaya geldi. Daha önce konular açmıştım kv 3 ay önce bağırsak tümöründen ameliyat olmuştu iyi huylu tümördü kemoterapi falan almadı ameliyat sonrası hersey güzel çıktı ama gel gelelim kv ben hastayım doktorlar anlamıyor diyor sürekli yatıyor. Annem başkasıyla evli eşi daha önce geldiğinde abla artık yatma kendini topla iyi ol dedi böyle dedi diye kv taktı. bebeğimi kontrole götürmüştük dönüşte annemin eşi eve getirdi yukarıya geldi kv salonda oturuyordu kalktı salonun kapısını kapattı ben şok oldum.Ev dubleks ben üst kattayım. Doğum sonrası annem yanımda kaldı. Akşam eşimi aradım bizim kata yemek yapmak için birşeyler almasını istedim eşim aldı geldi ve kv aşagıda telefonda birine anlatıyordu var mı yokmu sormuyor anca getir diyor falan diyordu bende sinirden ağladım eşime söyledim eşim gidip konuştu biz eşimle yatak odasındayken kv anneme seslenmiş fesat iki yüzlü sen dinleyip kızına söylüyorsun cocukların arasını bozuyorsun falan diye bir sürü hakaret etmiş baya kavga çıktı gelip annemden özür dilemedi bile. Ben gidip bir sürü kızdım konuşmuyorum eşime sürekli hastalığını öne sürüyor hastalıktan ne yaptığımı bilmiyorum falan diyip ağlıyor.Daha öncede kardeşim ve eşi geldiğinde bıktım misafirden demişti artık kardeşim buraya gelmiyor. Eşimde tabi üzülüyor. Çok zoruma gidiyor kv çok sinirliyim eşimde sürekli bebeği arada anneme indir baksın sen dinlen duşunu al falan diyor anasının yaptıklarını normal gibi görüyor ve benim eskisi gibi olmamı istiyor. Böyle inip ağzıma geleni saymak istiyorum ne yapacağım bilmiyorum

Baş edemezsiniz baş edemeginiz için pskolojiniz bozulur,bu da ilerde çocuğunuza zarar. Kesin hükümlü konuşmayı sevmiyorum fakat evi ayirmaktan başka careniz yok gibi,ya da onları kullanacaksınız görmeyip duymayacaksiniz. Allah yardımcınız olsun.

Yanlis mi anladim? Kv altta siz ustte oturuyorsunuz ev dubleks
E siz gecin kendi katinizda oturun. Kimseye ihtiyaciniz yok ki zaten 14 gun olmus dogum yapali. Kv de kendi kendine bakacak bir zahmet yatalak degil ki

aynı evde yaşadığınız sürece aldığınıza, yediğinize, içtiğinize, gelen gideninize karışmaya devam eder,
evleri ayırın başka yolu yok, çocuğunuz büyüdükçe sorunlarınız da büyüyecek.
istediğiniz gibi yetiştiremeyeceksiniz her şeyinize karışacaklar.

Kv'yi acil psikolog'a götürün hastalık hastası olmuş dikkat çekmeye çalışıyor. Taşınabiliyorsanız taşının ya da kapatın kapınızı eşiniz gelene kadar muhatap olmayın...

canim nerdeyse benim
Hanımlar merhaba, 14
gün önce Doğum yaptım. Annemde bana bakmaya geldi. Daha önce konular açmıştım kv 3 ay önce bağırsak tümöründen ameliyat olmuştu iyi huylu tümördü kemoterapi falan almadı ameliyat sonrası hersey güzel çıktı ama gel gelelim kv ben hastayım doktorlar anlamıyor diyor sürekli yatıyor. Annem başkasıyla evli eşi daha önce geldiğinde abla artık yatma kendini topla iyi ol dedi böyle dedi diye kv taktı. bebeğimi kontrole götürmüştük dönüşte annemin eşi eve getirdi yukarıya geldi kv salonda oturuyordu kalktı salonun kapısını kapattı ben şok oldum.Ev dubleks ben üst kattayım. Doğum sonrası annem yanımda kaldı. Akşam eşimi aradım bizim kata yemek yapmak için birşeyler almasını istedim eşim aldı geldi ve kv aşagıda telefonda birine anlatıyordu var mı yokmu sormuyor anca getir diyor falan diyordu bende sinirden ağladım eşime söyledim eşim gidip konuştu biz eşimle yatak odasındayken kv anneme seslenmiş fesat iki yüzlü sen dinleyip kızına söylüyorsun cocukların arasını bozuyorsun falan diye bir sürü hakaret etmiş baya kavga çıktı gelip annemden özür dilemedi bile. Ben gidip bir sürü kızdım konuşmuyorum eşime sürekli hastalığını öne sürüyor hastalıktan ne yaptığımı bilmiyorum falan diyip ağlıyor.Daha öncede kardeşim ve eşi geldiğinde bıktım misafirden demişti artık kardeşim buraya gelmiyor. Eşimde tabi üzülüyor. Çok zoruma gidiyor kv çok sinirliyim eşimde sürekli bebeği arada anneme indir baksın sen dinlen duşunu al falan diyor anasının yaptıklarını normal gibi görüyor ve benim eskisi gibi olmamı istiyor. Böyle inip ağzıma geleni saymak istiyorum ne yapacağım bilmiyorum[/QUOTEayni sikintiyi yasamissin sen de .yine bir dogum yine bir vaka.benimki 3 kere kavga cikarmisti en sonunda kovdum da kurtuldum seviyesiz kadindan cok sukur.logusa doguran mi etrafindakiler mi belli degil.insanin burnundan getiriyorlar aylarca beklenen gunu.

Takmamaya çalış , lohusasın birde, sen etkilenirsen bebeğinde etkilenir. Kayınvaliden normal değil, en uygun zamanda evleri ayırın, sende mesafeli durmaya çalış. Allah kolaylık versin

Back
X