Sinema günleri 1. hafta anketi aLLeGRia

Bu hafta hangi film izlensin?

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
bilmem kı kızlar genelde yarısmalarda oyle olunca kilitlenmesi gerekiyor sanıyordum

bu arada sekerler haftaya tasınacagım için ben 2 hafta yokum...int im baglandıgında sizin sectiklerinizi tek tek izleyecegim artık

canim iki hafta yokmusunnn oyyy cok ozlucemmmmm ben senii ama

kızlar ama yeni haftanın film anketini falan koymayın dahaa, henüz indiremedim filmi ve izlemek istiyorum , görünen o ki süreyi sonuna kadar kullanıcam kaydirigubbakcemile hala halledemedim senağlama

bende yakın zamanda izlediğim filmi izlemek istemem açıkcası. ya kızlar izleyenler izlediği filme oy vermesin :)
ben baya uzun zaman oldugu için tekrar izlemiştim, ya oy verirkende içinden iyisini mi seçmeliyim yoksa izlemediğimi mi seçmeliyim arasında kaldım.
yalnız kızlar, bu 4 fılmden mesela 3ünü de izlemiştim ,eger bu kural konulursa iyi olur bıbakıma fakat bu seferde tek fılmı oylamak zorunda kalabilirizkafamçokkarıştı

selam kızlar a.s.

ya ben bu filmi izlemiştim yaklaşık 3 yıl önce..

çok başarılı bi film etkileyici, ama aynı etkiyi 2. kere yaşamak istiomuyum emin değilim.. belkide başarısı burda gerçeklerle yüzleşmenin verdiği etkiyerimseniben

çok derin eleştiriler yapamıycam, ama genel olarak herşey aklımda.. beni en çok kırmızı elbise etkilemişti neden bilmiorum, sanki film siyah beyazdıda tek renkli olan o kırmız elbiseydi..

evet benimde bu sefer öyle oldu sadece bir tane izlemediğim film vardı ona oy verdim ama herzaman öyle olacağını sanmıyorum

nihayet izledim filmi kızlar...
İçimi kasvet kapladı..Daraldım izlerken..Ama sıkıldığım için değil, kendimi olayların içinde hissettim..Harry olup ,bir an önce uyuşturucudan kurtulmak istedim... Sara olup yanlızlığıma bir çare istedim.. huzura kavuşmak istedim.. Olmadı..
Filmin sonunda Sara hastane odasındaki yatağında dönerken hala Tv'de oldugunun hayallerindeydi..
Marion elindeki uyuşturucu paketine sarılarak yatağında kıvrıldı...

Yalnızlıktan korktum acıkcası..Akıbetimi düşündüm...Bizlerin sonu nolucak acaba...Sara'yı Tv bağımlısı haline getiren koca bir yanlızlık.. İlerde cocuğumuzun Harry karakterli biri olmayacağı ne malum...Düşünsenize.. şu hayatta tek başına....ölümü beklemek..amaçsızca... :çok üzgünüm: ..

Hic_kes sende aynı seylerı hıssetmıssın bır cogumuzla... Allah göstermesın..
Ben ızlerken oglum da geldı zaman zaman aklma bahıs etmeye bıle korkuyorum boyle bı konuda...
Bu yonlerıyle gercekten etkıleyici........

Hic_Kes gerçekten güzel yorumlamışsın filmi. bittiğinde keşke diyor insan...

bu arada kızlar filmin isminin türkeçeye çevrimi için ne düşünüyorsunuz ? bir sürü filmin ismini kötü çeviriyorlar ama bu gerçekten iyi "Bir Rüya ıçin, Bin Ağıt" :)

Son düzenleme:
kizlar anketi yarin aksam acicam.. tum gun okuldayim bu yuzden aksam aciyorum.. merak etmeyin nerde kaldi bu kiz diye :)
ama talep olursa bu aksam da acabilirim anketi.. siz bilirsiniz :)

Arkadaslar her yenı anketın lınkı son anketın sayfasına mı konacak yoksa kk özgu sınema topiğinemı...
ona gore takıbı kolay olsun cok sık bakamadıgım ıcın gozden kacabılır benı durtun emı :))

canım, internette hep "Bir Rüya İçin Ağıt" şeklinde rastladım , ama her iki türlü de güzel bir ad olmuş bu filme buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…