Sinema günleri 1. hafta anketi aLLeGRia

Bu hafta hangi film izlensin?

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
şimdi sorum var takip edemedim yazıları son karar nedir?ne zamana kadar süre olacak? yeni ankette eğer seyretmediğimiz film çıkarsa filmi bul indir uzamayacakmı?

şimdi sorum var takip edemedim yazıları son karar nedir?ne zamana kadar süre olacak? yeni ankette eğer seyretmediğimiz film çıkarsa filmi bul indir uzamayacakmı?

canım nerelerdesin yaaa :) sevindim izlemiş olmana ve yorumun gerçekten güzel ,söylediklerine katılıyorum .
kulübün amacı izlediğimz filmleri tekrar izlemek değilki tabiki yeni film izleyeceğz. karar şu 4 günden 4 güne yeni anket açılacak (2 saatlik film için bir haftanın çok uzun olacağını düşündük, tabi son haftalardaki arkadaşlarımızıda düşünerek kulüpte kopukluklar yaşanmasın istedik) kimse daha önce izlediği filme oy vermeyecek bu kesin karar :)
filmi bulmak internet ortamında hiç zor değil tatlım. ben ztn paylaşım forumuna seçilen filmi kolaylık olsun diye upload ediyorum .dilersen linki sanada veririm ? tabi senin ne düşündüğünde çok önemli ama pek uğramadın :/

Son düzenleme:

tatlım o linkten direkt indirebiliyormuyum filmi?öyleyse sorun yok.ama peki ya seyretmediğim film korku filmi çıkarsa onu işaretlemek zorunda kalırsam ve o seçilirse ve seyredemezsem(psikolojim çok bozluyor )o hafta pas geçersiniz beni.olurmu?

december, babykuzum, speedy gonzales e mesaj attım ancak chess e ıletısım yok her turlu yollar kapalı :))

ya benim eşim online oyun oynadığı için hızını düşürürüm diye f,lm indirmem yasak ( çok da geç yatıyor o yatınca inse desem. neyse bulmaya çalışırım.direkt izlenebilir siteler olursa yardımcı olursanız çok seviniirm

hhhmmm bi bakarsın canım olmazsa izlemezsin tabikidee :) birde şu var mademki korku filmini asla izleyemiyorsun bu özel bir durum olduğu için diğer izlediğin filmler arasından bir seçim yapabilirsin. bilmiyorum diğer arkadaşlar ne düşünüyor ? :)

yani korku filmi izlemeyenler olabilir haklisin canim tabiki oteki filmlerden secilebilir bencede sonucta herkesin bunyesi almaz korku vahset filmlerini:)

prensesim ben senin filmleride cok merak ediyorummmm =)

kızlar chees kulupte degil gecerli ve haklı nedenleri var

canım , ben bu filmi, "sinesalon" sitesinden indirmeden izledim, indirmen sart değil tabikiii kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…