bilmem kı kızlar genelde yarısmalarda oyle olunca kilitlenmesi gerekiyor sanıyordum
bu arada sekerler haftaya tasınacagım için ben 2 hafta yokum...int im baglandıgında sizin sectiklerinizi tek tek izleyecegim artık
perşembeye kadar izleyip perşambeden ititbaren yorum yapmayacakmıydık???
perşembeye kadar izleyip perşambeden ititbaren yorum yapmayacakmıydık???
ben baya uzun zaman oldugu için tekrar izlemiştim, ya oy verirkende içinden iyisini mi seçmeliyim yoksa izlemediğimi mi seçmeliyim arasında kaldım.bende yakın zamanda izlediğim filmi izlemek istemem açıkcası. ya kızlar izleyenler izlediği filme oy vermesin :)
kızlar ama yeni haftanın film anketini falan koymayın dahaa, henüz indiremedim filmi ve izlemek istiyorum , görünen o ki süreyi sonuna kadar kullanıcam kaydirigubbakcemile hala halledemedim senağlama
ben baya uzun zaman oldugu için tekrar izlemiştim, ya oy verirkende içinden iyisini mi seçmeliyim yoksa izlemediğimi mi seçmeliyim arasında kaldım.
yalnız kızlar, bu 4 fılmden mesela 3ünü de izlemiştim ,eger bu kural konulursa iyi olur bıbakıma fakat bu seferde tek fılmı oylamak zorunda kalabilirizkafamçokkarıştı
Hic_Kes gerçekten güzel yorumlamışsın filmi. bittiğinde keşke diyor insan...
bu arada kızlar filmin isminin türkeçeye çevrimi için ne düşünüyorsunuz ? bir sürü filmin ismini kötü çeviriyorlar ama bu gerçekten iyi "Bir Rüya İçin, Bin Ağıt" :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?